Tüp Bebek Günlüğümüz !

mrhb kızlar nasılsınız yeğenimin okulu için (ana sınıfı)yemeğimiz vardı onu yaptık ev temizledim derken bu saat oldu gelemedim geçmiş sayfalarada bakamadım her kesler iyidir inş

iyiiyxz canımm ev işi yemek derken gün geçiyor sen nasılsınn...biraz geçmişi okudum meryem dua listesini ararken yazına denk geldimm...çok üzüldüm canımm dualarım seninlee birgün hepimiz anne olacağız inşallah lütfen umutsuz olma ..vakti zamanı gelecek..tek duamız o azman bu zaman olsun ve dahafazla bekletmesin mevlam...

evin de miss olmuşş benimki hala karman çorman...biri bana gelsin yardıma yawww

Son düzenleme:

gel tızım valla oda sıcacık dışarda yağmur yağıyo nekadar romantik değilmi ama hiç sevmem böyle havaları

kar lapa lapa yağacak çay sobanın üzerinde fokurdayacak kocişimle camdan dışarıda yağan karı seyredecez ışıklarıda kapatacaz sobanın ışığı odayı aydınlatacak oooh ne güzel dimi ben böyle seviyorum işte

bak sen cadıya yıkarsın diyor he şimdiki çocuklar bi alem hatresim zeka küpüler maşallah

emg vücuduna ince uçlu iğne batırılarak çekilen biraz acılı bi işlem canım genelde kasların üç durumuna falan bakılmak için çekiliyo senin için neden gerek gördüki doktorun:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

accık nazımı çeksen ne vardı ikramayacım aşk olsun yani

kavanoza koyacağın konserveleri kaynatırsan daha sağlam olur sıcak sıcak koyup ağızlarını sıkarsan akma riski çok fazla

ben kaynatma derdi olmadığı için poşetleyip dondurucuya atıyorum çok güzel oluyo

allah büyük ne yapalım kader kısmet

Haklısın canım, neyseki az kalmış doğuma,birazcık daha sabır canım...Aminn canım amin.

mrhb kızlar nasılsınız yeğenimin okulu için (ana sınıfı)yemeğimiz vardı onu yaptık ev temizledim derken bu saat oldu gelemedim geçmiş sayfalarada bakamadım her kesler iyidir inş
Umarım sen de iyisin tatlım

Canım büyük ihtimal senin kavanozlar tam kapanmadığı için öyle olmuştur

Canım sen nerelisen de bakem,:44::44::44: bu karman çorman lafını benim anam çok kullanır

Canım ellerimde ve kollarımda uyuşma var o yüzden hazırlandık gidiyoruz dua edin bana evet biraz ağrılı bi işlem olduğu için korkuyorum:18:

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun gelince yaz bana tamam mı

kapattım üsütne de kaynattım ama nasıl olduysa kaç gün sızdırmayan kavanoz gece sızdırmaya başlamışş..suyunun yarısı duruyordu çünküü...ben samsunluyum hayatımm...sen nerelisn de bakem....
az işlerim var halledip gelcem ben dönene kadar bir kısmınız tedaviye girisn dbir kısmınız doğal gebeyim diye gelsin..diğer kısım daa hani bana hani bana deyip bebişlerini çağırsın

kanama durmadı canım yanlış anlamışsın kanama musluktan boşalıyor resmen

dger 855 2780 3700 güzel dediler artışı ama kanamanın neden oldunu bilmiyolar düşük tehlikesi işteee bekleyecem yapacak birşey yok allah verirse verr alırsa alır

bugünkü değerinmi 3700 eğer öyleyse çok güzel canım kalbini ferah tut dinlen ayağa kalkma mecbur kalmadıkça inşallah Rabbim meleğini bağışlar sana

bugünkü değerinmi 3700 eğer öyleyse çok güzel canım kalbini ferah tut dinlen ayağa kalkma mecbur kalmadıkça inşallah Rabbim meleğini bağışlar sana

evet bugünkü degerim 3700 yatıyorum birtek wcyw kalkıyorum yemegi bile eşim yediriyor ama kanamam devam hala çok yogun sabahtan beri 4 pet bittii

Benim kanamam olduğunda doktor bana hep proluton iğne verdi hemen kesiyo kanamayı

evet bugünkü degerim 3700 yatıyorum birtek wcyw kalkıyorum yemegi bile eşim yediriyor ama kanamam devam hala çok yogun sabahtan beri 4 pet bittii

kanama alanı oluşmuştur canım bebegine birşey olmamıştır Allahın izniyle inşallahh

lise bitirmek için başladım da CANIM meslek oldugundan ders görüyoruZ hafta da ÜÇGÜN muhasebe ve finansman alanı bölümün bitireyim yarım bıraktığımı GÜZELCE iş bulup RAHT çalışırım hiç değilse rabbim bide bebek verirse bizden mutlusu yoksultancım sen yat dinle inş iyi olcak

ah be canımm ne desem boş Allahım sabır versinn elbet zamanı gelecek bizlerde anne olacazz inşallah..

Kizlar kimse yok muu ben iki saat uykudan sonra çakı gibiyim başlasın uykusuz bir gece daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…