tüp bebek fiyatları

Erdem hastanesi benim gittiğim ümraniyede ve ilaçlar dahil raporsuz fiyatı 3500 tl,raporlu olursa 2000tl:61:Bide Çamlıca da yeni açılan yeri var ama orayı bilmiyorum,fiyat olarak aynıdır muhtemelen, ama doktoru falan tanımıyorum:61:

RABBİM hepimiz için hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin:19: umarım hepimiz bi sonraki tedavilerimizde hamileyim müjdesini arkadaşlarımızla paylaşırız:49:

canım camlıca erdem de cok yakın aslında nerede oturuyorsun bılmıyorum ama şu şekılde anlatayım erdem hastanesının oradan uskudara gıden beledıye arabasına bının veya uskudar munubusune umranıye beledıyesınde ındırın dıyın onlar ındırır zaten o beledıyenın yanında adese market var o cadddeye dogru yuru hemen orda gorurusun zaten cok yakın ve yenı erdemde de fıyatlar makulmuş bılgınıze cakmak erdem de emel hnm mı gıdıyorsun

İlk denememizi ferticenterda yaptık sperm sayımız az olduğu için direkt rapor alabildik, ilaçlar dahil 2100lira tutmuştu, fiyat şimdi de hala aynı:21:...2.yi de erdem hastanesinde yaptırdık elimde 1.den kalma ilaçlarım olduğu için rapor çıkarmamıza gerek kalmadı 2000liraya yaptırdık:3:
şimdi 3.yü deniycez yine erdemde olucak fiyat raporsuz 3500lira ilaçlarda dahil,rapor alırsak yine 2000lira:61:...
1.denemede yasa henüz çıkmamıştı 3embriyo koyulmuştu gebelik oluşmadı,2.de tek embriyo koyuldu gebelik oluştu ama kimyasal olduğu için sonrasında düşükle sonuçlandı.:59:.Şimdi darısı 3.nün başına İNŞALLAH:49:

her tup de ucretmı oduyorsunuz ve bırde kımyasal demıssınız bende mol gecırdım ama benım dogal yolla tupde de bekleme sureı varmı acaba kımyasalda sanırım onda da var bekleme suresı bızde 1 yıl bekleme ozel atarsan sevınırım mesajı

izmir özel smyrna art tüp bebek merkezi
raporsuz 3150 tüp bebek ilaçlarda 1000tl yaklaşık olarak

merhaba herkese,

Ben İstanbul Tüp bebek merkezinde tedavi oldum.
Ücretleri de şöyle, SSK ki hasta tup bebek için merkeze 745 TL ödüyor sadece, İlaçlar da 1000 TL gibi bir fark ödeyerek alınıyor.

Normal hasta da ücret aynı, 745 TL dir. İlaçlar eczaneden alınıyor.Yaklaşık ilac masrafı 2000-3000 TL civarında.

brüksel...
4200 net fiyat
e2 fsh testleri bu fiyatın dışında..onlarda 50 şer liracık
ilaçlar Allaha emanet yani 7000 liraya çıkarsam çok şaşırırım

merhaba arkadaslar.
ben kisa zaman once ankaradaki merkezleri arastirdim edindigim bilgileri sizinlede paylasmak isterim.
raporsuz fiyatlar ortalama 3500tl -5500tl arti ilaclar (ilaclar kisiden kisiye degisiyor 1000 tl odeyende var 3000 tl odeyende var)
raporlu ise 1000tl - 3500tl arasi arti ilaclar. aslinda yeni yonetmelige gore merkezler ilk deneme icin yuzde 30 ikinci denemede ise yuzde 25 fark ucreti almalari gerekiyor ama benim gorusmeye gittigim merkezlerden sadece 1 tanesi bu yasaya uygun fiyat verdi digerleri ise yasayi sanirim yanlis anlamislar :) yaklasik yuzde 30 indirim yaptilar. yani yaklasik 500tl-ile 1500 tl arasi indirim yapacaklarini soylediler.
yani kisacasi raporunuz var ise yasa geregi yaklasik 1000 tl odemeniz gerekiyor arti ilaclar

merhaba arkadaslar.
ben kisa zaman once ankaradaki merkezleri arastirdim edindigim bilgileri sizinlede paylasmak isterim.
raporsuz fiyatlar ortalama 3500tl -5500tl arti ilaclar (ilaclar kisiden kisiye degisiyor 1000 tl odeyende var 3000 tl odeyende var)
raporlu ise 1000tl - 3500tl arasi arti ilaclar. aslinda yeni yonetmelige gore merkezler ilk deneme icin yuzde 30 ikinci denemede ise yuzde 25 fark ucreti almalari gerekiyor ama benim gorusmeye gittigim merkezlerden sadece 1 tanesi bu yasaya uygun fiyat verdi digerleri ise yasayi sanirim yanlis anlamislar :) yaklasik yuzde 30 indirim yaptilar. yani yaklasik 500tl-ile 1500 tl arasi indirim yapacaklarini soylediler.
yani kisacasi raporunuz var ise yasa geregi yaklasik 1000 tl odemeniz gerekiyor arti ilaclar

Pinpol ben de Ankarada tüp bebek merkezine gideceğim, sen nerede yaptırdın başarılı oldun, hangi hocaya gittin bilgi verirsen çok seviniirim :)

Çok haklısın cnm eşinin çocuğu var diye böle saçmalık olmaz

Bende balıkesirdeyim bursada pembemavi nevin hanımda oldum tüm tedavilerimi tüp bebrk kullanıcan ilaca göre 4000-7000 arasında değişiyor bence fiyata deil gideceğin merkezin başarı seviyesine bak her gebelikte doğumla sonuçlanmıyor eve bebek gönderen bir merkez seçmeni tavsiye ederim

merhaba herkese,

Ben İstanbul Tüp bebek merkezinde tedavi oldum.
Ücretleri de şöyle, SSK ki hasta tup bebek için merkeze 745 TL ödüyor sadece, İlaçlar da 1000 TL gibi bir fark ödeyerek alınıyor.

Normal hasta da ücret aynı, 745 TL dir. İlaçlar eczaneden alınıyor.Yaklaşık ilac masrafı 2000-3000 TL civarında.

bunlar herhalde raporlu f,iyatlarr

arkadaşlar ankarada tüp bebek yaptırmak istiyorum malesef raporsuz olacak çünkü bir çocuğum var. tabi masraflı olacak ankara için tavsiye edecek hastane biliyormusunuz 2012 fiyatları nasıldı?? lütfeeeen yardım

arkadaşlar ankarada tüp bebek yaptırmak istiyorum malesef raporsuz olacak çünkü bir çocuğum var. tabi masraflı olacak ankara için tavsiye edecek hastane biliyormusunuz 2012 fiyatları nasıldı?? lütfeeeen yardım
canım tüp bebek günlüğümüz diye bi topik var arda çok fazla arkadaşımız ankarada yaptıryor istersen bi de oraya sor.geneli başkent hastanesinde yaptıyor.orada sor mutlaka cvp alırsın..

Back
X