- 21 Ocak 2024
- 149
- 16
- 18
Merhaba toplamdan 2 gün önce benim 2841di çatlatma iğnemi yapmamı istediler sonra, bidahada bakmadılarMerhaba adetken olan e2 değerini değil de yumurta toplamadan önce yapılan e2 ortalama kaç olmalı bilgisi olan var mı e2 yumurta kalitesini mi gosteriyor
Peki bu konuda yorum yaptı mı kac olmali imisMerhaba toplamdan 2 gün önce benim 2841di çatlatma iğnemi yapmamı istediler sonra, bidahada bakmadılar
Yok dedilerki değerinize göre arıcaz ona göre çatlama iğnenizi vurun dediler, aradılar vurdum 2 gün sonra toplama oldu 22 yumurta toplandıPeki bu konuda yorum yaptı mı kac olmali imis
Yok dedilerki değerinize göre arıcaz ona göre çatlama iğnenizi vurun dediler, aradılar vurdum 2 gün sonra toplama oldu 22 yumurta toplandı
Siz ne için soruyorsunuz toplamamı olcak sizdenTeşekkür ederim ben tam anlayamadım zaten bu değer kalitesini ölçüyor diye biliyordum ben yumurta sayısını ölçüyor o zaman
EvetSiz ne için soruyorsunuz toplamamı olcak sizden
Benim de öyle oldu canım toplamadan bir gün önce baktırdım transferden önce bidaha istediMerhaba toplamdan 2 gün önce benim 2841di çatlatma iğnemi yapmamı istediler sonra, bidahada bakmadılar
Selam canım yazalı baya olmış ama kaç yumurtan dolu çıkmıştı yani e2 değer neyi gösteriyormuş bende yumurta büytmedeyim şuan 4. GünümYok dedilerki değerinize göre arıcaz ona göre çatlama iğnenizi vurun dediler, aradılar vurdum 2 gün sonra toplama oldu 22 yumurta toplandı
E2 değerine hiç takılmayın bende burdan çok yorum okudum çokta korktum ilk değerim 600 gelmişti yunurtamda çoktu üzüldüm düşük kalitesizmi acaba diye doktoruma sordum kuruntu yapmışşın değerin gayet güzel biz bu değerle sadece yumurta gelişiyormu ona bakıyoruz dedi sonra bidaha bakıldı 950 geldi en son bidaha yumurta toplamadan 2 gün önce baktılar 1600 geldi burda okuduğuma göre yumurta başına kaliteli olması için 200 olması gerekiyor deniliyordu öyle olsaydı benim değerime 8 yumurta olgun olması gerekirdi ama benden 16 yumurta topladılar 15 taneside olgun çıktı burda yazılana bakıp morelinizi bozmayınSelam canım yazalı baya olmış ama kaç yumurtan dolu çıkmıştı yani e2 değer neyi gösteriyormuş bende yumurta büytmedeyim şuan 4. Günüm
Anladım canım maşallah inşallah bnmde öyle olur şuan 7. Günüm değerlerin normal güzel dediler bende merak ettim burda okuduklarımdan dolayıE2 değerine hiç takılmayın bende burdan çok yorum okudum çokta korktum ilk değerim 600 gelmişti yunurtamda çoktu üzüldüm düşük kalitesizmi acaba diye doktoruma sordum kuruntu yapmışşın değerin gayet güzel biz bu değerle sadece yumurta gelişiyormu ona bakıyoruz dedi sonra bidaha bakıldı 950 geldi en son bidaha yumurta toplamadan 2 gün önce baktılar 1600 geldi burda okuduğuma göre yumurta başına kaliteli olması için 200 olması gerekiyor deniliyordu öyle olsaydı benim değerime 8 yumurta olgun olması gerekirdi ama benden 16 yumurta topladılar 15 taneside olgun çıktı burda yazılana bakıp morelinizi bozmayın
Olur canım hiç kafana takma doktorun ne diyorsa onu dinleAnladım canım maşallah inşallah bnmde öyle olur şuan 7. Günüm değerlerin normal güzel dediler bende merak ettim burda okuduklarımdan dolayı
Merhaba e2 fazlalık oranını gösteriyordu 22 yumurtam çıkmıştı benim 5.güne 7 tane kalmıştı transfer günüde 5aa transfer ediyoruz dedilerSelam canım yazalı baya olmış ama kaç yumurtan dolu çıkmıştı yani e2 değer neyi gösteriyormuş bende yumurta büytmedeyim şuan 4. Günüm
Anladım canm kalite ile alakası yok oxaman yumurta sayısını gösteren bi değer gibi.. süreç nasıl gidiyor hayırlı olsun transferinizMerhaba e2 fazlalık oranını gösteriyordu 22 yumurtam çıkmıştı benim 5.güne 7 tane kalmıştı transfer günüde 5aa transfer ediyoruz dediler
Evet o şekilde, ben bebeğimi doğurdum bugün 40ı çıkıyor:)) darısı başınıza allah isteyen herkese versinAnladım canm kalite ile alakası yok oxaman yumurta sayısını gösteren bi değer gibi.. süreç nasıl gidiyor hayırlı olsun transferiniz
Ayy çok sevindimm canım maşallahh Allah sağlıklı uzun ömür versinEvet o şekilde, ben bebeğimi doğurdum bugün 40ı çıkıyor:)) darısı başınıza allah isteyen herkese versin
Biz 1 yıl denedik canm olmadı antalyada yaşıyorum ben, ankarada güvediğim doktor vardı memorialda aygül demirol onda yaptırdık. Bende kist vardı ama sorun işgal etmiyordu eşimde hareket azlığı varmış kesinlikle cocuk olmaz demiyorum ama düşünüyorsanız yaşın gençken yapalım dedi çok şükür ilkinde kucağıma aldım evladımı, siz tedavimi görüyorsunuz nasl gidiyorAyy çok sevindimm canım maşallahh Allah sağlıklı uzun ömür versinne için tüp bebek yaptırdınız nerede yaptırdınız paylaşmak istersen tabi özeldende yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?