çok geçmiş olsun inaşşlh eşin hiçbir sorun yaşamıcak lütfen kötü olma senın güçlü olman lazım ki eşine destek olucaksın sen
eşine en güzel hediyen bebeğinz olucak inşallh sen çok kasma kendini rahat ol ben 5.gundn sonra çıktım dışarı çok yatmadım bu tedavımde ilkindeki gibi hediye olarakta gelince öpersin bide güzel bir akşam yemeğiii ohhh süper pşur bebeğin sen ve babanız
ay ekin cm selam çok yorma kendini hiç gerek yok keyif yap gitmedn toplarsın saolsn kayınvalidn nasılsa sen gelmedn evini hazırlar senin ve torunları için

keşke ben de kahve içebilsem sen benm yerimede iç orta olsun ama
günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz siz

maşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize

hey su nbr bir varsın bir yoksun

masal gibi oldun sen

bu sayfaları okursan işe geç kalırsın kesinn yakalarsın sen kesin bir yerden konuları sana da iyi haftalar
ah leylikocum aynı sorun aynı korku ben de başladı ve dun akşam bir de busabah eşimden fırça yedim bu konuda vınn kapattırıcam hbrn olsun sen bu siteden etkilendin diyor bırak rabbım bilir sen teslim ol yapman gerekini yap gerisine de çok karışma diyor ben de biliyorum neler yapmam gerektiğini ama gereksiz bir korku başladı ben de inanıyorum ki inşallh hiç birşey olmıcak rabbimin izniyle yarın sermet bey dn randvumz var gidicez bebeğimizi görmeye inşallh bir de bizim yarın evlilik yıl dönumumüz bu yıl harika oldu inşallh rabbim sonuna kadar böyle devam ettirir darısı bütün kardeşlerimizin başına boşver korkma herşey olucağına varıyor aslında inşllh sen de raht ol 2 li testte sorun olsa hemen müdahale edilirdi sen merak etme keyfini çıkar bebeğinin cnm