Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek fıyatları yaş sınırı kaç acaba

Mh5734

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
54
12
8
İstanbul
22 yasındayım 3 senedır evlıyım 2 defa aşılama yapdırdm bırı kımyasal gebelık dıyerını negatif oldu tup bebek dusunyorum ama yaş sınırı var ozelllerde de aynımı yoksa devletde mı oyle yapdıranlar varmı benım gıbı erkn yaşda yada tup bebek fıyaflarını ne kadar hangı hastanede yapdrdınız ?

Fiyat konusu çok degişkenlik gösteriyor. İline merkeze göre. Yaşiniz gençmiş inşallah olur cocuğunuz. Yaş faktörü çok önemli. Alt yaş siniri varmi bilmiyorum ama doktor karar veriyor zaten. Size bir sürü test yapildiktan sonra.

Canım raporlu raporuz fiyatda değişiyor mesela raporlu 6300du geçen sene bahçeci istanbul fiyati

Merhaba bayanlar merkez onemlımı sizce ben özel bir hastanede yaptırmak ıstıyorum ama?

İlk önce hangi şehirde. Yaşıyorsan bir üniversite veya devlet hastahanesi ne gitmeni tavsiye ederim çünkü rapor şansın olabilir.

Merhaba bayanlar merkez onemlımı sizce ben özel bir hastanede yaptırmak ıstıyorum ama?
Canım merkez çok önemli bende başka yerlerde denedim merkezin lab. Önemli olduğunu bahcecide deneme yapınca anladım ilgi alaka çok iyiydi muhattap bulubildim hep embriyologlar bile ilgilendi

Canım merkez çok önemli bende başka yerlerde denedim merkezin lab. Önemli olduğunu bahcecide deneme yapınca anladım ilgi alaka çok iyiydi muhattap bulubildim hep embriyologlar bile ilgilendi
Haklısın. Bakalım bismillah dedik yarın tedavime balıorm

İlk önce hangi şehirde. Yaşıyorsan bir üniversite veya devlet hastahanesi ne gitmeni tavsiye ederim çünkü rapor şansın olabilir.

Ben İstanbul sultanbeyli yasıyorum Üsküdar zeynep kamil hastanesi gıdıyorum infertilite bolumune aşılama dosyam var ıkı defa orda aşılama oldum bir aşılama hakkım kaldı tup bebek rapor almm için 23 yasımı gecmm 24 dn gn almm lazmmş hastane oyle dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…