Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey yapmadımPozitif olanlar Merhaba kızlar tüp bebek transferinde embriyo tutunması için neler yaptınız
İlk denememCanım kaçıncı denemeniz
İnşallah bu sefer bebeğin seninle olurBen 2 deneme yaptım canım,bu üçüncü olacak
Ben 10 haftalık hamileyim şu an hayırlısıyla doğar inşallahİnşallah bu sefer bebeğin seninle olurbenimde ilk denemem 21 i sonuç günüm ama hiç belirtim yok..
Hayırlısı olsunBen 2 deneme yaptım canım,bu üçüncü olacak
Allahım Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, aminBen 10 haftalık hamileyim şu an hayırlısıyla doğar inşallahsizinde hayırlısıyla tutar umarım
![]()
Benim emriyoyu koyalı 6.günüm ama bel agrısından başka bi his yok endişelenmemeliyim demiHiçbir şey yapmadımtutacağı varsa tutuyor canım biraz süreci sakin geçirmek lazım birde süpürge yapmadım tek normaldede belimi ağrıtıyor zaten. normal hayatıma devam etmiştim sürekli yatmak düşünmek psikolojik açıdan iyi değil bence doktorunuz yat demiyorsa tabiki.
Endişelenecek bir şey yok hiçbir belirtiye takılmayın birsürü hormon basıyoruz vücuda çoğu ondan oluyor zaten.Benim emriyoyu koyalı 6.günüm ama bel agrısından başka bi his yok endişelenmemeliyim demi