Tahmin ettim burda oldunu akasyam
ne yaptın sen seloooo.....
ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
canım bak ben gülmedim üzüldümmmm neyseki ikinci yazmışsın .. bu arada egunal durumu çook güzel anlat mış kiii geçte olsa

orda çook güldümmm
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...
Moralim çok bozuk ve sizlerden başka paylaşacak kimsem yok

Belki hatırlarsınız 3. tedavime başlayacaktım ama haşimato olduğumu öğrendim ve tedavim şu anda yapılamıyor.. Sorunum 3 ay önce eşimin kuzeninin baba olacağını öğrenmesiyle başladı. İlk önce bana üzülme bizde hemen tedaviye başalrız vs. diyordu.. Sonra ben haşimato olduğumu öğrendim ilaç tedavisi derken eşim 180 derece değişti.. Eve geç geliyor, zamanının çoğunu kuzeniyle geçiriyor.. Ben çalışıyorum 3 te çıkıyorum işten eskiden saat en geç 5 te eve gelirdi şimdi 9,30 gibi geliyor. Aklımda ihanetle ilgili en ufak bir şüphe yok kuzeninin spor salonu var orda spor yapıyor.. Konuşuyorum 1-2 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki kendimi... Sanki herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor.. Bilse benim içimde ne fırtınalar kopuyor ama ben yine de güçlü olmaya çalışıyorum.. Yine de tüm olanlara rağmen onu kırmamaya çalışıyorum.. 6 yıllık evliyim ben herşeyden çok istiyorum anne olabilmeyi.. Yakın çevremden aldığım hamile haberlerine deli gibi sevinirken diğer yandan kolu kanadı kırılan yine ben oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Ben şaşırdım artık 3 aydır uğraşıyorum.. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar zaten en kısa zamanda bir psikologtan yardım almayı düşünüyorum
canım allah yardımcın olsun eşinle açık açık konuş onu suçlamadan duygu ve düşüncelerini anlat belki o yaptığının farkında değildir...
6 şubatta regl oldum 28 gün hesabına göre 4 mart gibi başlarım sanırım
hadi hayırlısı canım tabi bebiş sürpriz yapıp gelmezse

maşallah çok tatlı bakınnn
evett maşşallah ......
yaa gelmedii ne yazkki.işşallah çok oyalanmadan gelirler.günlerim boşuna geçmez orda..geldimm arkadaşlarıma teşekkür edeyim dedimm ii dilekleri için ama çıkıom hemen gider ayak kocişi kızdırmayayım.hepiniz çok saolunnn destekleriniz içinnn sizi çok sewiom.inince haber veririmm uçaktan...hepinizi çok sewiyorumm...
güle güle cicim ...
dünkü dr yazıma cevap yazan,bizi kutlayan bütün teyzelerimize teşekkür ediyoruz..biz iyiyiz ve annemizin karnında büyümeye calışıyoruz..hepinizi seviyoruz..ve dua ediyoruz sizinde göbüşünüze bizim gibi bebişler konsun diye...

maşallah

büyümüşlerde teyzelerine dua ediyorlar teşekkür ediyorlar....
nasılsınız benim leptop daha gelmedi bende ablamdayım hemen oturdum netin başına ablam diyo kız bilsryamı geldin diye

neyse bende bi sıkıntı yok ama dişim agrıdı bugün sakin biraz antibiyotik kullana bilirsin dedi dr ama içime sinmedi içmiyom heşey bebiş için .Allahım kısmet ederse

yarın 8 haftalık oluyoruz

inşallah bir an önce geçer geçmiş olsun...
Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: "Hiç…" der. Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler. Hz. Mevlânâ: "Evladım, gördün mü?" der. "Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün. İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven."
çok güzel canım eline yüreğine sağlık...
Nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim
iyi yapmışsın canım rabbim meleğini sana bağışlasın....
canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fena

annemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün

en fenasıda eşimle olandı pek duygularını göstermez eşim yani öle ağlamaz falan ama hava alanında beklerken adam beni güldürmek için maymun oldu.ayrılırken sarıl agla agla zor ayrıldık birbirimizden...şimdi geldim kuzenimin evine baş komser çalışıo bu akşam o yüzden beni ewe bıraktı çıktı yalnızım yani..kıyamam oda ben gelcem die ewi temizletmiş falan malum bekar ewi ama beber büyüdük ağbim gibi o yüzden rahatım yanii..zaten çarşamba sabahta teyzem gelcek annesi yani kuzenimin hafta sonuda belki eşim gelcek öle yani sıkılmam heralde.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediom ii ki varsınızz hepinizz..burda koca baskısı yok yanii sabah akşam topikteyimm artık

yaaa yine çok duygusal beni hep ağlatıyorsun inşallah sonunda hepimizi güldüreceksin...
slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.
Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....
tebrikler canım rabbim devamını getirsin...
geçmiş olsun canım tez zamanda meleğine kavuşursun inşallah...
Arkadaşlar merhabe,iki gün aradan sonra sizinleyim çok şükür.iki gündür bursadaydık.güzel güzel dolaştım.bol bol türbe ziyareti yaptık.inanın dua ederken sizleri tanımasamda k.k.daki arkadaşlarım diye dua ettiğimi farkettim.şimdi de sizin için ve kendim için cevşen okumaya başladım.RABBİM kabul eder inşallah.geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş....
rabbim dualarını kabul etsinn....
Slm yoktum 2 haftadır transferim oldu ama malesef negatif sonucunu aldım şuan toparlanmaya çalışıyorum ama yılmak yok yola devam......
hayırlısı canım eninde sonunda meleklerimize kavuşacağız...
cannlar ben geldim .birkaç gün ara vermek durumunda kaldım.
okulumdan bir öğretmen tren kazası sonucu malesef vefat etti.cenaze falan derken ancak fırsat bulabildim.çok gençti ya çook üzüldüm .ben bile kendimi toparlayamadım Allah karısına ve iki çocuğuna sabır versin.
topikte ne var ne yok .yeni haberler var mı bakalım.
başın saolsun canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin....
canım yanında biri olsa iyi neticede sonrasında çok ii olabileceğin gibi ağrın falanda olabilir....
canım benim ağrımda olmaz.. ama istemeseydi dr um.. ben yinede başka bir merkezde çektirirdim...
rahim filminin ağrı ile ilgisi yok aslında
tüp bebek yaptıracak olanlara soruluyor ...
napıyon sen orda sessiz sessiz...2 saattir boş boş ekranamı bakıyosun...valla merak ettim...röntgenlemek ayıp hanıııımmmmmmm:82:
yok tatlum geçmişi okudum aynı anda yemek yaptım eşime süslendim :)))
evet aslında ben yohuuuuuuum :)))
egunal benide listeye eklermisin canım ben artık bu topiğin bir üyesi olmak istiyorum çok sık giremesemde:)))
hoşgeldin canım aramıza ....