Kızlaaarr hepinize iyigecelerr... giremedim bugün dogru düzgün, ara ara girip okumaya çalıştım. öpüyorum hepinizi.... tekrar kacıyorum merhaba demek istedim herkese...
Kız kacmaaa daha çok erken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaarr hepinize iyigecelerr... giremedim bugün dogru düzgün, ara ara girip okumaya çalıştım. öpüyorum hepinizi.... tekrar kacıyorum merhaba demek istedim herkese...
canım hg dilerim bu kez Rabbim bebişine kavuştururiyi aksamalar kizlar bende tüp.. yaptiricam bu 3 cü olucak hormonlarimda sorun varmis su an o yüzden abrednislon kulaniyorum pazartesi görusmemiz var doktorda. bundan öncekinde cok sivi almamistim agir yemekler yemistim daha cok galiba afedersiniz ama kabiz olmustum o an anladim ve cok kötü olmustum ama doktorum hic bilgi vermemisti daha cok sivi tüketiceksin diye benimde hic bir bilgim yoktu. bana yazarmisiniz nasil beslen mem gerekir. bide aranizda sigara icen varmi ben kullaniyorum cok deyil ama iste yinede insan kendini suclu hisediyor. normalde günde 5,6 tane iciyorum tüp bbebek asamasinda bazen günde bitene dayanamayip bir iki cekiyordum. budami engellerama diyer türlüde cok sikintiya giriyorum diye.
canım hg dilerim bu kez Rabbim bebişine kavuştururinşallah hormonların normale iner
ben ilk yaptıracağım yakında
malesef bende kullanıyorum üstelik senden fazla
ne yapacağımı bilemiyorum
keşke bıraksakta kurtulsak
![]()
iyi aksamalar kizlar bende tüp.. yaptiricam bu 3 cü olucak hormonlarimda sorun varmis su an o yüzden abrednislon kulaniyorum pazartesi görusmemiz var doktorda. bundan öncekinde cok sivi almamistim agir yemekler yemistim daha cok galiba afedersiniz ama kabiz olmustum o an anladim ve cok kötü olmustum ama doktorum hic bilgi vermemisti daha cok sivi tüketiceksin diye benimde hic bir bilgim yoktu. bana yazarmisiniz nasil beslen mem gerekir. bide aranizda sigara icen varmi ben kullaniyorum cok deyil ama iste yinede insan kendini suclu hisediyor. normalde günde 5,6 tane iciyorum tüp bbebek asamasinda bazen günde bitene dayanamayip bir iki cekiyordum. budami engellerama diyer türlüde cok sikintiya giriyorum diye.
önümüzdeki ayın başlarında inşallah kırmızılar o zaman geleceklertsk ederim canim insallah seninkide tutar.evet keske biraka bilsek sigarayi. nezaman yaptirican? benimki pazartesi belli olucak
Tedavin şimdiden hayırlı olsun ben sigara içmiyorum ama zor oldunu tahmin ediyorum bende cooook çikolata yerim ama birden kestim asıl is beyinde bitiyor canım ben bırakmaya çalış derim bol bol su iç sulu yemek protein al omega içeren yicek ye ben mesela hergüm kahvaltıda kahvaltilik balık yerim orda varmı bilmiyorum bol yeşillik badem fındık kayısı incir hurma ye ara öğünlerde transferden sonrada iki uç dilim ananas tuketebilirsin
hemde cepten yazıyorsun zor oluyordur kızz cepten yazmakBen deli gibi kendi kendime yazıyorum![]()
cook tsk ederim verdiyin bilgiler icin
hemde cepten yazıyorsun zor oluyordur kızz cepten yazmakben burdayımm sen ben kaldık galiba
![]()
hemde cepten yazıyorsun zor oluyordur kızz cepten yazmakben burdayımm sen ben kaldık galiba
![]()
bende burdayim kizlar yeniyim daha tam anlamadigim icin uzun sürüyor yazmam
bilmem ki bugün de uykum yok kiVAlla zor oluyor ama alıştım ne yapsak Bizdemi çıksak acaba???
evet canım benim farkettim yeni üyesinbende burdayim kizlar yeniyim daha tam anlamadigim icin uzun sürüyor yazmam
güle güle iyi geceler tatlımİyi geceler canlarım ben çıktım![]()
spor dami? ama transfer olduktan sonra olmaz herhalde dimi
sen ne asmadasin acaba meak ettim?