TÜP BEBEK E2 DEĞERİ

selinaagca

Herşey çok güzel olacak 🍀☀️
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2023
292
83
18
32
Merhaba kızlar tüp bebek sürecindeyim, gonalf tedavimin 10.günü amh 0.7 görünen 10yumurta falan var bugün e2 değerim 3500 geldi, bu çok mu yüksek. Doktor bugünde gonalf devam edeceğini,yarın çatlatma iğnesi vereceğini söyledi ama internette Ohss falan gördüm biraz korktum.

Ohss için önlem.alinir merak etmeyin zaten donmuş transfer planlanır benim 50ye yakın yumurta toplandi hepsi olgun çıktı normalde komaya gitmem lazımdı ama opu sonrası cetrodit ve başka bir ilaç daha kullanarak tamamen sorunsuz gecirdim

Yumurta sayınız fazladır. Çok yumurta toplanınca ohss ihtimali artar korkulcak birşey yok hemen transfer edilmezse hafif geçiyor zaten ben ohss olduğumda pozitifmiş sonucum hamilelik biraz arttırıyor belirtileri tedavisi basit korkmayın

Tabi belirti görürseniz doktora söyleyin hemen yumurta toplandıktan 1 hafta sonra bile olabiliyor ihmal edilmesi iyi değil

Hepinize çok teşekkür ederim :) aslında 10 yumurta toplandı ama vücut yanıtım iyiymiş sanırım 5000 e2 ile girdim toplamaya, şükür 10u da olgun geldi bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. ilk adetim hemen oldu opu sonrası çünkü Ohss olmasın diye ikili bir iğne vermişti , 5 gün içinde gelebilir dedi doktor öyle de oldu. Ancak ikinci adetim 3.gün gecikmedeyim gelmiyor, toplana sonrası 2.adetiniz gecikti mi acaba

Merhaba benim opu sonrası 2.adetim 5 gün gecikmeli olmuştu. Çoğu kadın yaşıyor bu gecikmeyi vücut yeni bir denge kurmaya çalışıyor. Hayırlı olsun süreciniz

Merhaba benim opu sonrası 2.adetim 5 gün gecikmeli olmuştu. Çoğu kadın yaşıyor bu gecikmeyi vücut yeni bir denge kurmaya çalışıyor. Hayırlı olsun süreciniz
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Peki o 5 gün ara ara regl ağrılarınız olmuş muydu? Çünkü benim resmen ağrılar giriyor sonra kesiliyor böyle bir durum yaşıyorum bir kaç gündür

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Peki o 5 gün ara ara regl ağrılarınız olmuş muydu? Çünkü benim resmen ağrılar giriyor sonra kesiliyor böyle bir durum yaşıyorum bir kaç gündür
Bu döngüde herhangi bi işlem olmadı dimi bekleme sürecindeyseniz gebelik olabilir mi

Çok fazla şişkinliğim ve ağrım vardı ama regl gecikti. Benim ağrım kesilmiyordu 1 hafta aralıksız regl sancısı yaşamıştım yani

Birebir aynısını oldu. İlk adet 5 gün içinde oldum ikinci adet 4 5 gün gecikti

Çok sağ olun kızlar içimi rahatlattınız bazen öyle oluyorki regl ağrısı çekiyorum resmen endişe etmiştim

Çok fazla şişkinliğim ve ağrım vardı ama regl gecikti. Benim ağrım kesilmiyordu 1 hafta aralıksız regl sancısı yaşamıştım yani
Senin bayağı zormuş desene :/ benim aralıklı olmasına rağmen resmen regl oluyormuşum gibi hissediyorum o ara. İnşallah çok geç kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…