Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek fıyatları yaş sınırı kaç acaba

Mh5734

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
54
12
8
İstanbul
22 yasındayım 3 senedır evlıyım 2 defa aşılama yapdırdm bırı kımyasal gebelık dıyerını negatif oldu tup bebek dusunyorum ama yaş sınırı var ozelllerde de aynımı yoksa devletde mı oyle yapdıranlar varmı benım gıbı erkn yaşda yada tup bebek fıyaflarını ne kadar hangı hastanede yapdrdınız ?

Yavru vatan Kıbrıs'tan kucak dolusu sevgiler.
Ben aranıza yeni katıldım kader arkadaşlarım.
Dilerim Allah'ım dualarımızı boş çevirmesin kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Benim 4.Tüp bebek denemem dün transferim oldu kısmet artık dualarınızı bekliyorum ve bende Allah'ıma el açtım hepimize dua ediyorum.
Boş çevirme Allah'ım.

Devlette sanırım yaş sınırı 23.
özellerde yaş sınırı yok evlilik cüzdanı yeterli.

Yavru vatan Kıbrıs'tan kucak dolusu sevgiler.
Ben aranıza yeni katıldım kader arkadaşlarım.
Dilerim Allah'ım dualarımızı boş çevirmesin kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Benim 4.Tüp bebek denemem dün transferim oldu kısmet artık dualarınızı bekliyorum ve bende Allah'ıma el açtım hepimize dua ediyorum.
Boş çevirme Allah' Tup bebek de ne aşamadan gecdınız bende kan pıhtılaşması var dha yenı ogrendm ben iki defa aşılama oldm ilk kımsayasal gebelık oldu sonrası negatif oldu bı hakkım var aşılama sonra yasımı beklesem mı tup bebek için karar veremiyorum
Rabbim tum evladı olmayan herkese hayırlı ve saglklı evlatlar nasp etsın

Kıbrıs ta mı deniyirsunuz

Ben Kıbrıs Doğuş Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım Dr.Şevket bey ve ekip olarak çok memnunum.
3500 Euro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…