• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Gökalp öner hoca

Merhaba ben pcos hastasi olarak gokalpe ilk muayene olmustum direk tup bebege yonlendirmek istedi biraz para icin gibi hissettim oysa asilama istiyorum ben daha tam detayli inceleme yapmadan yumurtaya bakarken demisti sonra onla olan surecimize ara verdik tedavi olmadim 7 ay sonra ahmet emin mutlu diyr doktora gittim sen pcos degilsin dedi 10 yumurtasi olan pcos sayilmaz 12 yi gecerse pcos olur dedi ayrica adet goremezsin sen goruyorsun dedi ahmet hoca profesor degil opr. Doktor ama o da tup bebekle ugrasiyo gokalp hoca pcos degilsin demedi profesor daha iyi bilmesi gerek artik ne dogru ne yanlis bende bilmiyorum ama bu is sans isi nasipte varsa olur maliyeti de gokalp beye gore cok daha dusuk bunu soylemek isterim
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet 12 yumurta aşağısına ben bile sen pkos olmayabilirsin derdim.. biz bu ay Gökalp hoca için hazırlığa başladık reglime 1 hafta kaldı inancım bi var bi yok. Tabi ki önce Allahın ol demesiyle olacak ama işte insan korkuyor.. 1 haftadayeni inanacağım çok güveneceğim doktor bulamam yine Gökalp hocaya teslim edicem kendimi… ama tedavi sürecinde herşeyi not alıcam doktorun açıklamasından klinik şartlarından hemşire sekreter bilgilerine kadar yazıcam. Benden sonra gidenlere sağlam fikir olması açısından…

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet 12 yumurta aşağısına ben bile sen pkos olmayabilirsin derdim.. biz bu ay Gökalp hoca için hazırlığa başladık reglime 1 hafta kaldı inancım bi var bi yok. Tabi ki önce Allahın ol demesiyle olacak ama işte insan korkuyor.. 1 haftadayeni inanacağım çok güveneceğim doktor bulamam yine Gökalp hocaya teslim edicem kendimi… ama tedavi sürecinde herşeyi not alıcam doktorun açıklamasından klinik şartlarından hemşire sekreter bilgilerine kadar yazıcam. Benden sonra gidenlere sağlam fikir olması açısından…
Sans biraz tabiki once allah verecek belki de gokalp bey size iyi gelecektir inanin kimin dogru oldugunu anlamak bazen güc oluyor farkli doktorlar tanidikca sekillenmeler olusuyor gokalp beyin iyi yonu olarak sunu diyebilirim vatsap uzerinden soru sorup gun icinde cevabinizi aliyorsunuz ne sorarsaniz diger doktorlar direk iletisim saglamayip hastaneyi arayip ulasabiliyosunuz doktora o yonden gokalp bey iyiydi ben hsg cekindim kqnamam devam ediyodu hala kesilmedi dedim cevap verdi vatsap uzerinden normaldir 10 gundr biter dedi bu acidan iyi ama tabiki parasi da ona gore iki kati ama bi yonden de benim pco olmadigimi bilmesi gerekti sonradan mi yumurtam.azaldi bilmiyorum artik hepimizin hakkinda hayirlisi her doktor herkese ayni gelmiuo enerji uyum degiskenlik gosteriyo kimine iyi gelen digerinr kotu gelebiliyor sans bazen bazi seyler

Back