• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla bende olsam sık sık doktora gidip bebeğimi görmek isterdim...inşallah canım seneye en az 3 kişi oluruz...iyi geceler sana..

cuma toplanacaksa yarın akşam çatlatma iğnesini vurdurursun cicim...

heh şimdi oldu yarın erken çünkü...hadi inşaal birinci kalite devam ediyorlardır...

ayy hadi inşallah egunalımmmmm:31:
ama korkuyorum:18:
eminim hiçbirşey olmayacak çok rahat geçecek ama elden ne gelir:26:

canlarım ben topiğe öyle düzenli giremiyorum :3: tabi girincede geçmiş okuma fırsatım olmuyo :37: ben sadece buraya juliettama yazıyorum diye sanmayın :42: selamsız sabahsız dalıyorum kusuruma bakmayın :17: inşallah bol vakitlerim çok olurda hepinizle uzun uzun sohbetler ederiz :29: ama ses verin bana yaa ben hepinize yetişemesemde kusura bakmayın :54:

seni yerümmmmm:29::29::29:

ayy hadi inşallah egunalımmmmm:31:
ama korkuyorum:18:
eminim hiçbirşey olmayacak çok rahat geçecek ama elden ne gelir:26:

az kaldı canım sık dişi bitir işi...
anne olmak var sonunda herşeye değer...
bi hamilelik haberini al bu stresli günleri o zaman güzel anımsayacaksın...

canım arkadaşlarım sevgililer günü münasebetiyle topiğimiz aşk tenhalığı yaşamaktadır...bende bi uğradım kociş beni çok mutlu etti bu akşam onu yalnız bırakmayayım...geç saatte belki uğrarım...

Nasıl belli yaaaaa bugünün başka olduğuu..Ciciler mi almış sana de bakıyımm balımm...

sagol canım iyiyiz diyelim iyi olalım..sen nasılsın?ayy evet egunal damardan dışlanınca bende korktum acıklama yaptım topikte:9:mazallah akasya nın başını cektigi hanımlar bizi dışlıycaklar diye korktum bi anda:9:

Sağol canım aynı valla bendee bir değişiklik yok..Hahahahay kim kimii nerden dışlıcakkmışş bikeremmmmmm....:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ses ver dedin verdim duydun muuuuuuu:1:
bak sana şarkıda söylüyorum biraz detone oluyorum ama idare et artık:24::24::24::24::24:
bak şimdide öpücem seni:38:
bi de sıkı sıkı sarılayım:48:
e daha ne yapayım:1:
ayy canım benim sesine kurbann :29::29::29::29: öpüyorum kokulu kokulu ohhh :54:

ama pozitif sonucu alınca en son uyuz kaynana ve gıcık görümcene haber ver...

kaynanam böyle yapsada en çok o sevinecek..patavatsızdırda kendisi birazcık
ama görümcem için aynı şeyleri diyemiycemm...
Allahın izniyle ben o haberi bi alimdeeeee:24:

:16::16::16::16::16:

sağol karasucum..ben yumoş takibinden antremanlıyım çatlatma iğnesine ama yinede sorim dedim tüp bebekte de uygulanıyormu diye.

ahh şifacım ben alıştım..popişim delik deşik oldu cnm bnm:31:
ama yeterki bebiş gelsin ne yapalım artık:emir_bebek:

bende öyle tahmin etmiştim cnm..yarın o sebepten gidicem heralde..akşamada iğneyi vurdurtur bana
cuma sabahınada toplarlar:18:
öyle canımcığım herşey bebişler için :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kaynanam böyle yapsada en çok o sevinecek..patavatsızdırda kendisi birazcık
ama görümcem için aynı şeyleri diyemiycemm...
Allahın izniyle ben o haberi bi alimdeeeee:24:

inşallah alıcazz<z müjdeni tatlım sonra o müjden o şahıslara KAPAK olacak :49::16:

Nasıl belli yaaaaa bugünün başka olduğuu..Ciciler mi almış sana de bakıyımm balımm...

Sağol canım aynı valla bendee bir değişiklik yok..Hahahahay kim kimii nerden dışlıcakkmışş bikeremmmmmm....:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
sende mi bürütüs.... aşkolsun millistonem ben hiç yaparmıyım öyle şey.. bizimki bergeni dinledi doğal olarak bünye alışık olmadığı için çarptı.. sonrada beni dışladın diye bana iftira attı...

Back
X