Tüp bebek embriyo tutunması için ne yapmalıyım

Pozitif olanlar Merhaba kızlar tüp bebek transferinde embriyo tutunması için neler yaptınız
Hiçbir şey yapmadım 🙈 tutacağı varsa tutuyor canım biraz süreci sakin geçirmek lazım birde süpürge yapmadım tek normaldede belimi ağrıtıyor zaten. normal hayatıma devam etmiştim sürekli yatmak düşünmek psikolojik açıdan iyi değil bence doktorunuz yat demiyorsa tabiki.

İnşallah bu sefer bebeğin seninle olur 🤗 benimde ilk denemem 21 i sonuç günüm ama hiç belirtim yok..
Ben 10 haftalık hamileyim şu an hayırlısıyla doğar inşallah 🙏 sizinde hayırlısıyla tutar umarım 🥰

benim ilk denememdi tutmayacağını düşündüğüm için sigara bile içmiştim pöfür pöfür sadece ağır iş yapmadım 8.gün tuttuğunu öğrendim o anda bıraktım sigarayı tutacak olduktan sonra tutuyor yatmayla yemeyle içmeyle alakası yok bence

Hiçbir şey yapmadım 🙈 tutacağı varsa tutuyor canım biraz süreci sakin geçirmek lazım birde süpürge yapmadım tek normaldede belimi ağrıtıyor zaten. normal hayatıma devam etmiştim sürekli yatmak düşünmek psikolojik açıdan iyi değil bence doktorunuz yat demiyorsa tabiki.
Benim emriyoyu koyalı 6.günüm ama bel agrısından başka bi his yok endişelenmemeliyim demi

Iyi geceler. Öncelikle rabbim ol derse olur ve inşallah hersey gönlünce olur. Bazen kaderin kısmetin sana ne sürprizler hazırladığını bilemezsin. Insallah emeklerini rabbim boşa çıkarmaz ve güzel haberlerini alırız. Ben 9 yıl hasret ile ve 4 kez tüp bebek denemiş biri olarak tam 5. Tedavide transfer için hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim ve şuan 6 haftaligiz inanın hersey önce Allahin elinde ve sonra kafa da bitiyor. Sana tavsiyem ecopirin kullan progestoron illaki yazmıştır doktorun daha iyi tutunması icin ve hamilelik vitaminlerin kullan gerisini yüce Yaradana bırak . Dua edeceğim senin icin

Benim emriyoyu koyalı 6.günüm ama bel agrısından başka bi his yok endişelenmemeliyim demi
Endişelenecek bir şey yok hiçbir belirtiye takılmayın birsürü hormon basıyoruz vücuda çoğu ondan oluyor zaten.

Back
X