Şöyle
İlk doktora girdiğimde 1.000 TL muayene oldum
Tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.
Tüp bebek tedavisi için doktora 37.000 TL ödeme yaptım
İlk aldığım bir kaç kutu gonal f cetrotide ve vitaminlere 8.500 TL ödedim.
Transfer sonrası kalan embriyoların dondurulması için (6adet) 3.750 TL ödeme yaptım bu bir yıllık dondurma bedeli.
Opu işlemi sonrası Progesteron estroferm enox gibi ilaçlar kullandım ilk aşamada 2bin TL verdim. Halen Progesteron kullanıyorum yarın test günüm. Prolutex iğnenin ismi kutusu 600 TL ve 7 gün gidiyor. Bunun haricinde enox iğnemin de kutusu en son 250 gibiydi şimdi zam gelmiştir. İğne iki günlük bu arada.
Yarınki test sonucuma göre negatif çıkarsa artık ilaçları bırakacağım. Pozitif çıkarsa devam edeceğim. Donmuş embriyolardan transfer ettireceğiz negatif olursa önümüzdeki aylarda. O zaman da sanırım çözdürme ücreti, doktora transfer ücreti ve transfer sonrası kullanılan ilaçların ücreti olacak. Biz haziran başında fiyat konuştuğumuzda bize 26.500 ilaçlar da 10bin tutar demişlerdi ancak tabi kur farkı asgari ücret farkı KDV farkı derken yukarıdaki tutarları toplamadım ama 50yi rahat geçtik diyebilirim.
15 Temmuzda opu oldum 18 temmuzda transfer fiyatlar güncel arkadaşlar yani.
Yer neresi diye sorarsanız Tavmergen Alsancak İzmir.
Sperm testi hariç tüm testleri istediğin yerde yaptırabilirsin diyor. Sperm testinin özellikle Tavmergen kliniğinde yapılmasını istiyor. Onun için de muhtemelen ayrı bir ücret alınmıştır ama eşime sormadım. Ancak biz bu zamana kadar çok farklı yerlere gittik tahliller için. Boşuna para tuzağıymış eşimdeki ciddi morfoloji sorununu burada tespit ettiler. Transferim inşallah olumlu olur ancak olmasa bile doktorumun elinden geleni yaptığını biliyorum.