• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyat

Transferi bekliyorum canım 4 tane embriyom oluştu donduruldu. Çikolata kistim olduğu için doktorum ilaç ve iğne ile 1 ay kisti baskılamak istedi Eylül ortası gibi transfer düşünüyorum dedi beklemedeyim o yüzden
Hayırlı olsun canım az kalmış transfere. Doktorun deniz havuz için bir kısıtlama yapmadıysa tadını çıkar yazın ♥️ inşallah süreç pozitif ilerler🙏
Bu arada senin nasıl gidiyor kese ve kalp atışı duydun mu nasıl ilerliyor canım
Kalp atışını duyduk çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inşallah sağlıkla ilerler 🙏

Hayırlı olsun canım az kalmış transfere. Doktorun deniz havuz için bir kısıtlama yapmadıysa tadını çıkar yazın ♥️ inşallah süreç pozitif ilerler🙏
Kalp atışını duyduk çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inşallah sağlıkla ilerler 🙏

İnşallah sağlıkla ilerlesin biz de tüm hasret çekip bekleyenler bir an önce güzel haberler alalım 🙏🏼

Desen ki ben bayılıyorum senden bayılma parası bile alır burası🤣diğer yerleri bilmiyorum tabi böyle bişey varmı
Rahim dillendirme ücretini bilmiyorum ama benim tedavi olduğum doktor ve hastanede böyle maalesef, 2022 aralıkta başladım tedaviye 1. Toplama yapıldı hala 2. Toplamanın yapılmasını bekliyorum doktor arayı uzattıkça uzatıyor her ay bir bahane merkezleri açılacakta tedaviye devam edeceğiz. 🤦🏻‍♀️

Rahim dillendirme ücretini bilmiyorum ama benim tedavi olduğum doktor ve hastanede böyle maalesef, 2022 aralıkta başladım tedaviye 1. Toplama yapıldı hala 2. Toplamanın yapılmasını bekliyorum doktor arayı uzattıkça uzatıyor her ay bir bahane merkezleri açılacakta tedaviye devam edeceğiz. 🤦🏻‍♀️
Baya uzun sürmüş. Embriyonuzu taşıtın başka yere bence

Okadar değişiyorki fiyatlar bazen şok oluyorum.
1.toplamada ilaçlarla 35 falan tuttu +1500 dolar PGT için geri kalan 1000 doları 2. Toplamada ödeyeceğiz, şimdide 2. Toplama için 45.000 tl istiyor ama her ay bir sonraki aya atlatıyor tedaviyi yani tedaviye başlayacağımız zaman ne kadar isteyecek merak ediyorum ilaçlar desen herhalde 25.000'i aştı. 🙄 hakkımızda hayırlısı. Ha birde ekstradan Vitaminlerde var unuttum onlarda 25.000 falan tuttu herhalde

Baya uzun sürmüş. Embriyonuzu taşıtın başka yere bence
Off benim olayım çok karıştı, depremden dolayı bakanlık Mersin'e aldı zaten ama bizim doktor isterse getirtebilir. Bizimle de böyle konuştu adana'da tedaviye devam edeceğiz dedi tamam dedik, 8.000 tl alacağına dair söz vermişti, 45.000 istedi yeterki tedavi hemen olsun onada tamam dedik. Yanına gittim kist var bir sonraki ay dedi, bir sonraki ay gittik merkezimiz açılacak boşuna adanaya gitmeyin dedi yine tamam dedik, yine gittik yine aynı şeyi dedi 3-5 aydır böyle oyalıyor bizi.

Off benim olayım çok karıştı, depremden dolayı bakanlık Mersin'e aldı zaten ama bizim doktor isterse getirtebilir. Bizimle de böyle konuştu adana'da tedaviye devam edeceğiz dedi tamam dedik, 8.000 tl alacağına dair söz vermişti, 45.000 istedi yeterki tedavi hemen olsun onada tamam dedik. Yanına gittim kist var bir sonraki ay dedi, bir sonraki ay gittik merkezimiz açılacak boşuna adanaya gitmeyin dedi yine tamam dedik, yine gittik yine aynı şeyi dedi 3-5 aydır böyle oyalıyor bizi.
İnşallah bu kadar beklediğine değer canım geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır

Şöyle
İlk doktora girdiğimde 1.000 TL muayene oldum
Tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.
Tüp bebek tedavisi için doktora 37.000 TL ödeme yaptım
İlk aldığım bir kaç kutu gonal f cetrotide ve vitaminlere 8.500 TL ödedim.
Transfer sonrası kalan embriyoların dondurulması için (6adet) 3.750 TL ödeme yaptım bu bir yıllık dondurma bedeli.
Opu işlemi sonrası Progesteron estroferm enox gibi ilaçlar kullandım ilk aşamada 2bin TL verdim. Halen Progesteron kullanıyorum yarın test günüm. Prolutex iğnenin ismi kutusu 600 TL ve 7 gün gidiyor. Bunun haricinde enox iğnemin de kutusu en son 250 gibiydi şimdi zam gelmiştir. İğne iki günlük bu arada.
Yarınki test sonucuma göre negatif çıkarsa artık ilaçları bırakacağım. Pozitif çıkarsa devam edeceğim. Donmuş embriyolardan transfer ettireceğiz negatif olursa önümüzdeki aylarda. O zaman da sanırım çözdürme ücreti, doktora transfer ücreti ve transfer sonrası kullanılan ilaçların ücreti olacak. Biz haziran başında fiyat konuştuğumuzda bize 26.500 ilaçlar da 10bin tutar demişlerdi ancak tabi kur farkı asgari ücret farkı KDV farkı derken yukarıdaki tutarları toplamadım ama 50yi rahat geçtik diyebilirim.
15 Temmuzda opu oldum 18 temmuzda transfer fiyatlar güncel arkadaşlar yani.
Yer neresi diye sorarsanız Tavmergen Alsancak İzmir.
Sperm testi hariç tüm testleri istediğin yerde yaptırabilirsin diyor. Sperm testinin özellikle Tavmergen kliniğinde yapılmasını istiyor. Onun için de muhtemelen ayrı bir ücret alınmıştır ama eşime sormadım. Ancak biz bu zamana kadar çok farklı yerlere gittik tahliller için. Boşuna para tuzağıymış eşimdeki ciddi morfoloji sorununu burada tespit ettiler. Transferim inşallah olumlu olur ancak olmasa bile doktorumun elinden geleni yaptığını biliyorum.
Merhaba ben de tavmergende tedavi görüyorum doktorunuz kim

Back
X