ilahi egunal ya bebiş büyüdüğü için yer daralıyor harikasın canım ya
yok bir problem yokda sabah çok keyifsiz kalktım içimde bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum hayır olsun diyorum
Olur kuzum öyle arada bir mesela ben genelde iyi uyanırım ama kötü uyandığım günlerde de hemen eşime gerginlik yaratırım adamcağız panik olur bana bulaşmasın da hemen hazırlanıp gideyim der bende onun o telaşlı halini görünce gülmeye başlarım ve geçer...seninde iyi olman için çooookk sebebin var...ay düşünsene hamikesin bir kaç ay önce sana hamile kalacaksın ve bugünleri görecekesin deseler hayal gibi gelirdi...çok şükür mutlu olman için kendini iyi hissetmen için en güzel sebebi göndermiş rabbim...hemen toplan kendine gel canım...bi de gelip bizim evi toplasan fena olmaz cicimmm
dualarım hepinizle allah gönlünüzün muradını versin....çok heycanlı ve çok hareketli bir gün olacak gibi baya kalabalık haberler listesi inşallah güzel haberlerle gelir herkes......herkes için çok heyecanlı ama su1838 için en heycanlısı allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler ver bize şu an listede tüm tedavinin en başında olması gereken bir haber için bekliyosunuz en streslisi en heyecanlısı allahım bebeğinizi size getircek o güzel haberi nasip etsin....HERKES İÇİN DUA EDİYORUM........
inşallah güzel haberler alcaz arkidişimmm...
kızlar kocamn dev gibi bi valiz hazırladım bide elime alcam el valizi ayakkabılar için.bide olmazsa olmaz laptopben nası taşıcam o kadar eşyayı yaa.ilk defa yalnız gitcem zaten panik oldumm:18::18
öffffffff
![]()
ben bir haftalığına artvine giderken 2 valizle gittim gerçi bir valiz oyuncak doluydu...sen 2 valizle 3 hafta geçireceksin bana normal geldi valla...