Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmmm çok sevindim az kaldı senin tedaviye ama ben yine buay inslhh kendiliğinden gelir bebeğin diyorum senin için bizim gibi sebepsiz infrtiletnn heray kendiliğinden hamile kalacağına çok inaniyorumda Dr um bile buna inanmış beni uzun süre bekletti tüp için sizin hiçbir sebeb yok hamile kalmamanıza deyip durdu gerçi bnm sonum tüp olduİnşallah sen buay hamileyim diye tepin bu topicte
![]()
kızlar size birşey sorucam ben 24 yaşındayım ve bu ilk tüp bebek denememiz. biz iki embriyo konulmasını istiyoduk çnkü hep ikiz olmasını istiyoduk eşimle ama hemşirenin dediğne göre bizim durumumuz da olmuyomuş doğru mu?
canım hayırlı uğurlu olsun tedavin inşlh Rabbim . tedavinde bebişini nasip edecek.Allahım yüzünü güldürür inşlh.sen hangi merkezdeydin cnm ?
naptılar kuzum sana![]()
dün geçmişi okurken gözüme çarptı gruplaşma olmuş sanki topictene oluyo diye soramadım elekrıkler gidince
kızlar size birşey sorucam ben 24 yaşındayım ve bu ilk tüp bebek denememiz. biz iki embriyo konulmasını istiyoduk çnkü hep ikiz olmasını istiyoduk eşimle ama hemşirenin dediğne göre bizim durumumuz da olmuyomuş doğru mu?
sağol kuzum inşallah bu son olur bebeğim gelir annesine...Ankara başkent üniversitesi hastanesi buraya yeni başlayacam..daha önce gazi üniversitesindeydim çok çektim çokkkk...
topiğe takılan hatunlar ortalıkta yoklar...bazılarıda ben geldim ama çıkcam deyip hemen kaçıyorlar...bu kadar tenha olmamıştı hiiççç dün çok sıkıldımmm
35 yaş altına yasal olarak 1 embriyo koyuluyo ama buna bazı doktorlar bişi demiyo ve 2 embriyo koyuyorlar..
iyiyim kuzum ama hatunlara bozulmuş durumdayım...bir sürü isim sayarım kaç gündür ortalıkta yoklar...neyse benim kırmızılar 4 marttan itibaren gelebilir bu da ben mart ın ilk haftası 2.tedaviye başlıyorum demeekkk![]()
gülden sana bişi sorcam canım ilk tedavinde(kesin yazmışsındırda hatırlamıyorum kusura bakma) embriyoların nasıldı güzelmiydi mesela kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve kaçç tane transfer edildi ve en önemlisi tutunamaması ile ilgili doktor ne dedi???
eveeetttt az kaldıııı
mart sonu nisan başı hamileyiiimmmm diyeee yazacam inşallahhhhhh....
tabii dediğin gibi nazlı bebeğim belki kendiliğinden gelir belkiii...
sağol kuzum inşallah bu son olur bebeğim gelir annesine...Ankara başkent üniversitesi hastanesi buraya yeni başlayacam..daha önce gazi üniversitesindeydim çok çektim çokkkk...
valla bende daha önceki tedavilerimi hep özelde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım bende şuan genetik tesler ve histereskopi için büyük ihtimalle istanbula gidicem. çünkü bazı özel hast.ler bizleri para makinası gibi görüyolar benim merkezim hiç aydınlatıcı değil ve açıklayıcı değildi. üst üste hemen yapılmasını taraftarı , tahlillerimin sonucunu bile bize açıklama yapmıyorlardı. bende kendim çabalarımla bu sefer bütün tahlillerimi devlette yaptırıcam bakalım Rabbim inşlh yüzümüzü güldürür.Hakkımızda hayırlısı olsun inşlh..
[
yaş sınırı ve deneme sayısı baz alıyorlar. 35 yaş altı iki denemede 1 embriyo 3. denemde yaşa bakılmaksızın 2 embriyo tarnsfer yapıyor. bu konuda Sağlık Bakanlığı yönetmeliği bu şekilde bazı dr.lar 2 tane embriyo koyoyorlarmış ama bu merkez için sorunlu çünkü bakanlık denetliyor merkezleri dosyaları inceliyorlar oyüzden büyük çoğunluklu dr.lar yapmıyor...
ohh oh gelsin kırmızılar
inş. sende koca göbüşlü olursun![]()
19 yumoş toplandı 12 si döllendi...bana hep kaliteli oldukları oldukları söylendi..ama detaylı bilgi hiçbir zaman alamadım..3.günde transfer ettiler...5.güne kaliteli kalırsa donduracaz dediler...ama 5.gün embriyo kalmamış...ben embriyolarımın ziyan olduğunu düşünüyorum...o kadar kafamda soru işareti varki anlatamam..ohss olduğum içinde hastanede yatıyordum transfer zamanında işin peşine düşemedim canımla uğraşıyordum çünkü...
benim gibi gerçi bende en fazla 15 toplandıda kıyamam hatırladım şimdi evet ohss olduğunu yazmıştın...of ya banada hep kaliteli diyolardı neden böle oluyo çok merak ediyorum bugün gene kafam bununla meşgul neden hamile kalamıyoruz bir kere bile kalmadım yaa valla artık neredeyse bari bi düşüğüm falan olsaydı diyorum( tövbee yaa tövbeee tövbeee valla artık ne diyeceğimi sapıttım çok kafam kurcalanıyor sen hiç dosya falan götürdünmü hulusi beye inceledimi bişi önerdimi ???? ben ona geldiğimde dosyamı bırakmıştım tüm tedavi ve tetkikleri bana en iyi tedavin birinci tedavin dedi şok olmuştum bana görede en kötüsü oydu ve ben merkezle kavga ettim bilsem iyi tutardım:) en kötüsü sonuncuymuş
en iyisi diye düşündüğüm .....
bunları 1000000000 kere falan söylüyorum biliyorum kızmayın bana valla artık yerime sığamıyorum kimlere anlatayım bilemiyorum kimse anlamıyoda tabiii bakıp kalıyo millet yüzüme bazen hemen yapayım bi daha tedavi diyom bi yanımda daha bekle diyoo yaş geçiyooo çok moralim bozuk
İnşallah cnmmmm inşallah çırak çırak bağır bize hamileyim diye kocaman bir halay kurucaz senin için Türkiye nin heryerindenaman be yaa nasıl canları isterse öyle gelsin bebeler şimdiden baskıcı anneler olmayalım
Süper ekin için sevindim hayrli olsun bu son olsun inşallah
valla bende daha önceki tedavilerimi hep özelde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım bende şuan genetik tesler ve histereskopi için büyük ihtimalle istanbula gidicem. çünkü bazı özel hast.ler bizleri para makinası gibi görüyolar benim merkezim hiç aydınlatıcı değil ve açıklayıcı değildi. üst üste hemen yapılmasını taraftarı , tahlillerimin sonucunu bile bize açıklama yapmıyorlardı. bende kendim çabalarımla bu sefer bütün tahlillerimi devlette yaptırıcam bakalım Rabbim inşlh yüzümüzü güldürür.Hakkımızda hayırlısı olsun inşlh..
ben biraz evi toparlayayım gelirim sonra![]()
sizde kendinizi hiç bir zaman hamile kalamıcakmış gibi hissediyomusunuz yoksa bana mahsus bişimi bu psikolojikmi yanii.kafayı yicem
Cnmmm kardeslerim ben çıktım hepiniz öptümAksam görüşmek üzere biryere davetlim hazırlanmam lazım Bye Bye
![]()
sizde kendinizi hiç bir zaman hamile kalamıcakmış gibi hissediyomusunuz yoksa bana mahsus bişimi bu psikolojikmi yanii.kafayı yicem