• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol tatlım...
evet öyleymiş egunal da söyledi bana bi sakıncası yokmuş..ama monodoks midemi bulandırmaya başladı bugün artık..ama kullanıcaz bebişler için...
cnm ben anadolu yakasında erdem hastanesinde tedavi gördüm tüpüde oraya yaptırdık ve ilk denemem..morfoloji bozuk bizim..
yarın yada salı transfer olacak inşallah..
eğer tutunursa doğum tarihleri aynı olur senin bebişle bnmkinin:16:

evet cnm monodoks bnm de midemi bulandırıyo ama meyve suyuyla ayran la geçiştirmeye çalışıyorum :) bn de avr yakasındayım fulya bahçeci de yaptırıyoruz bakalım inş hayırlısıyla olumlu sonuç alıcas dediğin gbi olursa doğum tarihleri de aynı olcak ne güsel

canııımmmm yola çıkmadan geldin demek aramıza:70:
kırmızılar geldi deeeee hadiiii

sağlar canım. transferden sonrada sabahları aç karna 2_3 kaysı ve yanında bir bardak ılık su içersin. ya zaten opu ydu transferdi derken insan acayip şişiyo bide kabızlık oldumu.. çok fena yani.... kendimden biliyom ben çok zorlandım hatta transferden sonra tuvalette çok zorlandığım için dedim tutumucak ve ben hep kendimi suçlucam.. ıkındığım için çok korkmuştum ama çok şükür rabbim meleğimi bana bağışladı...

hayırlısıyla kucağınada alacaksın akasyacım inşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

evet cnm monodoks bnm de midemi bulandırıyo ama meyve suyuyla ayran la geçiştirmeye çalışıyorum :) bn de avr yakasındayım fulya bahçeci de yaptırıyoruz bakalım inş hayırlısıyla olumlu sonuç alıcas dediğin gbi olursa doğum tarihleri de aynı olcak ne güsel

inşallah cnm bnm..tek dileğimiz hayırlısıyla sağlıkla anne olabilmek..
sizin sorun neydi cnm birde bu ilk deneme mi?

canııımmmm yola çıkmadan geldin demek aramıza:70:
kırmızılar geldi deeeee hadiiii

yaa gelmedii ne yazkki.işşallah çok oyalanmadan gelirler.günlerim boşuna geçmez orda..geldimm arkadaşlarıma teşekkür edeyim dedimm ii dilekleri için ama çıkıom hemen gider ayak kocişi kızdırmayayım.hepiniz çok saolunnn destekleriniz içinnn sizi çok sewiom.inince haber veririmm uçaktan...hepinizi çok sewiyorumm...

Canim benim coooook özür diliyorum :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: dunyanın tüm çiçeklerini ayağının altına sererim hamis arkadasım benim:54:
kıyamam sana.... aldım çiçeklerini evimin baş köşesine koydum:16::16::16::16::16::16::16:

hem gülüyooo hem örüyoooo :9:

adalet mülkün(topiğin) temelidir diyorum .... ama ne alaka bilmiyorum:9:
selocanın bundan sonra kutlamalarda neler yapacağının sıkı takipçisiyim...

kaderimizi o belirleyecek... bakalım bir daha kine kim baltalayacak beni.... bu seferde kesin elektirik gider:))))
yap yap özürdileeee çiçekleri bile sarı kafalara aldırmış hıhhhh:63:
olsun ya... kaç kere özür diledi benim canım arkadaşım...

ortalığı karıştırayım diyorum bi türlü olmuyooo...tüm fenalığımı seferber ettim bu uğurda ama hatun özürdileyip duruyooo...en iyisimi cici kız olayımmmm:93::93::93: bi de pon pon kız olayımmm:124::124::124:
sana da ne kadar yakışır pon pon kızlık saçlarda sarıki.... izleyenlerin dibi düşer...

bu halin daha hoş...:16:
selo özrünü diledi boşver..bak çiçek bilem serdi yollarına akasyanın..:46:
akasyada artık 750 ye mi desem 800e mi kısmet bilemiycem
:26:

bak hala dalga geçiyosun ama ben senle hamileliğinin ilerleyen zamanlarında dalga geçicem....

yaa gelmedii ne yazkki.işşallah çok oyalanmadan gelirler.günlerim boşuna geçmez orda..geldimm arkadaşlarıma teşekkür edeyim dedimm ii dilekleri için ama çıkıom hemen gider ayak kocişi kızdırmayayım.hepiniz çok saolunnn destekleriniz içinnn sizi çok sewiom.inince haber veririmm uçaktan...hepinizi çok sewiyorumm...

canım arkadaşım.... hayırlarla git hayırlarla geri dön... tabi yeğenlerimizide alıp dön....

güle güle ekincim..yada hoşgeldin mi desem..
hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
yolun açık olsun işinde rast gitsin inşallah cnmmmm..

Crinone vajinal jel elimde var. Buzdolabında sakladım bu konuda hassasım.bebeklerim oldu allaha şükür.içinde 12 adet var.2014 son kullanma tarihi.uygun fiyata verebilirim.isteyen özelden msj atabilir

bende seni çok seviyorum...ve mutlaka haber ver...net e giremezsen bana ulaş kuzum...yolunve bahtın açık olsun...:16::3::54:

Ayy bir bakayım dedim bizim kızlara,akasya ile selonun sayfa kutlaması faciasına çok güldümm..Çok geçmişi okuyamadımm..Halen annemdeyimm,kociş gelip alıcakk..

Ekinimmmm saat 8 de biniyorsun demekk..Karşılamaya geliyimm senii ben hazır avrupa yakasındaykenn..Havaalanında elimde çiçeklerlee..Duygusallık yaşıyalım:1::1: Hayırlısıyla gel canımm hayırlısıyla da göbüşünde bebişin veya bebişlerinle dönmek nasib etsin Allah..

Egunalımmmm nasılsın iyimisinnn ösledimmm..

Julietta senide merak ettimm..Yumoşlardan hebr geldimi??

Başka önemli birşey varmıı bana haber edinn..Öpt hepinizi..

aşolsun ama bak temenni ettim ya..kısmet dedim yaaa bak şincik..
bak 750ye ne kaldı cnm arkadaşım şunun şurasında:54::71:

dedim ya tatlım ben senle ilerde dalga geçicem hani o hoşlanmadığın pregestan varya ben onun 200lük olanını 3 ay günde üç öğün dürttüm durdum kendime:)))))))) bir hafta önce dr.a yalvardım dedim ne olur artık bırakayım bıktım ben bundan......
tabi bu folik asit ve vitamin içinde geçerli.. vitaminin kokosunu ambalajlıyken bile alıyorum ve midem bulanıyo.... sana tavsiyem yatarken iç ilaçları uykudayken daha rahat atlatıyosun ilaçların verdiği bulantıyı ben gündüz hiç içemiyorum midem kaldırmıyo artık...
ve şanslısın iğnen yok senin bide iğnelerim var kevgir oldum sayelerinde:)))))))

kıyamam sana.... aldım çiçeklerini evimin baş köşesine koydum:16::16::16::16::16::16::16:
kaderimizi o belirleyecek... bakalım bir daha kine kim baltalayacak beni.... bu seferde kesin elektirik gider:))))
olsun ya... kaç kere özür diledi benim canım arkadaşım...
sana da ne kadar yakışır pon pon kızlık saçlarda sarıki.... izleyenlerin dibi düşer....

inşallah bu kez olacak...ben inanıyorummm:29:

bende ösledim bende bende bendeeeee....
hemen az bi özet geçeyim sana...julietta hatunun yumoşları döllenmiş yarın yada salı transfer var...anemon84 dün 11.gününde test yapmış sonuç 11 çıkmış yarın testi tekrarlayacak inşallah artar...su1838 tedavi iptal oldu eşinde sperm bulunamadı 3 ay ilaç tedavisi uygulanacak eşine bu arada sperm bulunursa hemen dondurulucak...cananyaka dan 19 yumoş toplandı bugün de 16 sının döllendiği haberini aldı sanırım perşembe trasnfer olcek...papatyac aramıza katıldı onunda yarın opu tarihi belli olcak...dün erva bebişlerini gördü herşey yolunda sıpalardan biri hıçkırıyormuş doktor öyle demiş...ataşehirin bebişi büyük ihtimal topikcan mış...sinem8484 hatunun lekelenmesi olmuştu doktor iğne yaptırdı ve kesildi sanırım yerleşme kanaması yaşadı ve yarın test günü hamilelik haberi alcaz diye umuyorum...ayyyy yeter ya hu yoruldummm

Son düzenleme:
Ayy bir bakayım dedim bizim kızlara,akasya ile selonun sayfa kutlaması faciasına çok güldümm..Çok geçmişi okuyamadımm..Halen annemdeyimm,kociş gelip alıcakk..

Ekinimmmm saat 8 de biniyorsun demekk..Karşılamaya geliyimm senii ben hazır avrupa yakasındaykenn..Havaalanında elimde çiçeklerlee..Duygusallık yaşıyalım:1::1: Hayırlısıyla gel canımm hayırlısıyla da göbüşünde bebişin veya bebişlerinle dönmek nasib etsin Allah..

Julietta senide merak ettimm..Yumoşlardan hebr geldimi??

cnm millstonum evet haber geldi döllenmiş yavrucaklar..
transferi bekliyorum şimdi..
daha haber vermediler ama:26:
çabuk gel bekletmeeee:54:

dedim ya tatlım ben senle ilerde dalga geçicem hani o hoşlanmadığın pregestan varya ben onun 200lük olanını 3 ay günde üç öğün dürttüm durdum kendime:)))))))) bir hafta önce dr.a yalvardım dedim ne olur artık bırakayım bıktım ben bundan......
tabi bu folik asit ve vitamin içinde geçerli.. vitaminin kokosunu ambalajlıyken bile alıyorum ve midem bulanıyo.... sana tavsiyem yatarken iç ilaçları uykudayken daha rahat atlatıyosun ilaçların verdiği bulantıyı ben gündüz hiç içemiyorum midem kaldırmıyo artık...
ve şanslısın iğnen yok senin bide iğnelerim var kevgir oldum sayelerinde:)))))))

cnmmm 200lüğü dürttürüveriom ya ben zaten..folik asite devam zaten..
iğnelerim yok evet..
ben önceden progestanın 200lüğünü oral yoldan almıştım..bu ilk tecrübem ama bıktım ya..
kalkamıyorsun bir işini göremiyorsun bak öğlen olanını hala yapamadım daha..
banyo edip dualarımı etmem lazım diye..ondan sonra atarım bitanecik..
birdahakide geceye artık..günde 3 tane şeettiriveriom:50:

Back
X