• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek embriyo transferi

Elfida__

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
57
16
8
29
Merhabalar herkese hayırlı cumalar birşey sormak istiyorum tüp bebek emriyo transferinin 3 üncü günü aşırı uyku ve yorgunluk hissim oluyor bu normal midir acaba ?

Bende ikinci günündeym dedikleriniX bende de oluyor ilaclardan kaynaklı büyük ihtimalle

Merhabalar herkese hayırlı cumalar birşey sormak istiyorum tüp bebek emriyo transferinin 3 üncü günü aşırı uyku ve yorgunluk hissim oluyor bu normal midir acaba ?
Merhaba arkadaşlar bizde ilk tüp Bebek denemesini yaptık ikiz olucak Allah nasip erdese ama ben suan 4 . Gunumdeyim karnım ağrıyor bellim ağrıyor öyle içimde tuttu gibi bı his olur ya bende o da yok çok korkuyorum bu dönemlerde siz nerler yapıyorsunuz ben yatamiyorumda içime sanki ökuz oturmuş gibi ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok korkuyorum ve çok kaygılıyım siz ne durumdasınız 😓😓😓😓

Bende de çok oluyor o ilaçlardan sanırım test günün ne zaman benim yarın 5. Günüm olucak

haftaya yapsan daha iyi olur 12. günü bekle 5. gün embriyosuysa 10. günde de çıkar.
inşallah hayırlısı olur.

Merhaba arkadaşlar bizde ilk tüp Bebek denemesini yaptık ikiz olucak Allah nasip erdese ama ben suan 4 . Gunumdeyim karnım ağrıyor bellim ağrıyor öyle içimde tuttu gibi bı his olur ya bende o da yok çok korkuyorum bu dönemlerde siz nerler yapıyorsunuz ben yatamiyorumda içime sanki ökuz oturmuş gibi ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok korkuyorum ve çok kaygılıyım siz ne durumdasınız 😓😓😓😓
Merhaba. Ben de aynı şekilde devamlı karnımda onu hissetmeye çalışıyorum acaba oldu mu olmadı mı diye düşünüp duruyorum sonsuz bir döngüde. Bu süreçte stres çok normal hayatımızın en önemli bekleyişi. İnşallah bebeklerimiz bizi seçerler dünyaya gelirler. Kafamı dağıtıcak bir şeyler izlemek vs bana iyi geliyor sana da tavsiye ederim

Kaygılı olma kafanı rahat tut kasma kendini hicbirsey yokmus gibi davran ama hareketlerine falan dikkat ani hareketlerden kacin

Ben testim pozitif çok şükür isteyen herkese Allah nasip etsin insallah
E Elfida__ öncelikle hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Bir sorum olucak transfer sonrası nasıl hareket ettiniz
Durağan mı hareketli mi
Yattınız mı
Mesela ben ilk günden kabız oldum
Yediklerime dikkat ettiğim halde stresten galiba
Nasıl davranmam gerektiği konusunda endişeliyim
Doktorum normal hayata aynen devam dedi

E Elfida__ öncelikle hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Bir sorum olucak transfer sonrası nasıl hareket ettiniz
Durağan mı hareketli mi
Yattınız mı
Mesela ben ilk günden kabız oldum
Yediklerime dikkat ettiğim halde stresten galiba
Nasıl davranmam gerektiği konusunda endişeliyim
Doktorum normal hayata aynen devam dedi
Dinlendim herhangi birşey yapmadım arada bir ev içinde geziyordum şuanda öyleyim dışarıya hiç cikmiyorum desem yeridir

Dinlendim herhangi birşey yapmadım arada bir ev içinde geziyordum şuanda öyleyim dışarıya hiç cikmiyorum desem yeridir
Peki size kan akışı için ilaç verdiler mi
Birde bu şekilde geçirmenizi doktorunuz mu istedi sizin tercihiniz miydi
Çünkü bana doktorum aynı şekilde devam et hayatına dedi

Peki size kan akışı için ilaç verdiler mi
Birde bu şekilde geçirmenizi doktorunuz mu istedi sizin tercihiniz miydi
Çünkü bana doktorum aynı şekilde devam et hayatına dedi
Aynı şekilde devam edin birşey yokmuş gibi ama ağır kaldırmayın ve kendinizi fazla yormayın

Back
X