Tüp bebek fiyatlari

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.066
395
123
Merhaba tüp bebek için Kayseri gokal öner hocaya gittim...tüp bebek artı ilaç git gel masrafları haric 15 bin rahim filminde çıkan bir şey gördü oraya müdahale edecekti ojun için fiyat biçildi.butun dengeyi değiştirdi...bidaha samsun fakülteye gideceğim baktirmaya...sizde masraflar yüzünden düşüncelere girip erteledinizmi ..sizde nasıl durumlar

Merhaba tüp bebek için Kayseri gokal öner hocaya gittim...tüp bebek artı ilaç git gel masrafları haric 15 bin rahim filminde çıkan bir şey gördü oraya müdahale edecekti ojun için fiyat biçildi.butun dengeyi değiştirdi...bidaha samsun fakülteye gideceğim baktirmaya...sizde masraflar yüzünden düşüncelere girip erteledinizmi ..sizde nasıl durumlar

Bu tüp bebekte gerçekten heryerde fiyatlar aşırı değişiyor. Size yine iyi söylemişer. Yüzbini geçen yerler var.

30 bin tüp bebek..20 bini geçer ilaçlar ..birde Samsun'dan Kayseri'ye gidecektim...rahim filmime samsundaki doktorlar bişe dememisti gebelikte sorun olmaz demişlerdi..Kayseri hoca duzeltcez dedi.biraz şekli fakli idi...onada 15 bin TL fiyat denildi özel hastane..bütçeyi dengeyi sarstti ..gine biseler çıkar eder 100u geçer..eşim dedi tamam verilir edilir ama sıfıra düşeriz dedi..Samsun'da baktircaz bidaha..off düşünmekten yoruldum artik...siz tüp bebek mi düşündünüz peki

Back
X