• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı hakkında..

Ihlamuragaci37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
159
61
98
43
Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık evliyim ve 41 yaşındayım. Tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hastaneyle görüştük ilaçlar hariç 30 bin istediler. Daha önce deneyimi olan arkadaşlar ilaçlar ortalama daha ne kadar tuttu ve ilaçlar kişiye göre değişiyor mu.? Sürece ilk defa gireceğim fikir verir misiniz 🙏 şimdiden teşekkürler

İlaçlar kişiye göre değişiyor, 30 merkezse siz 40-50 ilaçlara gider diye düşünün derim çünkü hamilelikten sonra da belli süre iğnelere devam ediyorsunuz. Hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin

İlaçlar kişiye göre değişiyor, 30 merkezse siz 40-50 ilaçlara gider diye düşünün derim çünkü hamilelikten sonra da belli süre iğnelere devam ediyorsunuz. Hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin
Amin inşallah.. Çok teşekkür ederim.. Açıkçası korkuyorum hem maddi hem manevi.. Allah bu sürece gireceklere yardım etsin..

Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık evliyim ve 41 yaşındayım. Tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hastaneyle görüştük ilaçlar hariç 30 bin istediler. Daha önce deneyimi olan arkadaşlar ilaçlar ortalama daha ne kadar tuttu ve ilaçlar kişiye göre değişiyor mu.? Sürece ilk defa gireceğim fikir verir misiniz 🙏 şimdiden teşekkürler
Yaş 40 altı 35 üstü olunca özelde ilaçlara rapor çıkıyor 37 yaşındayım 26 bin hastane aldı 8 hin ilac tuttu transfer sonrası sadece fitil kullandım

Merhaba bende yeni başlıyom daha dün ilaçlara 7150 tl verdim burda okuyom herkes çok pahalı diyo acaba benim ilaçlarda bir yanlışlık mı var

Merhaba bende yeni başlıyom daha dün ilaçlara 7150 tl verdim burda okuyom herkes çok pahalı diyo acaba benim ilaçlarda bir yanlışlık mı var
Bu ilk aldığınız ilaçlar, transfer zamanı da ilaç alacaksınız inşallah hamilelik olursa 12. Haftaya kadar genelde ilaçlara devam ediliyor

İlaçlar kişiye özel oluyor . Yumurta toplama asamasindakileri sırayla veriyorlar . Ben az ilaç almıştım 12 bin civarı tutmuştu diye hatırlıyorum tabi gebelik oluştuktan sonra da 10 bin liralik falan almisizdir . Bazı doktorlar sgknin karşıladığı ilaçları yazıyorlar. Öyle olduğu zaman aile hekimliğinde yazdirabilirsiniz .

İlaçlar kişiye özel oluyor . Yumurta toplama asamasindakileri sırayla veriyorlar . Ben az ilaç almıştım 12 bin civarı tutmuştu diye hatırlıyorum tabi gebelik oluştuktan sonra da 10 bin liralik falan almisizdir . Bazı doktorlar sgknin karşıladığı ilaçları yazıyorlar. Öyle olduğu zaman aile hekimliğinde yazdirabilirsiniz .
Türkiye sigortam yok mecbur özelden almalıyım ama çok sağol yinede allahım herkesin kalbine göre versin inşallah canım 🤲🏻🫶🏻

Tedaviniz nerede olacak iyi bir fiyat vermişler bence. Çünkü döviz endeksli fiyatlar çok hızlı değişiyor. İlaçlar sizin yumurtaliklarinizin cevap vermesine göre değişiyor. Mesela ilaçlara daha bgun yüzde otuz zam gelmiş en pahalısi ztn gonal f ler. Benim taze transfer olmayacağı için onun dışında yüksek tutarlı ilacım olmadi. Sonrasında embriyo dondurma ücreti vs ekleniyor. Transfer zamanı da genelde sgk nin karşıladığı ilaçlar yazdı bnim doktorum. Serum takıldı yalnızca o yüksek fiyatlaydi.

Back
X