• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi olmaya çalışıyoruz canım...bi kaç gündür kötü haberler alıyoruz üstüste hamile haberlerimizle kendimize gelecez inşallah...dün de bi arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi inşallah darısı sana...

ayyy canım ne kötü haberi ??ben gelemiyorum kaç gündür doğru düzgün
inşallah canım bugün 10. gün hiç birşey hissetmiyorum artık hayırlısı bakalım..

arkidişler...

malum yarın 14 şubat sevgililer günü...

eşlerinize neler yapacaksınız .....

ben iş yerine kek çiçekler var ya ondan göndermeyi düşünüyorum mesela...

aslında hediye almak istiyorum ama eşim tarafından karantinaya alındım... sürekli yatmamı istiyor sonuç belli olana kadar ...

garibim o işte şimdi .. beni de yatıyor zannediyor... oysa ben pc başında kk da lak lak yapıyom

ayıp bana dimi

ama doktor 3 . günden sonra fazla yorulmamak koşuluyla normal hayatına dönebilirsin demişti....

zaten cuma günü raporumda bitti.. aslında bugün iş başı yapacaktım ama eşim müsade etmeyince izne ayrıldım...

yaza izin kalmayacak bu gidişle eşimin paranoyaları yüzünden :1:

ay ben 14 şubatı tamamen unuttum desem.. kocam şehir dışındaya hiiiççç aklıma gelmedi inanın....

selam arkadalar hayırlı bir hafta diliyorum herkese

negatif sonuç alan bebeğini kaybedenlere allah sabır versin inş.çabuk atlatıp hemen arkasından pozitifi alırısnız

pozitifi gören arkidişler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir hamişliknasip eder allahım inş.

süper bir haber bu.. sağlıcakla al bebeğini kucağına... veeee halaylar senin için çekilsin... :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

dün üzüntümüzden tebrik ettik sadece kutlama alacağın olsun demiştim madem defnelma başladı halaya bende takılayım peşineee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:...

Son düzenleme:
ecrin dün öğlen itibariyle ortadan kayboldu ne yaptı bilmiyorum ama test yaptırmaya gitmesi zordu...bugün randevusu var ya herşey belli olur...keşke hamileyim diye gelseee...

Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...

merhaba canlarım malesef kırmızılar geldı dun mısafır vardı yemek hazırlık derken fırsat bulamdım gırmeye gıttım doktordan geldım 1 saat oldu ıslerı topladım sıze oyle yazım dedım hersey yolunda 15 de ılac kullanıcam ve 22 sınde randevum var sonrasında 3 gun jel ve transfer olacak rabbımın ıznıyle dondurulmusta rahım kalınlasacakmı ıncelecekmı ? ve asıl onemlı olanda doktorum embırıyokla konsuup ıkna ederse 2 tane verılcekkkkkkk alalhım ıns yaa adam ıkna olur zaten 2 tane var cozulcak bakcak bozulmasın bebıslerım versınler bana

sizi kıskandım şimdi :43:
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
biz sevgilimiyiz sevgili olanlar kutlasın dedi :52:
iyi ozaman ogün gelme biz bebişle kutlarız dedim
bazen odunluğu tutuyor haa :37:

benımkıde hersene oyle der ama bu sene saat aldı bana sagolsun beyaz saat cok ıstiyordum dun aldı benım askıtommm ama hep der bız karkocayız dıye :52::52::52:

Son düzenleme:

aise2412 , seninle aynı gün transferlerimiz yapılmış... yani test günlerimiz aynı...

ikimiz birden mutlu haberi veririz inşallahh da topikte çifte kutlama yaşanır.....

ay ben 14 şubatı tamamen unuttum desem.. kocam şehir dışındaya hiiiççç aklıma gelmedi inanın....

hımm.. sanırım yarına gelemiycek eşin...

sende telde kutlarsın cicim...

arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...

dün heberlerde gördüm bende .. çok üzücü ya.. rabbim sağlıkla sağlıklı bebekler büyütmemizi sağlasın insallah..

doğru demiş kocan sonra pişman olursun ALLAH korusun bişey olursa...
gerçekten genç yaşlı dinlemiyor artık teyzem geçen ay kanserden vefat etti anneannemde öyle...
kayınvalidem kanserdi ciddi bi ameliyat geçirdi şimdi daha iyi ama tekrarlaması çok yüksek olasılık doktor ölüm sebebi bu hastalık olacak dedi çünkü...amcamda 2 yıl önce kanserden öldü...etrafımda çok var hemde yakın akrabalarda...risk altındayım aslında...rabbim korusun hepimizi...

başınsolsun cnm hepside yakın insan geriliyor rabbim korusun inaşşlh hepimizi bu hastalıktan aslında ne kadar yaygın grıp gibi oldu artık aman sen de ne riskki deme şimcik öyle değiştirelim bu konuyu:14::14::14::14:ben seni çooooookk seviyorum bir iyileşsem ben başlıcam gezmeyede eşimin işi oluyor bakanlıklarda takılıcam inşallh peşine senide görmek çok isterim hatta geçen duydum sen izmirden geçiyorum dedin yazın beklerim bak mutlaka ben senin geçiceğin yol üzerindeyim çünkü izmirin hem girişi hem çıkışı ben den sorulur dermişimm:60::60:şaka gibi ama ciddi ben giriş ve çıkış benim burdan alo ben sallanıyorum dicen belkahve yokuşundan izmire ben kahve koyucam sana şaka değil cidden bekliyorummm

günaydın cicim...bir önceki sayfada DAISY2011 in uzun bir mesajı var olmadığı zamanlardaki mesajlara cevap yazmış...bende oradaki bir mesajda özet yapmıştım...orayı okursan 200 sayfa okumana gerek kalmaz...

okudum sağolsun ne arkadaşlar varya daısy2011 teşekkurler egunal taş geldimi karafan yarıldımı :52::52::52::52:

Ben senii özleediiimm amaaaaa..Hadi okudaaa gell.H.sonu birz canımız sıkıldıı..Ama yapacak birşey yokk,eldenn hiç birşey gelmiyor..

Bebeeeeeeeeeeemmm günayydınnnn..İnşş..çokkk güzell haberlerle dolu bir hafta olurr..Senii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmm..Bugün temizlikk günümüz(ekin sen ve benim):1::1::1::1: Emuşum benden krep istemişş ben şimdii onu yapıyorumm..Öppttt çokkk..:16::127::127::127::127::127::127:

okumamam gerek kalmadı canım düşünceli bir arkadaşın özetini okudum:52::52:

merhaba arkadaşlar....

bende tedavimi zeynep kamilde oldum....

memnun musun derseniz evet memnunum.....

burda tedavi olmadan önce hep özel doktorlara gittim onlarla kıyasladığında fark tabiki var ... ama bu fark yaptıkları iş yönünden değil ilgi alaka yönünden...

zeynep kamilde doktorlara sorduğum her soruya cevap aldım hemde tatmin edici bir şekilde...

ama tabii devlet hastanesi olduğu için seni el bebek gül bebek nazlamıyorlar... ama işlerini de tam yapıyorlar... bir şey söylediklerinde acaba para alabilmek için mi söylüyorlar diye düşünmüyorsun en azından....

daisy arkadaş gibi bende yumurta toplama işleminden korkuyordum....

onu da hafif bir narkoz verip yapıyorlar...

uyandığında ameliyathaneden çıkmış oluyorsun ve hiç birşey hissetmiyorsun yani...

bende zeynep kamilden rapor çıkarıyorum ilkini özelde düşünüyorum kısmetse sonra zeynep kamili düşünüyorum ama ordaki tayfun hoca gibi iyi bir doktor görmedim suratsız filan ama çok ıyi biliyo işini

............... günaydın kızlar
günaydın canım nasılsınsın nasıl oldun biz seni çok seviyoruz üzülme gene :49::49:olursun dua edelim

sizi kıskandım şimdi :43:
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
biz sevgilimiyiz sevgili olanlar kutlasın dedi :52:
iyi ozaman ogün gelme biz bebişle kutlarız dedim
bazen odunluğu tutuyor haa :37:
sen diyeceksinki ozaman sen beni sevmiyosun karı koca olunca sevgi bitiyomuymuş

çok geçmiş olsun inaşşlh eşin hiçbir sorun yaşamıcak lütfen kötü olma senın güçlü olman lazım ki eşine destek olucaksın sen

eşine en güzel hediyen bebeğinz olucak inşallh sen çok kasma kendini rahat ol ben 5.gundn sonra çıktım dışarı çok yatmadım bu tedavımde ilkindeki gibi hediye olarakta gelince öpersin bide güzel bir akşam yemeğiii ohhh süper pşur bebeğin sen ve babanız :34:

ay ekin cm selam çok yorma kendini hiç gerek yok keyif yap gitmedn toplarsın saolsn kayınvalidn nasılsa sen gelmedn evini hazırlar senin ve torunları için :emir_bebek:keşke ben de kahve içebilsem sen benm yerimede iç orta olsun ama:ssz:

günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz siz :nazar::nazar:maşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize :46::46:

hey su nbr bir varsın bir yoksun :53:masal gibi oldun sen:9::9:bu sayfaları okursan işe geç kalırsın kesinn yakalarsın sen kesin bir yerden konuları sana da iyi haftalar

ah leylikocum aynı sorun aynı korku ben de başladı ve dun akşam bir de busabah eşimden fırça yedim bu konuda vınn kapattırıcam hbrn olsun sen bu siteden etkilendin diyor bırak rabbım bilir sen teslim ol yapman gerekini yap gerisine de çok karışma diyor ben de biliyorum neler yapmam gerektiğini ama gereksiz bir korku başladı ben de inanıyorum ki inşallh hiç birşey olmıcak rabbimin izniyle yarın sermet bey dn randvumz var gidicez bebeğimizi görmeye inşallh bir de bizim yarın evlilik yıl dönumumüz bu yıl harika oldu inşallh rabbim sonuna kadar böyle devam ettirir darısı bütün kardeşlerimizin başına boşver korkma herşey olucağına varıyor aslında inşllh sen de raht ol 2 li testte sorun olsa hemen müdahale edilirdi sen merak etme keyfini çıkar bebeğinin cnm

evet canım masal gbi oldum ben hafta sonu pek giremiyorum birde gecen hafta cuma akşamı üst komşum saat 2de kapımı çaldı kendi hamile doğumu yaklaşmış benimle hastaneye gelirmisin dedi bende gittim anam normal doğummu yok sezeryan daha iyi hamile bayanlrı korkutmuyumda 3:00 doğum yaptı ama çocukçok küçük beslenememiş son 1 hafta kakasını yemiş 1.850 gr doğdu kuveze aldılar eşi gelmedi onuda anesteziyle aldılar çok zorduya şimdi anne iyi bebekde kuvezde allah yarımcıları olsun

ttalım sana küçücük bi tavsiye... eğer spinal anestezi ile yapılacaksa sakın kabul etmeyin... benim eşim ameliyattan değil ama o anestezi şeklinden çok çekti...

canım çok teşekkür ederim ameliyat özel hastanede olucak ama sipinal anestezi mi yapıyolar bilmiyorum doktora sorarım tatlım bide hastaneye neler götürelim eşorfman falna gerek vardır dimi..

duymasını istemediğin hiç kimseye söyleme cnm ben belim tutuldu yatıyorum dedim iğneler içinde voltren bel iğnesi oluyrm dedim yedi walla herkes abımle yengem bile inandı annem bende kalınca anlarlardı çünkü eniyisi bel,m tutuldu demek oldu haa sonra hbr alınca istediğime tup bebe dedim istemediğime doğal dedim kime ne yaa hesabmı vericez bak keyfine ama bu süreci doğal yaşa kasma kendini stress yapma yapıcağn yerden de uzak dur hayrlı olsun

aynen öyle... ya birde insanlara benimle ve eşimle ilgili her şeyde hesap mı verecepğim.. benim de rabbim sağlıcakla verirse bebeğimi gerekirse ve öğrenirlerse o zaman söylerim o sıralara yalnızlığa ihtiyacım vardı diye... ammaaaaann birde onları mı kayırıyım.. baştan çok kayırdım durumları ilk öğrendiğimde ama şimdi umursamıyorum bile..

selam arkadalar hayırlı bir hafta diliyorum herkese

negatif sonuç alan bebeğini kaybedenlere allah sabır versin inş.çabuk atlatıp hemen arkasından pozitifi alırısnız

pozitifi gören arkidişler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir hamişliknasip eder allahım inş.

inşallah cicim hayırlı ve güzel bir hafta bizi bekliyordur...

arkadaşlar ben çıkıyorum iğne yaptırmam lazım :43:hepinize hoş sohbetler diliyorummm egunalimm yaa söyle çok konuşmasınlar :4::4:sonra okunmuyor geçmiş ama :14::14:ne ayıp dimi kendim burdayken dır dırrr hiç susmuyorum ben giderken söyle çok konşmasınlar diyorum neyse şaka yaptımm aman alınan olmasın sonra hadi herkese iyi günler ben kaçtımm:10::10::10::10:

ay sana iğneci teyze cıs mı yapcak....
olsun canım çok çok sohbet etsinler ben sana özet geçerim gelince...

carmen ve brnyns tan haberin vardır sanırım bebeklerini kaybettiler onlara üzülürken dün de busekar arkadaşımız 10 haftalık bebeğinin 8.hafta gelişiminin durduğunu öğrendi..bugün kürtaj olacak...

merhaba canlarım malesef kırmızılar geldı dun mısafır vardı yemek hazırlık derken fırsat bulamdım gırmeye gıttım doktordan geldım 1 saat oldu ıslerı topladım sıze oyle yazım dedım hersey yolunda 15 de ılac kullanıcam ve 22 sınde randevum var sonrasında 3 gun jel ve transfer olacak rabbımın ıznıyle dondurulmusta rahım kalınlasacakmı ıncelecekmı ? ve asıl onemlı olanda doktorum embırıyokla konsuup ıkna ederse 2 tane verılcekkkkkkk alalhım ıns yaa adam ıkna olur zaten 2 tane var cozulcak bakcak bozulmasın bebıslerım versınler bana
benımkıde hersene oyle der ama bu sene saat aldı bana sagolsun beyaz saat cok ıstiyordum dun aldı benım askıtommm ama hep der bız karkocayız dıye :52::52::52:

heee demek geldi kırmızılar...zaten sinyal veriyodu gelecem diye...evet canım önemli olan şimdi rahim kalınlığı..inşallah herşey yolunda gider bi de embriyolog insafa gelirde 2 meleğinide göbişine yerleştirir...

Son düzenleme:
dün üzüntümüzden tebrik ettik sadece kutlama alacağın olsun demiştim madem defnelma başladı halaya bende takılayım peşineee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:...

ya dediğin gibi insan olumsuzlara çok üzülüyor.. ama bazılarıda kutlanıyor... HAYAT işte... YANİ HAYAT BİZİM TOPİKTE...

aise2412 , seninle aynı gün transferlerimiz yapılmış... yani test günlerimiz aynı...

ikimiz birden mutlu haberi veririz inşallahh da topikte çifte kutlama yaşanır.....

hımm.. sanırım yarına gelemiycek eşin...

sende telde kutlarsın cicim...

yok tatlım.. adam 2-3 haftada bir geliyor...ne yapayım ..işi öyle...

aynen öyle... ya birde insanlara benimle ve eşimle ilgili her şeyde hesap mı verecepğim.. benim de rabbim sağlıcakla verirse bebeğimi gerekirse ve öğrenirlerse o zaman söylerim o sıralara yalnızlığa ihtiyacım vardı diye... ammaaaaann birde onları mı kayırıyım.. baştan çok kayırdım durumları ilk öğrendiğimde ama şimdi umursamıyorum bile..
yaa cnm takıl kafana göre cidden insana eşiyle yanlız kalmak iyi geliyr aslında yavaş yavaş yaparsın herişini kimseyi toplama başına ben 3 .gun annemi gönderdim ilk tedavımde resmen baskı altındaydımannem ve eşim tarafmdn sonuç biokimyasal oldu rahat ol olmak enbuyuk sır bence buarada kötü oldu aynen benm de okuma alışkanlığım bitti topiklee burda okuma topiğide kuralım bari olmazmı egunalimm
okudum sağolsun ne arkadaşlar varya daısy2011 teşekkurler egunal taş geldimi karafan yarıldımı :52::52::52::52:

okumamam gerek kalmadı canım düşünceli bir arkadaşın özetini okudum:52::52:

bende zeynep kamilden rapor çıkarıyorum ilkini özelde düşünüyorum kısmetse sonra zeynep kamili düşünüyorum ama ordaki tayfun hoca gibi iyi bir doktor görmedim suratsız filan ama çok ıyi biliyo işini

günaydın canım nasılsınsın nasıl oldun biz seni çok seviyoruz üzülme gene :49::49:olursun dua edelim

sen diyeceksinki ozaman sen beni sevmiyosun karı koca olunca sevgi bitiyomuymuş

evet canım masal gbi oldum ben hafta sonu pek giremiyorum birde gecen hafta cuma akşamı üst komşum saat 2de kapımı çaldı kendi hamile doğumu yaklaşmış benimle hastaneye gelirmisin dedi bende gittim anam normal doğummu yok sezeryan daha iyi hamile bayanlrı korkutmuyumda 3:00 doğum yaptı ama çocukçok küçük beslenememiş son 1 hafta kakasını yemiş 1.850 gr doğdu kuveze aldılar eşi gelmedi onuda anesteziyle aldılar çok zorduya şimdi anne iyi bebekde kuvezde allah yarımcıları olsun

allah allh neşler oluyor ya rabbım işte varya eve bebeğinle dönene kadar hiçbirşey garanti değil rabbm hayrlısını varsın herşeyn bizlere nasıl oluyormuş yaa bu bebeğin pislik yeme işi anlamadım ve ilk duydum ah cnm benm bende diyorum ki sen yoksun baksana nelerler uğraşmışsın eşi neden gelmedi ki bu kadının?rabbım yardımcıları olsun inaşşlh sen dn güzel hbrlerini alırız

ben topiğimizi çok seviyorum....

birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle seviniyoruz...

eşlerimiz sanal desede ben buna sanal diyemiyceğim....

eğer biriniz olumsuz bir haber aldığınızda ben bunu duyupta kalbimde gerçek bir üzüntü , boğazımda bir düğüm hissedebiliyorsam bu nasıl sanal olabilir arkadaşlar...

sizleri çok seviyorum. ve sürekli dua ediyorum hepimize ...

Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar

Back
X