• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok be cnm benm arkadaş gezmenden bahsettim unutrmuyum hiç artvine gittiğin dönemi zaten çokta topiğe giremedn ordan o zaman yokluğun çok belliydi:14:ben hafta iiçi yaptığın gezmelerin hiç farkında değilim sorumluluk sahibi bir kadınsın işte maşallh sana
size belli etmedim ama gittiğim heryerde laptop yanımda kaçıp kaçıp yazıyorum ah ahhhh çok çektim çok:1:
topiği kimse bilmiyo zaten anlatsamda anlamazlar...sanal ortam gözüyle bakar farklı düşünürler o yüzden bi eşim bi de ailem biliyo sizi...diğerleride tüp bebekten sonra delirdiğimi düşünmeye başladılar.sürekli laptop la gezmek ve yazmak dışardan bakınca anlamsız geliyo insanlara...sen naptın cicim iğneyi yaptırdınmı kaba etine:1:

şişlide ama tam nerde bilmiom tabi:1:öğrenince sölerim tel nomuda atarım özelden konusuruz.yaa eet portakal günüü:1::1:
eet uzak kalıoz baya bii sen bi uçta ben bi uçta ben tam oraları bilmiom yani foruma falan arabayla geliom ama bornova taraflarını çok bilmem.işşalla sen bi tehlikeli dönemini atlat bende hamiş olayım bineriz arabalarımıza görüşürüz tabi benim kociş arabamı o zamn elimden almazsa bi hamile kal hiç bişi yapmıcan yerinden kalkamak yok dio:20:yandımmm:18:

ne ayıbı canımmm bende aynı oldum ilk tedavimde laparoskopi tedavi derkenn kardeş oluo insan:9::9:doktor daha yasak dediyse yasak:20::20:yani biraz ilgilen sende ama ne biilim işte fazla abartma:9::9::9::9:

aynen cnm bizde burda dolanıp duruyoruz işte kendi çapımızda istinye park yanında bizim AVM ler kulübe gibi kalıyor:60::60:benim eşimin bir şirketide istanbulda biz çok sık gelip gidiyoruz bundn sonrada herhafta 3 gun kesin ist hafta sonu izmir e dönüş olucak ve eşim kara kara düşünüyor nasıl olucak ki bu senın hamilelikle benm iş aral bey 7 aya kadar uçağa binebilirsin demişti hatta kanamam olmadan hemen önce sende git bu hafta dedi ama kanama olunca yasak hemen yatak dedi bu sefer ki kontrlden sonra herşy yplunda olursa kesin gelicem bende eşimle inşallh orda olursam seni alırım olduğun yerden gideriz gezmeye inşllh wish le de görüşme programımız var takılırız hepberaber

aman çok biliyor senın eşin senın göbişine bebeiş kaçsın da inşallh kendisi yediricek sana zorla :56:boşver şişko ol ne olucak 9 ay sonra verirsin varya hiç bu kadar çıkan göbeğim beni mutlu etmemişti inan kilo almak bile hoşuna gidicek eşininde senin de benim eşim sakın doğumdn sonra eski haline dönme bu kilolarda kal lütfen diyor sen taklıma kardeş kocana haa varya o da senınle bir nasıl yiyor ben kendime ne alsam sende yermisin diyorm ee ok ben de yerim ver diyor:60::60:sende kocana aynı taktiği uygula o zaman susar laf söylemez sana:9:

işşallah canım sen yinede gerek olmadıkça yola çok çıkma derim.tabi aral bey işşallah bu sefer herşey yolunda derde gönül rahatlığıyla yola çıkarsın:10:görüşelim walla izmirliler istanbulda buluştu yazarız topiğe:1:ben pazar günü yola çıkıom akşam 8 de uçak yalnız gitcem giderken 2 gün sonra teyzem gelcek işte yanıma.
ayy walla merak ediom zaten seni facede yok sende dimi hala göremedim walla:19::19:

:19:
:19::19::19::19::19::20::20::20::20::20::19::19::19::19::19: Siz beni unutupppppp,gezme planlarımı yapıyorrsunuz bakıyımm??? Hıhhh noluyorrrrrr oradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...İstinyeParkta kahve sözü falannn verilmişşşş..Ya ben ya bennnn,:43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: İçlenirimmm ağlarımm bakkkkkkk geneeee..:19::19::19::19:

egu sarı kafaları göstericektim size ben, artık bende de çıkıyorrr :)

:kkk::72::nazar::emir_bebek::1::ssz::2::3::4::5::6::7::8::9::10::12::13::14::15::16::17::18::18::19::20::21::22::23::24::25::26::27::28::29::30::31::32::33::34::35::36::37::38::39::40::41::42::43::44::45::46::47::49::50::51::52::53::54::55::56:

nasıııı :))))))

köpeğine bayıldımmmm maşallahhhhhhhh çok güzel benimde kızım var ama eşim eve almıyor artık bebeğe zarar verirmişş:14::14:kocam cahil dicem ama değil sadece kıskanç kıskanıyor kızımı benden:95: insan nasıl unutuyor dimi yorgunluk bile kalmıyor insan da hele benimki hemen ayısını atıyor topunu getiriyor hadi oynayın benmle diye ağlıyr resmen tabi numaradan beni ve babamı acayip kullanıyor ama iyiki varlar çok iyi dostlar arkadaşından ailendn eşinden bile zarar gelebilir ama onlardan aslaaaa öp onu benimm için

cnm maşallh güzel hbrle gelmişsin al bakalım bebeklerini hayrlı olsun inaşşl böyle güzel hbrlerde vericeksin enfazla 3 hafta sonra bize

sağol cnm inşallah ama daha kesin değil tabi..
herşey yolunda giderse ancak mümkün..
martın 1i yada 2sinde belli olacakmış..
çok heyecanlandım cnm yaaa

bende kendimi dinlemiyorum çünkü harıl harıl çalışıyorum dinlemeye vakit kalmıyor eve gidincede dizilerle kafayı yemiş durumdayım neyseki az kaldı :))) nerede tedavi görüyorsun??

sen iyisin işe başlamışsın... ben hala evdeyim. sonuç belli olana kadar da evde kalacam büyük ihtimalle.. bu arada zepnep kamil de tedavi oluyorum....

slmalar nasılsınız ya bugün okadar içim daraldıki havda çok bunaltıcı birde işyerinde bir ağbinin eşi 34 yaşında kalp krizi geçirmiş vefat etmiş 2 tane kız çocugu varmı biri ilkokul 5 diğeride daha 1 gidiyomuş çocuklar babasına annemi getir diye bağrıyorlarmış ay içim parçalandı ya allah sabır versin

su'cum bu çok kötü bir haber okurken gözlerim doldu. rabbim o yavrucaklara kolaylık versin.... onlar hayatın acı gerçekleri ile çok erken tanışmak zorunda kalmışlar....

urla..sen neresindensin canımm?

ben izmire dolayısıyla urla'ya hiç gitmedim. ama gidip görmüşüm gibi çok seviyorum .. kavak yelleri sağolsun.. urlayı çok sevdirdi.. çok şirin bir yer .... ilk fırsatta da gelmek istiyorum oraya ...

Allah'ım bu nasıl bir güzellik canım ya... eşimde bana yeni doğmuş bir sibirya kurdu getirmişti... 1 aylık bir beraberliğimiz olmuştu... köpek beslemek gerçekten çok deşarj edici bir hobi... gerçek çocuğun gibi oluyor zamanla,, yada bende öyle olmuştu ... eşim getircem dediğinde ben kabul etmemiştim evde köpek istemem diye bir gün çat kapı getirdiğinde çok kızmıştım ama sonra bayıldım eşimden çok ben ilgilenir oldum... ama sonrasında gitti tabii.....

Televizyonda gezerken.Sertap Erenerden Bir çaresi bulunur elbet çaldı .Ağlamaya başladım.
Biliyorum geçicek daha ilk denemem ama genede insanların devamlı sorusu,İmalar,çok ümit etmiştim.Arkadaşımın ki ilkinde tuttu hemde ikiz.Benimde olucak diye ne hayeller kurdum.Kendimi çok yalnız hissediyorum.

canım keşke insanlara duyurmasaydın...
maleseff kendini bilmeyen insan çok oluyor ve bizlerde çok hassas durumdayız, aslında iyi niyetle konuşsalar bile bazen bizi rahatsız edebiliyor, incitebiliyor.... bu konuda tedavi gören bir arkadaşım beni uyarmıştı iyi ki de uyarmış, onun uyarısını dinleyip kimseye söylemedim sadece aileler ve mecburen iş arkadaşlarım biliyor....

yok be cnm benm arkadaş gezmenden bahsettim unutrmuyum hiç artvine gittiğin dönemi zaten çokta topiğe giremedn ordan o zaman yokluğun çok belliydi:14:ben hafta iiçi yaptığın gezmelerin hiç farkında değilim sorumluluk sahibi bir kadınsın işte maşallh sana

evet maşallah egunal baksana hem geziyormuş, hemde bize laf yetiştiriyormuş, ağzı ile itiraf etti...

iyi halden indirim uygulayalım egunale karasucum :3:

:19::19::19::19::19::20::20::20::20::20::19::19::19::19::19: Siz beni unutupppppp,gezme planlarımı yapıyorrsunuz bakıyımm??? Hıhhh noluyorrrrrr oradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...İstinyeParkta kahve sözü falannn verilmişşşş..Ya ben ya bennnn,:43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: İçlenirimmm ağlarımm bakkkkkkk geneeee..:19::19::19::19:

ağlama lütfen ben bu kızcağız istnbulu bilmiyor diye alım dedim olduğun yerden sen çok uzaksın alamam ki seni evden sen de gelirsin orda hepberaber küçük bir kk kurarız olmaz mı wish e de hbr veririz ağlamaaaa ağlamaaa sensiz olmaz zaten bir günde bağdat caddesi yaparız sende bizi orda gezdirirsin olurmu

egunal cnm ben hemen haberleri vereyim..
çok şükür 6 tane kaliteli yumoşum olmuş 1 tanesi diğerlerinden büyük..
bugün ve yarın iğneye devam..
çarşamba tekrar kontrol..herşey bu şkilde giderse perşembe veya cuma yumoşlar toplanıyor..
Allahım nasib edersede pazartesi salı transfer kızlar..
veeeeeeeeeeeeee sıkı durun eğer olursa herşey yolunda giderse 2 embriyo transfer edelim rahim duvarın çok iyi dedi..hiç olmazsa 1i tutsun dedi
bana dua edin kızlar..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.....

cnm şükürler olsun herşey yolunda şimdilik..
serap hanım cnm doktorum..
k.doğum doktorumda funda hanım

MAŞALLAHHHHH 1.kalite embriyo olsunlar inşallahhhh....
çok sevindim canım...bak herşey nasıl güzel yolunda ilerliyor...densizlerde konuştuklarıyla kalsınlar canını sıkmalarına izin verme...hep güzel haberlerle gel inşallah...

bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..
o da seni yer egucumm, tuvalet eğitimi tam, nereye yapması gerektiğini iyi biliyor benim kızım :)
.
topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...

egu sarı kafaları göstericektim size ben, artık bende de çıkıyorrr :)

:kkk::72::nazar::emir_bebek::1::ssz::2::3::4::5::6::7::8::9::10::12::13::14::15::16::17::18::18::19::20::21::22::23::24::25::26::27::28::29::30::31::32::33::34::35::36::37::38::39::40::41::42::43::44::45::46::47::49::50::51::52::53::54::55::56:
nasıııı :))))))

süpperrrr oldu sonunda...gerçi alın size sarı kafalar der gibi gözümüze sokmuşsun ama neyse:1:

ağlama lütfen ben bu kızcağız istnbulu bilmiyor diye alım dedim olduğun yerden sen çok uzaksın alamam ki seni evden sen de gelirsin orda hepberaber küçük bir kk kurarız olmaz mı wish e de hbr veririz ağlamaaaa ağlamaaa sensiz olmaz zaten bir günde bağdat caddesi yaparız sende bizi orda gezdirirsin olurmu

ooo bana yakın yerler konuşuluyor..
benide alınnn:43:

sağol cnm inşallah ama daha kesin değil tabi..
herşey yolunda giderse ancak mümkün..
martın 1i yada 2sinde belli olacakmış..
çok heyecanlandım cnm yaaa

olsun az kaldı mart başına inşallhhh sen de güzel hbrler vericeksin inan buna sadece ve 2 tane transfr yapılması çok etkiliyr şansı bu konuda süper dr un iyimş hayrlısı olsun olucakta inşallhhh

ben hemen haberleri vereyim..
çok şükür 6 tane kaliteli yumoşum olmuş 1 tanesi diğerlerinden büyük..
bugün ve yarın iğneye devam..
çarşamba tekrar kontrol..herşey bu şkilde giderse perşembe veya cuma yumoşlar toplanıyor..
Allahım nasib edersede pazartesi salı transfer kızlar..
veeeeeeeeeeeeee sıkı durun eğer olursa herşey yolunda giderse 2 embriyo transfer edelim rahim duvarın çok iyi dedi..hiç olmazsa 1i tutsun dedi
bana dua edin kızlar..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin.....

Canımmmm oh maşallahh sana ve yumoşlarınaaa.2 embriyo transfer edilecek nasib olursa demek..1 haftada güzelce büyüyüp gelişirlerr ve göbüşüne bebiş olarak gelirler inşş...

bizimkisi büyümeyen cinsten ve çok akıllı..

ayy onu bir de canlı görsen varya, işten eve gidince bizi gördüğünde çıldırıyor sevinçten. ben de onu görünce bütün problemleri unutuyorum.

Valla çok fenalaşştımm şahhseennnn..İnsanın canı erik falan çeker yaaa resmennn şu andaaa senin kızıııı sevmekk sıcaklığını hissetmek istiyorummmm..Hayvanları kucağıma aldığımda onların kalp atışlarını ve vücut sıcaklıklarını hissettmekkkk birbaşşka hissettiriyor kendimi bana..Kiii çok fazla hayvanı alamam..Köpekklerrre karşı son yıllarda fazlacana sempatimm olduu..Ama seninkide çoooooooooooooooooookkk tatluu yawwww..
Bu arada avatar resmindeki senmisin gerçektennn..Bu konuyu anlayamadım ben bir türlüüü..:111:
:111::111::111::111::111::111::111::111:Eğer öyle isee wavvvv diyorumm ve aynen bu sarı kafa gibi oluyorumm yaneeeeee..

arkidişler hepinize iyi akşamlar....

benim kocişin gelme saati yaklaştı..

beni pc başında görmesin.. malum bütün gün yatıyor biliyor garibim... duyarsa kızar sonra bana..... :17:

akşam ben varmışım gibi siz devam edin ben yarın gelir geçmişi okur havadisleri alırım nasılsa....

size o kadar alıştım ki işe başladığımda ne yapacam bilemiyorum... :(((

MAŞALLAHHHHH 1.kalite embriyo olsunlar inşallahhhh....
çok sevindim canım...bak herşey nasıl güzel yolunda ilerliyor...densizlerde konuştuklarıyla kalsınlar canını sıkmalarına izin verme...hep güzel haberlerle gel inşallah...

topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...

süpperrrr oldu sonunda...gerçi alın size sarı kafalar der gibi gözümüze sokmuşsun ama neyse:1:

ahh egunal inşallah arkadaşım size hep hayırlı haberler veririm ve sizdende hayırlı güzel haberler alırım..
herşey yolunda gider inşallah..
tüp bebek sorumlusu kadın bana diyorki çok pozitifsin ya süpersin sen her sabah gel beni gör işlerim rastgitsin dedi..
bende dedimki şimdilik öyleyim sen bebelerimi bi at bana o zamanda öyle olursam çok iyi dedim:27:

Canımmmm oh maşallahh sana ve yumoşlarınaaa.2 embriyo transfer edilecek nasib olursa demek..1 haftada güzelce büyüyüp gelişirlerr ve göbüşüne bebiş olarak gelirler inşş...

Valla çok fenalaşştımm şahhseennnn..İnsanın canı erik falan çeker yaaa resmennn şu andaaa senin kızıııı sevmekk sıcaklığını hissetmek istiyorummmm..Hayvanları kucağıma aldığımda onların kalp atışlarını ve vücut sıcaklıklarını hissettmekkkk birbaşşka hissettiriyor kendimi bana..Kiii çok fazla hayvanı alamam..Köpekklerrre karşı son yıllarda fazlacana sempatimm olduu..Ama seninkide çoooooooooooooooooookkk tatluu yawwww..
Bu arada avatar resmindeki senmisin gerçektennn..Bu konuyu anlayamadım ben bir türlüüü..:111:
:111::111::111::111::111::111::111::111:Eğer öyle isee wavvvv diyorumm ve aynen bu sarı kafa gibi oluyorumm yaneeeeee..

inşallah cnm ..daha kesin değil ama olursa dedi doktorumuz..
embrioların durumuna bağlı eğer tereddütte kalırsa 2 tane atarız dedi..kaliteli olurlarsa 1 atar belki..
bakalım o gün bi gelsinde..
rahim duvarını çok beğendi kalınlığını falan..ama nasibim Yaradanımda..
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin

bu arada bugün kanda verdim E2 bakıldı ama alamadım sonucu..
tüp bebektekiler bize gelecek sonuç o yüzden olumsuz birşey olursa ararız dediler..
aramadıklarına gör herşey yolunda..
6 yumoş az mı dedim..kadın çok iyi dedi sizce nasıl?

size belli etmedim ama gittiğim heryerde laptop yanımda kaçıp kaçıp yazıyorum ah ahhhh çok çektim çok:1:
topiği kimse bilmiyo zaten anlatsamda anlamazlar...sanal ortam gözüyle bakar farklı düşünürler o yüzden bi eşim bi de ailem biliyo sizi...diğerleride tüp bebekten sonra delirdiğimi düşünmeye başladılar.sürekli laptop la gezmek ve yazmak dışardan bakınca anlamsız geliyo insanlara...sen naptın cicim iğneyi yaptırdınmı kaba etine:1:

ah cnm ahhhhhhhhhh yaptırmam mı cız diye yaktı içimi yine, bu yaramaz sıpa doğsun ısırıcam elini ve de poposuna ilk ben vurmak istiyorum dicem dr uma az cekmiyoruz hepimiz inşallh sonu hepimiz için güzel olsun

sen çok komiksinde ayrıca walla bravo sana :46:hembecerikli hem sorumluluk sahibi cidden ben hiç fark etmedim senın gezmelerde olduğunu evet annemde merak ediyor ne yazıyrmuşz bu kadar diye heleki güldüysem delirdin mi kızım sen diyor ee bilmeyen için dışarıdn tuhaf bir durum

Valla dediimm ağğlıyimm belkii sesimi duyupp bana hayalett muamelesii yapmazlarr.Ekin ile yazışmalarımızı okumadın sen o zamannn canımcımmm.Ben onlarıı okudunn daaa beniii unuttunn zannettimm.Biz zaten ekin ile buluşmak içinn planlar yapıyordukk ondan dedimm ben öylee..Ahh ahhh kadıköyde oturuyorum ama bağdat caddesi benden sorulur desem yalnnn olurr yanii.Ben nerede buluşursanız uçar gelirim siz merak etmeyinn..Ben zaten anadolu yakasına gelinn gelldimm avrupa kızıyımm aslındaaaa:8:
:8::8::8::8::8::8::8: Gerçi İstanbulda hep evlenmeden önce babam özel şöförlüğümü yapardıı evlenince de kocamm..Çok fazlaa oradan oraya bilmiyorumm yaneeee.Ama avm belirlemeyi konuşmuştuk ekin ile ona yakınn,bende orayageçicektimm.O zaman ciddenn belirleyelimm yeri güzellerr..Ekin pazar günü geliyorr,adet olmadan yada opu zamanına kadarr sende o arada gelirsenn hafta sonuna buluşalımm inş..Çoook güzell olucakkk heyecanlanndımm bakk şimmdii..

kızlar siz benim arkadaşımı niye unuttunuz ya hu...bak akşam akşam içlendi ağlamaya başladı...bugün topiğe giremedi diye planlar yapmışsınız onsuz...neyse MİLLSTONE cum bizde onlar buluşunca karşı masaya oturur nanik yaparız onlara sen üzülme:33::33::33:

Back
X