Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar acılarımızı sevinçlerimizi tedavilerimizi bebeklerimizi hayatımızı iyi kötü ne yaşadıysak her aşamasında birbirmize destek olmayı dileyerek yeni bir başlangıçla merhaba
merhaba canım çok güzel bir başlık olmuş hayırlısı olsun ....bol sayfalı olsun topiğin![]()
gerçekten güzel bi başlık olmuş..
aranıza yeni katıldım
emin olun bizi bizden başka kimse anlayamaz.
ben 33 yaşındayım 3 negatif tüp bebek tedavim var 4.ye başlıcam kısmetse erkek faktörlüyüz ve şuan kaan aydosta tedaviyediz inşallahh bundan sonrası güzel olur..2010 dan beri çocuk sahibi olmaya çalışıyoruzzz ....
tşkler canımm hoşgeldinn aramıza aynen bizi bizden daha iyi anlayan yok[/QU
saol.. ee ne çektiğimizi bi biz bide allah biliyo davulun sesi dışardan hoş gelir.
ben 33 yaşındayım 3 negatif tüp bebek tedavim var 4.ye başlıcam kısmetse erkek faktörlüyüz ve şuan kaan aydosta tedaviyediz inşallahh bundan sonrası güzel olur..2010 dan beri çocuk sahibi olmaya çalışıyoruzzz ....
eminimki onunda bi vakti vardır rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
ben 20 yaşındayım 2. kez tüp bebek yaptırdım ve şu an hamileyim
demekki sizinde zamanınız var doktorlar bize % 5 ihtimal veriyolardı olmasa bizim olmazdı
allah istedikten sonra ümidini kaybetme allah yardımcınız olsun dualarım hep sizlerle
sa canlarr
rr. . .güzel başlık olmuş :)
erkek faktörü için kaan bey ılac tedavısı mı uyguluyo? Bızde de aynısı ve bız tedavıdeyz sımdı. . . Kürlerle tedavı oluyoruz bız de. . . Hayırlısı hepımız ıcın ıns
canım hoşgeldin inşallahhh sanada kürler yarar sonucu bebeli olur
ıns. . .sorunlarınız ne ? Bızım azosperm. . . Yas 25. . . Tup bebegı ank fatıh unı de yaptryrm. . .dualasalım ıns
eminimki onunda bi vakti vardır rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
ben 20 yaşındayım 2. kez tüp bebek yaptırdım ve şu an hamileyim
demekki sizinde zamanınız var doktorlar bize % 5 ihtimal veriyolardı olmasa bizim olmazdı
allah istedikten sonra ümidini kaybetme allah yardımcınız olsun dualarım hep sizlerle
sa canlarr
rr. . .güzel başlık olmuş :)
erkek faktörü için kaan bey ılac tedavısı mı uyguluyo? Bızde de aynısı ve bız tedavıdeyz sımdı. . . Kürlerle tedavı oluyoruz bız de. . . Hayırlısı hepımız ıcın ıns
canım benim yaşım 29 bzde belirsiz idi sebep eşimde değerler düşüktü sonra bende kalte sorunu başladı çok şükür tüp bebekle bebeklerime kavuştummm ben bahçecide yaptırdımm canım
size neden % 5 şans veriyolardıki canım şükür ki hamilesinnn allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
evet canım ilaç tedavisi uyguluyor çokta başarılı oluyor bunun yanı sıra bizde kür yapıyoruz macunlar tüketiyoruz hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlara
ayyy canımm en çıtır hamişimiz sensin ozman maşallahhhhhhh