- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Evet arastidim kalanda varmış orta kaliteli olsa Allahim bizde nasip ederCanım benim bir tane dondurulmuş 6.gun embriyom var ve embriyolog bana 6.gun embriyolarin dan da canlı dogumlarimiz var gayet iyi demişti
Aminnň hiç takılma sen buna.Evet arastidim kalanda varmış orta kaliteli olsa Allahim bizde nasip eder
Ne zaman oldu canım transfer.İnşallah ne bilim doktor işin ehli ya biz başından beri ne diyorsa ona inandık böyle demesi de blbiraz üzdü bakkalim
Aynen öyle ama bu da iyi oldu çok umutlu değiliz şimdiden hazırladık kendimizi herşey iyi olsaydi umudumuz çok olurdu tumazsa daha çok yikilirdik her halimize şükür ediyorumAminnň hiç takılma sen buna.
Nasip olsun yeter ki her şekilde oluyor
6.gun 5.gunden daha iyi değilmi canım. Maluö 5. Gunlere iyi diyolarsa 6 5den daha iyidir yaniCanım benim bir tane dondurulmuş 6.gun embriyom var ve embriyolog bana 6.gun embriyolarin dan da canlı dogumlarimiz var gayet iyi demişti
Olmadı canım haftaya adet olcam estrofem ilacı kulancam daha var anlayacağınNe zaman oldu canım transfer.
Yok öyle değilmiş 5 gün son aşama demek saatine göre hücresine göre iyisi mis 6 . Gün demek satı ve hücreye göre yavaşladığını ve gerilediğini beyan ediyormus6.gun 5.gunden daha iyi değilmi canım. Maluö 5. Gunlere iyi diyolarsa 6 5den daha iyidir yani
Hımm anladım. 5de bırakırlar normalde biraz yavaş olunca 6ya mı uzatıyorlar acabaYok öyle değilmiş 5 gün son aşama demek saatine göre hücresine göre iyisi mis 6 . Gün demek satı ve hücreye göre yavaşladığını ve gerilediğini beyan ediyormus
Evet aynen öyle. 6. Güne uzatma sebepleri o yüzden 5 i yakalayabilecek mi diye.Hımm anladım. 5de bırakırlar normalde biraz yavaş olunca 6ya mı uzatıyorlar acaba
ama siz gene de böyle düşünmeyin o bile 1-0 yenik başlamak oluyor kendimden biliyorum bende aynı psikolojiye girdim ama sonra düşündüm ne gerek vardı kendimi demoralşze ettim diye. Bi an o ümitsizlik oluşuyor ama sizin daha zamanınız var transfere kadar dua edin güzelce beslenin hayırlısıyla tutar inşallahAynen öyle ama bu da iyi oldu çok umutlu değiliz şimdiden hazırladık kendimizi herşey iyi olsaydi umudumuz çok olurdu tumazsa daha çok yikilirdik her halimize şükür ediyorum
Herşeyin en hayırlısı olsun canımAynen öyle ama bu da iyi oldu çok umutlu değiliz şimdiden hazırladık kendimizi herşey iyi olsaydi umudumuz çok olurdu tumazsa daha çok yikilirdik her halimize şükür ediyorum
6.gun embriyo sanırım kabuktan çıkmış oluyor..6.gun 5.gunden daha iyi değilmi canım. Maluö 5. Gunlere iyi diyolarsa 6 5den daha iyidir yani
Herşeyin en hayırlısı olsun canım
Evet öyle ama ilk gün insan kötü oluyor sonra yeni hayata devam ben aynen güzel beslenim belki rahim farklıdır mucizeler oluverir belki hayatımızda saglon morel verdinizEvet aynen öyle. 6. Güne uzatma sebepleri o yüzden 5 i yakalayabilecek mi diye.
ama siz gene de böyle düşünmeyin o bile 1-0 yenik başlamak oluyor kendimden biliyorum bende aynı psikolojiye girdim ama sonra düşündüm ne gerek vardı kendimi demoralşze ettim diye. Bi an o ümitsizlik oluşuyor ama sizin daha zamanınız var transfere kadar dua edin güzelce beslenin hayırlısıyla tutar inşallah
Tabi ki inan burda 2bb ile gebe kalanlar oldu.yeterki Rabb'im ol desinEvet öyle ama ilk gün insan kötü oluyor sonra yeni hayata devam ben aynen güzel beslenim belki rahim farklıdır mucizeler oluverir belki hayatımızda saglon morel verdiniz
Evet Meryem ve Yusuf suresi dinliyorum özelikle iş yaparken inşallah kabul olurTabi ki inan burda 2bb ile gebe kalanlar oldu.yeterki Rabb'im ol desin
Meryem suresini dinle anlamı ile çok etkileyici
Evet canım ,aminnnnEvet Meryem ve Yusuf suresi dinliyorum özelikle iş yaparken inşallah kabul olur
Ya kafa kalmadiki normal de sorarım bende ne koyuldu kaçı gün ne durum dondurulmus mu inşallah güzel haber alırsınEvet canım ,aminnnn
Bende Transfer oldum bugün üçüncü günüm Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canim hepimiz güzel hayırlı gebelik haberleri alalım ,sen icini karartma boll dua etYa kafa kalmadiki normal de sorarım bende ne koyuldu kaçı gün ne durum dondurulmus mu inşallah güzel haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?