Tüp bebek dostlukları burada başlasın :)

canımsın yaaa iyi dileklerin için teşekkürler her zamanki gibisin!!!! seni de bekleriz sohbetlerimizee bu arada sen olmasan sen bize bir yol göstermesen biz kk ile tanışamazdık kalktınn bizi ülkemizin çeşitli yerlerinden buldun çıkardın kk ile tanıştırdınnn kendimize nick almamızı sağladınn iyiki varsın ne diim ben şimdi kelimeler yetersiz kalıyor :)

tevecüühün şekerim insanların kendilerini bilmesi nerden geldiklerini unutmamaları çok güzel...
neyse Allah yolunuzu açık etsin...

Neden hala durduk yere bize bisiler yaziosun ki?biz senin sayende bir araya gelmedik kk sayesinde bir araya geldik.ayrica başka bı arkadasın kurduğu topikte tanıştık hepimiz.biz mutluyuz huzurluyuz ve eski arkadaslar bir aradayiz.biz bebeklerimizden tedavilerimizden konuşuyoruz boş muhabbetlerle ısımız yok...bizimle konuşma artik lütfen...
ben,m cep telefonumda evet senin sayende bir araya geldik diye mesajın var şekerim ne çabuk unuttun:33::33::33:
eski gülden düşmanı arkadaşlar diyelim ve ne amaçla bir anda ortaya çıktığınız belli kimi kandırıyorsunuz siz...
bu size son mesajım zaten kimse kimseyi kandırmasın ne için davrandığınız ortada...

Bu aksam annemde kalıyorum esim yok istanbula yolcu ettim sabah.annemin evinde yemeğimi yedim keyif yapiom :) bebisim tepinio ya hemde ne tepinme hareketleri cok sertlesti artık.yerim ben onu :)

Back
X