• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

akasyada yaklaşık aynı fiyata yaptırdı sanırım indirimi bilmiyorum ama zaten ücreti bir çok yere göre uygun...doktora güveniyorum inşallah sonuda iyi olur...

fiyat ne kadar uygunmuş gerçekten bende 3600 e yaptırdım..

istanbul felaket 7000 den başlıyor sadece tüp bebek merkezi olan yerlerde..

Allahım herkese yapma imkanı versinnnn

akasya canım her nekadar sonuca ulaşamasanda tebrik ediyorum seni :54:

sabah sabah çok güldüm ya :52:

fiyat ne kadar uygunmuş gerçekten bende 3600 e yaptırdım..

istanbul felaket 7000 den başlıyor sadece tüp bebek merkezi olan yerlerde..

Allahım herkese yapma imkanı versinnnn

tüp bebek yapabilmek bile büyük bir şans...bebek sahibi olamayıp maddi imkansızlıklar yüzünden yapamayanlara ALLAH sabır versin..

nasıl koyucam resımlerı anlatırsanız atım kızlar

bize mesaj yazdığın yere gir...sayfanın altında eklenti ekle diye bir yer var oraya gir dosya seçi tıkla ekle...mesajada bişiler yaz 15 karaktere olmadan sadece eklentiyi yayınlayamıyorsun

benide listeye eklermisin egunal? yaş 29. 3 senedir bebiş istiyorus. çikolata kisti. ilk denemem. ankara gata da yaptırıorum. henüz yumoşlarım toplanmadı:50:

23 kasım 2011 en son adet tarihim
29ağustosta 2012 beklenen doğum tarihim

merciiiii cicim...

benide listeye eklermisin egunal? yaş 29. 3 senedir bebiş istiyorus. çikolata kisti. ilk denemem. ankara gata da yaptırıorum. henüz yumoşlarım toplanmadı:50:

şu an iğnemi kullanıyosun canım...yani tam olarak hangi aşamadasın ve iğne kullanıyorsan hangileri onlarıda yazarsan tam süppperrrr olur...

olmadı mı bebişim fotosu geldi mi?

:50::50::50:

maşallah çok tatlı bakınnn

Eklentiler

• $427433_10150603365974248_253650034247_8776027_9109148_n.webp
    $427433_10150603365974248_253650034247_8776027_9109148_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu mesaj 697.sayfadan alıntıdır ve ilk iyi geceler mesajıdır...Aslında hain planının başlangıcıdır:9:ve iyi geceler mesajları devam eder...

Der ama hala topiktedir ve fırsat kollamaktadır...:9:

Diye bir mesaj yazar ve bu mesaj 700.sayfanın ve akasyanın beklediği ilk mesajdır...Akasyaya kurulmuş hain plan başarılı olmuştur...Hain planını kutlamaya başlar adıda 700.sayfa kutlamasıdır...Buyrun hemen aşağıdaki kutlama mesajı bunun delilidir:9:

Zafer sarhoşluğu içindeki selo günah çıkarmaya başlar durumun farkında değilmiş gibi saf saf ve acıklı mesajlarla akasyanın duygularını sömürür:9:Aşağıya bakınız ve okuyunuz...

Bu mesajda 701.sayfadan alıntıdır va hala iyi geceler demektedir...Ama bu kez gerçekten uyumak istemektedir zira hain planını başarıyla tamamlamış güzel bir uykuyu hakettiğini düşünmektedir:9:

Bu mesajda da ben ve benim gibi diğer arkadaşların yaptığı planı farketmemizden ve tüm topik tarafından sabah tepki alacağını düşünerek durumu kurtarma çabalarını görmekteyiz:9:

Desede inanmayın hala topikte...Çünkü tedirgin ve uyku tutmuyoooo yaptığının farkedileceğini anladıııı:9:ve pişmannnn...

Topikten çıkamamasının gerçek sebebini çaktırmamak için bağımlılık yalanını uydurup çıkmak zorunda kalıyorrrr:9:

SONNNNNNNNN.......

Guldenim süper olmuş yazdıkların gülmekten ölecem iki sefer okudum esim uyaninca onada okuyacak :60::60::60::60::60::60::60::60::60: valla coooooook pişmanım cooooook

hayırlı olsun cnm..inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın...

teşekkürederim İNŞALLAHHH.hepimiz İNŞALLAH.

egunalcım
adetimin ilk gunu 5.lucrin
2.günü 2,5lucrin ve 300 gonal f göbekten devam etti
5.günü 2,5lucrin ve 300 gonal f ve menagon 1 toz bi su
bugün 11.günüm. ultrasonda bakacaklar ona göre toplama tarihim belli olacak.

Guldenim süper olmuş yazdıkların gülmekten ölecem iki sefer okudum esim uyaninca onada okuyacak :60::60::60::60::60::60::60::60::60: valla coooooook pişmanım cooooook

demek plan yaptığını itiraf ediyorsunnnnn:9:
zaten uzun zamandır senin iyi geceler deyip bir türlü topikten ayrılamamanı bu şeklide belgelerle yayınlayacaktım kısmet bugüneymiş hem hain planını ortaya çıkardım hemde iyi geceler deyip deyip çıkmadığını yazdım...ooohhhhh rahatladımmm....gülelim eğlenelim enerjimiz artsınnnn...kocacığına benim araştırmacı yazar kişiliğimimi göstereceksin yoksa senin hain planınımı okutacaksınnnn:1:

teşekkürederim İNŞALLAHHH.hepimiz İNŞALLAH.

egunalcım
adetimin ilk gunu 5.lucrin
2.günü 2,5lucrin ve 300 gonal f göbekten devam etti
5.günü 2,5lucrin ve 300 gonal f ve menagon 1 toz bi su
bugün 11.günüm. ultrasonda bakacaklar ona göre toplama tarihim belli olacak.

oh maşallah sen yumoş toplama zamanına gelmişsin yolu yarılıyorsun inşallah...peki kontrol ne zaman cicim...
zaten ilk kontrol günü akşam sen kesin çatlatma iğneni vurulursun 36 saat sonrada yumoşlar toplanır...

Back
X