Tüp bebek dondurulmuş 6.gun 3 embriyo transferi olacam

6.gun 5.gunden daha iyi değilmi canım. Maluö 5. Gunlere iyi diyolarsa 6 5den daha iyidir yani
Yok öyle değilmiş 5 gün son aşama demek saatine göre hücresine göre iyisi mis 6 . Gün demek satı ve hücreye göre yavaşladığını ve gerilediğini beyan ediyormus

Yok öyle değilmiş 5 gün son aşama demek saatine göre hücresine göre iyisi mis 6 . Gün demek satı ve hücreye göre yavaşladığını ve gerilediğini beyan ediyormus
Hımm anladım. 5de bırakırlar normalde biraz yavaş olunca 6ya mı uzatıyorlar acaba

Hımm anladım. 5de bırakırlar normalde biraz yavaş olunca 6ya mı uzatıyorlar acaba
Evet aynen öyle. 6. Güne uzatma sebepleri o yüzden 5 i yakalayabilecek mi diye.
Aynen öyle ama bu da iyi oldu çok umutlu değiliz şimdiden hazırladık kendimizi herşey iyi olsaydi umudumuz çok olurdu tumazsa daha çok yikilirdik her halimize şükür ediyorum
ama siz gene de böyle düşünmeyin o bile 1-0 yenik başlamak oluyor kendimden biliyorum bende aynı psikolojiye girdim ama sonra düşündüm ne gerek vardı kendimi demoralşze ettim diye. Bi an o ümitsizlik oluşuyor ama sizin daha zamanınız var transfere kadar dua edin güzelce beslenin hayırlısıyla tutar inşallah

Herşeyin en hayırlısı olsun canım
Evet öyle ama ilk gün insan kötü oluyor sonra yeni hayata devam ben aynen güzel beslenim belki rahim farklıdır mucizeler oluverir belki hayatımızda saglon morel verdiniz

Evet öyle ama ilk gün insan kötü oluyor sonra yeni hayata devam ben aynen güzel beslenim belki rahim farklıdır mucizeler oluverir belki hayatımızda saglon morel verdiniz
Tabi ki inan burda 2bb ile gebe kalanlar oldu.yeterki Rabb'im ol desin
Meryem suresini dinle anlamı ile çok etkileyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…