- 26 Aralık 2023
- 292
- 83
- 18
- 32
- Konu Sahibi selinaagca
-
Tabi belirti görürseniz doktora söyleyin hemen yumurta toplandıktan 1 hafta sonra bile olabiliyor ihmal edilmesi iyi değilYumurta sayınız fazladır. Çok yumurta toplanınca ohss ihtimali artar korkulcak birşey yok hemen transfer edilmezse hafif geçiyor zaten ben ohss olduğumda pozitifmiş sonucum hamilelik biraz arttırıyor belirtileri tedavisi basit korkmayın
Merhaba benim opu sonrası 2.adetim 5 gün gecikmeli olmuştu. Çoğu kadın yaşıyor bu gecikmeyi vücut yeni bir denge kurmaya çalışıyor. Hayırlı olsun sürecinizHepinize çok teşekkür ederim :) aslında 10 yumurta toplandı ama vücut yanıtım iyiymiş sanırım 5000 e2 ile girdim toplamaya, şükür 10u da olgun geldibir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. ilk adetim hemen oldu opu sonrası çünkü Ohss olmasın diye ikili bir iğne vermişti , 5 gün içinde gelebilir dedi doktor öyle de oldu. Ancak ikinci adetim 3.gün gecikmedeyim gelmiyor, toplana sonrası 2.adetiniz gecikti mi acaba
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Peki o 5 gün ara ara regl ağrılarınız olmuş muydu? Çünkü benim resmen ağrılar giriyor sonra kesiliyor böyle bir durum yaşıyorum bir kaç gündürMerhaba benim opu sonrası 2.adetim 5 gün gecikmeli olmuştu. Çoğu kadın yaşıyor bu gecikmeyi vücut yeni bir denge kurmaya çalışıyor. Hayırlı olsun süreciniz
Bu döngüde herhangi bi işlem olmadı dimi bekleme sürecindeyseniz gebelik olabilir miÇok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Peki o 5 gün ara ara regl ağrılarınız olmuş muydu? Çünkü benim resmen ağrılar giriyor sonra kesiliyor böyle bir durum yaşıyorum bir kaç gündür
Henüz beklemede olduğum için bilemiyorumKızlar peki dondurulmuş embriyo transferi sırasında E2 kaç olmalı
Hsg tekrar ettiğim için bu ay korundum gebelik değilBu döngüde herhangi bi işlem olmadı dimi bekleme sürecindeyseniz gebelik olabilir mi
Çok fazla şişkinliğim ve ağrım vardı ama regl gecikti. Benim ağrım kesilmiyordu 1 hafta aralıksız regl sancısı yaşamıştım yaniÇok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Peki o 5 gün ara ara regl ağrılarınız olmuş muydu? Çünkü benim resmen ağrılar giriyor sonra kesiliyor böyle bir durum yaşıyorum bir kaç gündür
Birebir aynısını oldu. İlk adet 5 gün içinde oldum ikinci adet 4 5 gün geciktiHepinize çok teşekkür ederim :) aslında 10 yumurta toplandı ama vücut yanıtım iyiymiş sanırım 5000 e2 ile girdim toplamaya, şükür 10u da olgun geldibir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. ilk adetim hemen oldu opu sonrası çünkü Ohss olmasın diye ikili bir iğne vermişti , 5 gün içinde gelebilir dedi doktor öyle de oldu. Ancak ikinci adetim 3.gün gecikmedeyim gelmiyor, toplana sonrası 2.adetiniz gecikti mi acaba
Senin bayağı zormuş desene :/ benim aralıklı olmasına rağmen resmen regl oluyormuşum gibi hissediyorum o ara. İnşallah çok geç kalmaz.Çok fazla şişkinliğim ve ağrım vardı ama regl gecikti. Benim ağrım kesilmiyordu 1 hafta aralıksız regl sancısı yaşamıştım yani
İnşallah benim de 2 güne gelirrrrBirebir aynısını oldu. İlk adet 5 gün içinde oldum ikinci adet 4 5 gün gecikti
Benim opu sonrası iç kanama durumum da oldu zor bir süreçti ama gecikme ve ağrı durumu herkeste oluyormuş o yüzden için rahat olsunSenin bayağı zormuş desene :/ benim aralıklı olmasına rağmen resmen regl oluyormuşum gibi hissediyorum o ara. İnşallah çok geç kalmaz.
Gelir gelir herkesin hemen hemen aynı. Rica ederimİnşallah benim de 2 güne gelirrrrteşekkür ederim
Çok üzüldüm şükür ki herşey yoluna girmiş.Benim opu sonrası iç kanama durumum da oldu zor bir süreçti ama gecikme ve ağrı durumu herkeste oluyormuş o yüzden için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?