• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı ne kadar?

Hadi ya ümit ekmen ile başladık ama sonra gelmeyince volkan akel ile devam ediyoruz yarın belli olacak yumurta toplama zamanı. Sizin neden tutmadı benim sıkıntı eşimde
Ümit Ekmende geçen yıl aşılama yaptık tutmadı tubbebegi orda yaptırmak istemedim. İstanbulda Aret kamarda tubbebek yaptırdım negatif oldu bizde sorun yok ama benim ileri yaş olduğu için tek sebebi o diyorlar.

Ümit Ekmende geçen yıl aşılama yaptık tutmadı tubbebegi orda yaptırmak istemedim. İstanbulda Aret kamarda tubbebek yaptırdım negatif oldu bizde sorun yok ama benim ileri yaş olduğu için tek sebebi o diyorlar.
1 ay önce bende aşılama yaptırdım tutmadı ara vermeden tüp bebeğe geçtik. Kaç yumurtanız toplandı acaba birde aret kamara ne kadar ödediniz

1 ay önce bende aşılama yaptırdım tutmadı ara vermeden tüp bebeğe geçtik. Kaç yumurtanız toplandı acaba birde aret kamara ne kadar ödediniz
8 tane vardı ultrasonda ama 5 toplandı diğerleri küçükmüş 5 de dollendi 3.gun donduruldu 2 adet embriyo transfer oldu tutmadı. Ben 1 sene önce başladım o zaman 70 bin hastaneye ödedim ilaçlar hariçti şimdi güncel fiyatı nedir bilmiyorum.

8 tane vardı ultrasonda ama 5 toplandı diğerleri küçükmüş 5 de dollendi 3.gun donduruldu 2 adet embriyo transfer oldu tutmadı. Ben 1 sene önce başladım o zaman 70 bin hastaneye ödedim ilaçlar hariçti şimdi güncel fiyatı nedir bilmiyorum.
Anladım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah

Konya Novafertil tüp bebek merkezi .

Tüp bebek 10 Eylül

10.200 hastane

800 muayene

20.350 ilaç iki kutu Gonal f 900

5 kutu oxodite 1 kutu letplus

50 bin toplama-transfer

Bir kutu 6.350 Gonal f 900

Bir kutu 1.350 oxodite

14,500 dondurma işlemi

2 kutu oxodite