• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....
aaa... şikayet yok..:20: valla benim öğrencileri geçtiniz ama....:9: :9:çok güldüm ya...:1:
evet sıkayet yok caım ogretmenımmm :16:

yok kuzum ilkin satıldım sonra doğru yolu buldu hatun...mahkeme fikrini at ortaya sonra kaç topikten...senin yüzünden mapuslara düşcez...ama haklıyız kazanacağızzzz:1:
ne senaryo ne senaryooooooo.... bergende dinleriz mapusta...of offfffff:ssz::ssz::ssz:

fena efkarladım arkadassss muslumde acarızzz :ssz::ssz:

gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....

kactın ısteeeee :1::1::1: bız kazandıkkkkk

ben yakalamazmiyim seni topikte yanliz
egunal ve ecrin insallah en kisa zamanda hamile kalinda sizde cok yiyin, is yapmayin,biraz sisko olun emii
ohhh ohhh amin

buna amınnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıyorum kuzummmmm
ama topıkte yalnız yakala fıkrıne gelınce zor dıyorum :9::9::9:

bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....
siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....
canım ben yazarken yetişemiyom....
sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....
ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))
seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......

hepsıne tesekkur edıyorum ve sessız kalıyorummmmmm yoksunya oyuzden yazmıyorummm

ecrin bunu burnundan fitil fitil getiricem senin...
nereye kaçıcanki....
çevir kazı yanmasın.... dimi???hala laf sokuyosun bana:20::20::20::20::20: yazarım tabi... alişan erkekliğin kitabını yazıyoda ben mi, yazamıcam hamaratlığın kitabını....
içinizdeki canavar ortaya çıkmış sizin yokluğumda....sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....evet de... bizim avukat aktif değil bu ara...arkamdan at at at.. sonrada akasya birtane....beni yalnız buldular atıp duruyolar hakkımda....sen yangını çıkar... sonrada körükle gitme de....ervacım seni seviyorum ve mahkemede şahit yazdırıcam....
:19::19::19::19::19::19:kuru pastanında bayatını alıcam.....
onlara hayır dicem ama sen çaktırma ikisinide çok seviyorum....

bayatta yerım sıkıntı yokkkkk
sonuna kadar mahkemeye varımmmm
bende senı cok sevıyommmm...

Canıımmmm geçmişi okumaaaa geeellll...geyik yaptık bugünnn...daha hatunlardan haber yok...

bu mesaj tehdit içeriklidir ve aleyhinde delil olarak kullanılacaktır:9:
AMİİİNNNNN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:38:

kactı kactııııı :9::9::9: o yzuden bzı kazandık canımmmm

neyse ben cıkıyorum ve evıme gıdıyorummm hepınızı opuyorum cokkkk :54::54::54:
akasyadan sonra cıktıgım ıcın ben kacmadımmmmm :9::9::9:

Son düzenleme:

aksaya hicte kacmaz hiih:36::36::36::33::33:
yine geveze komsusu gelmistir,veya kocisi gelmistir:33::33::33:

hadi git ama cabuk gel ecrin hanim:36::36:

evet zafer sarhoşluğu içinde sana güle güle diyorum:9:

kızlar bende çıkıyorum şimdilik gece uğrayabilirsem gelirim.. öptüm çok...:54:

bekleriz kuzum çıkıp çıkıp gel:29:

ya kızlar ben 4444 başladım yanlış anlamazsanız bu duayı bilen herkesten sadece 5-10 fark etmez sadece ne kadar çok kişi okursa rabbim kabul edeceğini düşünüyorum rabbimin dediği gibi yer gök duayla(ben takip edemem hafta sonu özel kutuma ne kadar okuduğunuzu yazarsanız çok ama çok sevinirim)..............
canım bende okurum bildiririm sana ama bi süresi varmı?
Arkadaslarım hepinize selamlar evet ben geldim biraz geç kaldım ama öğlenden beri evin ici kalabalık misafir vardı yeni gittiler hemen yazmak istedim size evt bugün Dr kontrol vardı hersey yolunda şükür bizimki poposunu donmuş uyuyordu Dr amca bakın şimdi dedi uyandiricm bizimki resmen geçinmeye basladi:9::9:Babası kilikli üykucu olucak hersey yolunda dedi şükür Rabb'ime hatta şimdiden enseye baktım ölçü ok dir dedi 2hafta sonra test için çağırdı birde esim beni şikayet etti abi bu hep nette takılıyor biryerlere sonra kuruntu yapıyor ya birşey olduysa diye dedi yasaklayalım o zamn pc dedi hemcidden radyasyon alıyorsun bu saka değil dedi hatta takıldığın yerdeki arkadaşlarında söyle çok vakit geçirmeyen bilgisayar basında dedi hem bana kızdı hem iPhone hem iPad bravo sana iğne diyorsunuz kan uyuşmazlığı için ya birşey olursa diye radyasyonu atlıyorsun ama tebrikler dedi :46:
uykucu şirinnn:nazar::nazar:eeet benim eşimde aral beye şikayet etmişti bilgisayar yüzünden beni oda bana ordan bakıp herşeyi öğrenip bana sormayı bilion zararı olduğunu bilmion mu demişti:1:sen bugün aral beye benimle ilgili hiç bişi dedin mi beni aradıda bugün?
kuzum hosgeldin
anladigim kadariyla guzelligine guzellik katmaya gitmissin:12:
hazirliklar tam hizinda devam ediyor galiba
hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlı:43:
Canıımmmm geçmişi okumaaaa geeellll...geyik yaptık bugünnn...daha hatunlardan haber yok...

haber yok mu ama negatif miş galiba dimi bi arkadaşın sen yazmıssın?geyik yaptınız bugünn ben yokken ama ben warkende yapın morale ihtiyacım var benim yaşlar gözümde hazır zaten çok ağlarım herşeeye eşime sarılınca hemen yaşlar akıo gözümdennn:43:

uykucu şirinnn:nazar::nazar:eeet benim eşimde aral beye şikayet etmişti bilgisayar yüzünden beni oda bana ordan bakıp herşeyi öğrenip bana sormayı bilion zararı olduğunu bilmion mu demişti:1:sen bugün aral beye benimle ilgili hiç bişi dedin mi beni aradıda bugün?

hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlı:43:

haber yok mu ama negatif miş galiba dimi bi arkadaşın sen yazmıssın?geyik yaptınız bugünn ben yokken ama ben warkende yapın morale ihtiyacım var benim yaşlar gözümde hazır zaten çok ağlarım herşeeye eşime sarılınca hemen yaşlar akıo gözümdennn:43:

olsun varsin canim,bu ayrilik guzel bi ayrilik ama sonucu guzel olacak allahin izniyle:16:
evliliklerde boyle kisa ayriliklar iyi olur :34:

yapma öyle amaaa valla sen böyle şeyler yazınca bende duygulanıyorum...bende aynıyım çünkü ayrılırken çok zorlanıyorum...bi hatundan negatif haber aldım ama başka topikten bu durum beni sinir ediyooo...bununla ilgili bi duyuru yapcam zaten...
onun dışındada opuda olan kızlar vardı hala haber yok...karasu da kontrolden geldi bebeği iyi maşallah okumuşsundur...bi de akasya bizi mahkemeye veriyo hakkında asılsız iddilar yaymışız diye topiğe:1:

Son düzenleme:
akasyayi savundugum icin ecrin ve egunal beni tehdit ediyorlar:27::37:

hımmm... ecrincim... akasya her ne kadar tembel olsa da en azından benim öğrencimdir...ve asla hiç birinizi birbirinden ayırmam.. hepiniz... ATAM INDA DEDİĞİ GİBİ......benim eserim olacaksınız...
keşke sınıftada bu kadar sakin olsam.....:9:
minecim onlar sana şaka yapmıştır... yoksa egunal ve ecrin seni çok seviyorlar.... öyle değil mi ecrin ve egunal ?

hımmm... ecrincim... akasya her ne kadar tembel olsa da en azından benim öğrencimdir...ve asla hiç birinizi birbirinden ayırmam.. hepiniz... ATAM INDA DEDİĞİ GİBİ......benim eserim olacaksınız...
keşke sınıftada bu kadar sakin olsam.....:9:
minecim onlar sana şaka yapmıştır... yoksa egunal ve ecrin seni çok seviyorlar.... öyle değil mi ecrin ve egunal ?

evet örtmeniimmmm çok seviyoz biz arkadaşımızııı:38:

Back
X