bi ikramaya gördüm sankim
Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim
Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!
Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İşe yaradı "sayılır"
Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf
Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş bitince düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.
çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.
Cnm benim esim öyle bi model ki ben neden böyle diye sorarken tvdeki filme dalıyo gidiyo yani izledigi filmi yasıyo o derece
Ben koay kolay tartısan bi insan degilim sakinim beni bile cileden cıkarıyo bazen
Benimki pazar günü de arkadaslarıyla gezer gezer yoruldum der ben yalnızlıga alıstım iki üc ayda bir cıkalım derim onda da zor cıkar ben tartısmayı sevmem zaten bakarım beni takmıyo kabuguma cekilirim
Lucrin le cetrotide aynı etken maddeye sahip değil mi? Yani ikiside aynı şey değil mi ?evet şekerim lucrin olan yerde ben daha cetrotide kullanan görmedim kullanılmaz zati..
lucrin erken çatlamayı engelliyo...
hatta benim 2.tedavide çatlamadı biliyonmuo derece yani...
birer saatten 2 kez opu oldum aynı gün sadece 3 yumi toplandı anca yavaş yavaş çatlamaya başlamışlarda bıraksan ben akşama kadar opuda kalırdım
Arkadaşlar gecenin bu saatinde yine aklıma düştü. Ben eşimin spermlerin de test edilmesi gerketiğini hissediyorum. Doktorlar gerek yok diyor çünkü sayımız iyi. 120 milyon /ml , hareket de %70 (yıkamadan sonra 150milyon, %75 hareketli). Ama morfolojimiz %3 çıkmıştı. Böyle durumlarda üst üste başarısız denemeler olunca spermlere bakmak gerekmez mi?
Bir yandan da öğrensek ne işe yarayacak diyorum. Doktor söyle bir şey söyledi. Yumurtaları başka spermle dölleyerek deneyebiliyoruz. O embryiolar kullanılmayacak ama sorunun nerede olduğuu bulmak için işe yarıyor. Fakat bence bu eşimin hoşuna gitmez. Hem sorun spermdeyse bunun çözümü var mı ki? Kaan Aydos'a gitmek istiyorum. DNA fragmantasyonuna falan baksın. Ama bozuk çıkarsa ne yapacak? Tedavi işe yarıyor mu bu konuda?
geldim ama öyle yorgunum kii.....biraz geçmişi daha doğrusu bugünü okuyayım dedim..ama okumaya bile halim yok....merkez o kadar kalabalık doktor o kadar yoğundu kii 6.30 daki randevuma ancak saat 8 den sonra gşrebildim eve dönmemiz de bu saat oldu..merkezimin raporlu tüp fiyatı çok uygun du..Şansımaa 3 gün önce zam yapma kararı almışlar fiyat 750 den direk 2500 tl ye çıkmış..çapaya da ekstra rapor parası ödeme zorunluluğu getirmişler bu ay 200 tl...hepsi de peşpeşe geldi ve benim takibe girdiğim aya denk geldii
Mehtap burdamısın kuzum özledim vallah
Canım ne yerdeyim ne gökte uykusuzum çok yatıcam biradan hazır uyumuşken 5 te kalkıyo çünkü hatun seni gördüm bi öpiyim dedimSelammm canımm evet burdayım sen nerelerdesinn canım bende seni çok özledimm elizcik nsıll
E sana kaça mal olacak peki?
Alla alla raporlu hali mi bu fiyata geldi!?2500 tl +250 muayene ücreti +1000 tl ilaçlar= 3750 tl...ilaç parası daha da artabilir ben yüksek doz kullanıyorum ..Aret hoca da y
ksek doz kullandırtır bana..her halukarda 4000 tll yi geçecek sanırımm...progestan ve kan sulandırıcı iğneleri saymıyorum bile:44::44::44:
Canım ne yerdeyim ne gökte uykusuzum çok yatıcam biradan hazır uyumuşken 5 te kalkıyo çünkü hatun seni gördüm bi öpiyim dedimElizcik büyüyo canım anlamıyorum günler nasıl geçiyo sen nasılsın tatlım
maalesef..ve raporlu hali gene de uygun diğer merkezlerre nazaran...Alla alla raporlu hali mi bu fiyata geldi!?
hoşgeldin canımm yiirm senin kızınıCanım ne yerdeyim ne gökte uykusuzum çok yatıcam biradan hazır uyumuşken 5 te kalkıyo çünkü hatun seni gördüm bi öpiyim dedimElizcik büyüyo canım anlamıyorum günler nasıl geçiyo sen nasılsın tatlım
Çokkk şükür iyiiym canım ehliyete gidiyorumm gelengiden derken zaman nsıl geçiyor anlmıyorum tatlımm bi ara görüşelim olurmu anlatıcklarım varrr çokk öpttt canımm elizcikte çokk tatlı olmuss MAŞALLAHH benim eloşda koc kız oldu Valla canımm ablm hamile bu arada bilmem söyledimmi eloşa krdeş geliyor İNŞŞŞ
maalesef..ve raporlu hali gene de uygun diğer merkezlerre nazaran...
hoşgeldin canımm yiirm senin kızını
gözünüz aydın ben kaçırıdm mıı acaba bu bilgiyi :44::44: Allah analı babalı sağlıkla doğmasını ve büyümesini nasip etsin inşş
ben yatıyorum gözlerim kapanıyor görüşürüz kızlar herkese iyi geceler
geldim ama öyle yorgunum kii.....biraz geçmişi daha doğrusu bugünü okuyayım dedim..ama okumaya bile halim yok....merkez o kadar kalabalık doktor o kadar yoğundu kii 6.30 daki randevuma ancak saat 8 den sonra gşrebildim eve dönmemiz de bu saat oldu..merkezimin raporlu tüp fiyatı çok uygun du..Şansımaa 3 gün önce zam yapma kararı almışlar fiyat 750 den direk 2500 tl ye çıkmış..çapaya da ekstra rapor parası ödeme zorunluluğu getirmişler bu ay 200 tl...hepsi de peşpeşe geldi ve benim takibe girdiğim aya denk geldii
Lucrin le cetrotide aynı etken maddeye sahip değil mi? Yani ikiside aynı şey değil mi ?
Mehtap burdamısın kuzum özledim vallah
2500 tl +250 muayene ücreti +1000 tl ilaçlar= 3750 tl...ilaç parası daha da artabilir ben yüksek doz kullanıyorum ..Aret hoca da y
ksek doz kullandırtır bana..her halukarda 4000 tll yi geçecek sanırımm...progestan ve kan sulandırıcı iğneleri saymıyorum bile:44::44::44:
Arkadaşlar gecenin bu saatinde yine aklıma düştü. Ben eşimin spermlerin de test edilmesi gerketiğini hissediyorum. Doktorlar gerek yok diyor çünkü sayımız iyi. 120 milyon /ml , hareket de %70 (yıkamadan sonra 150milyon, %75 hareketli). Ama morfolojimiz %3 çıkmıştı. Böyle durumlarda üst üste başarısız denemeler olunca spermlere bakmak gerekmez mi?
Bir yandan da öğrensek ne işe yarayacak diyorum. Doktor söyle bir şey söyledi. Yumurtaları başka spermle dölleyerek deneyebiliyoruz. O embryiolar kullanılmayacak ama sorunun nerede olduğuu bulmak için işe yarıyor. Fakat bence bu eşimin hoşuna gitmez. Hem sorun spermdeyse bunun çözümü var mı ki? Kaan Aydos'a gitmek istiyorum. DNA fragmantasyonuna falan baksın. Ama bozuk çıkarsa ne yapacak? Tedavi işe yarıyor mu bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?