Tüp bebek düşünürken gebe kalmak

mlekaalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
27
10
3
31
Merhaba arkadaşlar size güzel bir haber vermek istedim ☺️ 1 yıldan fazladır bebek istiyorduk ama olmadı . En başta polip aldırdım sonra akışına bıraktık olmadı, klomen kullandım olmadı , aşılama yaptırdım olmadı, daha sonra Dr Haziran da gel tüp bebek yapalim dedi . Farklı şehirde tüp bebek doktorlarina gittim kimi hemen yapmalıyız dedi kimi bekle acele etme dedi. Ve Ankara'da bahçeci tüp Bebek merkezinde berfu Hanım sağolsun muayene sonrasında herşeyin güzel olduğunu Ağustosta planladığımiz tüp Bebek yapılana kadar klomen kullanabilecegimi denemem gerektiğini söyledi . Ve ben Haziran'da klomen kullanarak hamile kaldım arkadaşlar 🌸☺️ tüp bebek yaptıracağım diye o kadar çok üzülüyordum ki , sürekli dua ediyordum . Rabbim yüzümüzü güldürdü ♥️🥰 Umarım isteyen tüm arkadaşlara da nasip olur 🌙🧿♥️ 8+3 le yola devam ediyorum duanızı eksik etmeyin 💜

Rabbim öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun. Allah olmayanların kucağını da doldursun 🙏🏻

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende tüm saydığın aşamalardan defalarca kez geçmişi bir kadınım ve en sonun vazgeçtiğim anda hamile olduğumu öğrendim Allah çok büyük mucizeleri bitmez çok şükür 🤲🌺

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️😍
Bizimde 20 aydır olmadı 2 aşılama tutmadı inşallah bizde yaşarız bu müjdeyi

Back
X