Tüp bebek fetal dna

Osmaniye li gelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
85
129
93
33
Mehmet reşit asoglinda tedavim oldu 6 haftalık gebeyim son görüşmemizde fetal dna yaptirmami söyledi böylelikle 2li 3 lü vb. Testleri yaptrmana gerek yok ddi kafam karıştı yani tüp bebek sueecinde maddi olarak çok yiprandik bu test de biraz pahalıymış sizde 2li test yaptırıp sknti çıkarsa mi yaptrmaliyim akıl verin

Mehmet reşit asoglinda tedavim oldu 6 haftalık gebeyim son görüşmemizde fetal dna yaptirmami söyledi böylelikle 2li 3 lü vb. Testleri yaptrmana gerek yok ddi kafam karıştı yani tüp bebek sueecinde maddi olarak çok yiprandik bu test de biraz pahalıymış sizde 2li test yaptırıp sknti çıkarsa mi yaptrmaliyim akıl verin
Merhaba bende tüp bebekle hamile kalıp doğum yapanlardanım. Doktorum fetal dna önerdi direk yaptırdım ikili üçlü vs bulaşmadan çünkü riskli çıkarsa insan üzülüyor pek güvenilir değil dedi. İyiki de fetal dna yaptırmışım detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık çıktı hiç önemseyip üzülmedim ama yaptırmamış olsaydım içim içimi yerdi doğum yapana kadar

Merhaba bende tüp bebekle hamile kalıp doğum yapanlardanım. Doktorum fetal dna önerdi direk yaptırdım ikili üçlü vs bulaşmadan çünkü riskli çıkarsa insan üzülüyor pek güvenilir değil dedi. İyiki de fetal dna yaptırmışım detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parlaklık çıktı hiç önemseyip üzülmedim ama yaptırmamış olsaydım içim içimi yerdi doğum yapana kadar
Bilmiorum ben bu ikili üçlü testleri bile yaptrmsyi düşünmemiştim ne olursa olsun vazgeçmem diye dusunuyorumdüşünüyorum

Peki ne zmn nerde fiyat olarak nekadara yaptrdnz

Bilmiorum ben bu ikili üçlü testleri bile yaptrmsyi düşünmemiştim ne olursa olsun vazgeçmem diye dusunuyorumdüşünüyorum

Peki ne zmn nerde fiyat olarak nekadara yaptrdnz
Tabii vazgeçip geçmemek size kalmış ama bence bir şey varsa bilip o psikolojiye hazırlanmayı tercih ederim ben. Doğum anında şok olmaktansa. 2022 şubatta izmirde 5000tlye san franciscoya gönderdik biz. Bu testle cinsiyette öğreniyorsunuz.

İkiz hamile olduğum için doktorum kesinlikle yaptırmalısınız demişti ama perinatologum gerek görmedi. İkili tarama yaptırdım, iki kere detaylı ultrasona girdim çok şükür bebeklerim sağlıklı.

550$ fiyat vermişlerdi bize o dönem, hem tüp bebek tedavisi hemde eşimin bir yakınının sağlığı için harcama yaptığımızdan dolayı açıkçası bütçemiz de uygun değildi.

Maddi durumunuz el vermiyorsa önce 2li 3lü taramalari yaptırın, risk cikarsa fetal dna yaptırırsınız, dediginiz gibi gercekten biraz pahali 😔

Back
X