• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek dostlukları burada başlasın :)

glad3580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
79
0
36
Antalya
Selam arkadaşlar acılarımızı sevinçlerimizi tedavilerimizi bebeklerimizi hayatımızı iyi kötü ne yaşadıysak her aşamasında birbirmize destek olmayı dileyerek yeni bir başlangıçla merhaba

Selam arkadaşlar acılarımızı sevinçlerimizi tedavilerimizi bebeklerimizi hayatımızı iyi kötü ne yaşadıysak her aşamasında birbirmize destek olmayı dileyerek yeni bir başlangıçla merhaba

merhaba canım çok güzel bir başlık olmuş hayırlısı olsun ....bol sayfalı olsun topiğin:nazar:

ben 33 yaşındayım 3 negatif tüp bebek tedavim var 4.ye başlıcam kısmetse erkek faktörlüyüz ve şuan kaan aydosta tedaviyediz inşallahh bundan sonrası güzel olur..2010 dan beri çocuk sahibi olmaya çalışıyoruzzz ....

ben 33 yaşındayım 3 negatif tüp bebek tedavim var 4.ye başlıcam kısmetse erkek faktörlüyüz ve şuan kaan aydosta tedaviyediz inşallahh bundan sonrası güzel olur..2010 dan beri çocuk sahibi olmaya çalışıyoruzzz ....

eminimki onunda bi vakti vardır rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
ben 20 yaşındayım 2. kez tüp bebek yaptırdım ve şu an hamileyim
demekki sizinde zamanınız var doktorlar bize % 5 ihtimal veriyolardı olmasa bizim olmazdı
allah istedikten sonra ümidini kaybetme allah yardımcınız olsun dualarım hep sizlerle

sa canlarr
rr. . .güzel başlık olmuş :)
erkek faktörü için kaan bey ılac tedavısı mı uyguluyo? Bızde de aynısı ve bız tedavıdeyz sımdı. . . Kürlerle tedavı oluyoruz bız de. . . Hayırlısı hepımız ıcın ıns

çok geçmiş olsunn inşallah canım bu tedavinin sonu bebeli olur

demekki sizinde zamanınız var doktorlar bize % 5 ihtimal veriyolardı olmasa bizim olmazdı
allah istedikten sonra ümidini kaybetme allah yardımcınız olsun dualarım hep sizlerle

ayyy canımm en çıtır hamişimiz sensin ozman maşallahhhhhhh

sa canlarr
erkek faktörü için kaan bey ılac tedavısı mı uyguluyo? Bızde de aynısı ve bız tedavıdeyz sımdı. . . Kürlerle tedavı oluyoruz bız de. . . Hayırlısı hepımız ıcın ıns

canım hoşgeldin inşallahhh sanada kürler yarar sonucu bebeli olur

kızlarr benimde şükür tedavilerim sonuç verdi şu an gebeyimmm allahımm sizede tez zamanda nasip eder inşallahhh hamile olanlarımızıda hayırlısıyla kurtarsınnn inşallahhhh

ıns. . .sorunlarınız ne ? Bızım azosperm. . . Yas 25. . . Tup bebegı ank fatıh unı de yaptryrm. . .dualasalım ıns

canım benim yaşım 29 bzde belirsiz idi sebep eşimde değerler düşüktü sonra bende kalte sorunu başladı çok şükür tüp bebekle bebeklerime kavuştummm ben bahçecide yaptırdımm canım

size neden % 5 şans veriyolardıki canım şükür ki hamilesinnn allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

sa canlarr

evet canım ilaç tedavisi uyguluyor çokta başarılı oluyor bunun yanı sıra bizde kür yapıyoruz macunlar tüketiyoruz hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlara

canım benim yaşım 29 bzde belirsiz idi sebep eşimde değerler düşüktü sonra bende kalte sorunu başladı çok şükür tüp bebekle bebeklerime kavuştummm ben bahçecide yaptırdımm canım

aaayyy. .. ıkızler mı? Kac aylıklar

mrb kızlar bu topik çok güsel olmuş hayırlı olsun inş. bn de 25 yaşındayım 3. tedavimle Allahıma şükürler olsun gebeyim şu an.
dileyen isteyen herkese nasip olsun , Allahım kimseyi evlatsız koymasın inş.

size neden % 5 şans veriyolardıki canım şükür ki hamilesinnn allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

evet canım ilaç tedavisi uyguluyor çokta başarılı oluyor bunun yanı sıra bizde kür yapıyoruz macunlar tüketiyoruz hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlara

kecıboynuzu falan mı neler yapı
osunuz ılac dısında? Sperm sayınız kac

Back
X