Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnAllah yuvanızı neşesiz kucağınızı bebeksiz bırakmasın hayırlı evlatlarınız olsun
Amin inşallahAllah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Tedaviniz çok başarılı en az stresle geçer inşallah
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar kolaylıkla nasip etsin, zorunuzu kolaylaştırsın inşallah banada dua eder misiniz bende tüp bebek tedavisi görüyorum 2 düşüğüm oldu, sağlıklı kucağıma alayım dua edinTup bebek aşamasında Rabbım kimin duasını kabul eder bilinmez lütfen dua edin bana hayırlı sağlıklı bir çocuğum olsun
Bol bol ya kuddüs esmasını çekin hz zekeriyanin duasını okuyun Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallahTup bebek aşamasında Rabbım kimin duasını kabul eder bilinmez lütfen dua edin bana hayırlı sağlıklı bir çocuğum olsun
Ederim tabi benim işlem aşılamaya döndü Rabbım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hamile kalmanı sagliklada kucağına almanı nasip etsin inşallahAllah hayırlı sağlıklı evlatlar kolaylıkla nasip etsin, zorunuzu kolaylaştırsın inşallah banada dua eder misiniz bende tüp bebek tedavisi görüyorum 2 düşüğüm oldu, sağlıklı kucağıma alayım dua edin
Bugun asilamada bol bol okudum TSK ederim ya kuddusude bol bol okurumBol bol ya kuddüs esmasını çekin hz zekeriyanin duasını okuyun Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah
Amin tüm evlat isteyenlere sağlıkla nasip olsun inşallahEderim tabi benim işlem aşılamaya döndü Rabbım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hamile kalmanı sagliklada kucağına almanı nasip etsin inşallah
Aşılama mı oldunuz hayırlı olur inşallah stres yapmayın dinlenin ağır iş yapmayınBugun asilamada bol bol okudum TSK ederim ya kuddusude bol bol okurum
Tup bebek tedavisi görüyordum 3 tane yumurtam buyudu gerisi geride kaldı asilama önerdi bunda bizde onayladikAşılama mı oldunuz hayırlı olur inşallah stres yapmayın dinlenin ağır iş yapmayın
Stresli değilim umarım olurmu olursa tup bebeğe tekrar dönmem sizinde inşallah sağ salim tutup kucağınıza almanız nasip olurAşılama mı oldunuz hayırlı olur inşallah stres yapmayın dinlenin ağır iş yapmayın
Benimde 4 yumurta toplandi tüp bebek tedavisi gördüm amh düşük, tüplerim kapalıTup bebek tedavisi görüyordum 3 tane yumurtam buyudu gerisi geride kaldı asilama önerdi bunda bizde onayladik
Amin inşallah sağol canımStresli değilim umarım olurmu olursa tup bebeğe tekrar dönmem sizinde inşallah sağ salim tutup kucağınıza almanız nasip olur