• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek erken gebelik testi

Y3l1z Yeliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
12
5
1
32
Arkadaşlar merhaba ben daha önce defalarca tüp bebek denedim ve başarısız sonuçlandı. 23 Kasım 5. Gün dondurulmuş embriyo transferimiz oldu bugün 5. Günüm çok merak ediyorum erken test yaptıran var mı kaset test yapsam çıkar mı yada erken kan testi yapsam kaç çakar tecrübesi olan var mı

Arkadaşlar merhaba ben daha önce defalarca tüp bebek denedim ve başarısız sonuçlandı. 23 Kasım 5. Gün dondurulmuş embriyo transferimiz oldu bugün 5. Günüm çok merak ediyorum erken test yaptıran var mı kaset test yapsam çıkar mı yada erken kan testi yapsam kaç çakar tecrübesi olan var mı
benim de 22 kasımda oldu transferim. 3 olumsuz denemem var. bu 4. taedavimdi. Ben de aynı şeyi merak ediyorum

Merhaba ben 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer edildi. Bugun 9.gun
Belimin bir tarafında ağrı var, günlerdir sırtım ağrıyor, göğüs ağrım var şiddetli degil, kasiklarimda ara ara ağrı var.

dayanamadım kan verdim bugün hcg kitleri yarın gelecekmiş. Artı med diye bir gebelik testi yaptım negatif cikti.

Ne dersiniz güveneyim mi testlere ya çok üzgünüm

Merhaba ben 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer edildi. Bugun 9.gun
Belimin bir tarafında ağrı var, günlerdir sırtım ağrıyor, göğüs ağrım var şiddetli degil, kasiklarimda ara ara ağrı var.

dayanamadım kan verdim bugün hcg kitleri yarın gelecekmiş. Artı med diye bir gebelik testi yaptım negatif cikti.

Ne dersiniz güveneyim mi testlere ya çok üzgünüm
Bnce üzülme. Testler yalancı negatiflik verebiliyor. Yada değer dhaa yüksek değildir. Kana bak bnce

Ben hep Prediktor Erken gebelik testi kullandım, şimdiye kadar hep 5. gün embriyosu transfer edildi. Transferin 5. gününden itibaren dogru sonuc verdiğini düşünüyorum.

Back
X