Hiç sorma canım yaaa inan şaşırmak kiii ne şaşırmakk..
Bu arada kayınvalide ve etrafıyla ilgili çokk sinirr oluyorummm..Ben bunlarıı hiç bitmek tükenmeden 4,5 senedir yaşıyorum maalesefff..Aynen dediğin gibi kimseninn bilmesine gerek yokk kafasındayydım bendee.Hemde 4 sene boyunca erkek infertilitesi teşhisi ile yaşıyorduk sadece.O zamanlar bile kayınvalidemm aslında iyidir ama bu konuda cahillcee beni çok üzmüşştüüü..Eve gelen misafirlere bileee bizim gelinin olmuyorrr doktora gidiyorlar dediğini kulağumla kaç kere duydumm..Sonra birgünn patladım neden böyle oluyor diyeee meğersemm gene cahillce bir cevapp..Sanki erkekte problem denilinceee cinsellikleee erkeklikle bir bağlantısı varmış gibi algılanıyormuşş,kimseye öyle dememişşş.Ya benimm açımdann pekiii kimse bunu düşünmedii yıllarcaa.Bazenn sinirlendiğimdee bir şeyi 40 kere söylersen olurmuşşş işşte olldu rahat etsinlerr diyorumm..Artık sorunun membası bendeeee..Ama şimdide onlar benden kaynakklı konuyu tamm bilmiyorlarrr..
Ama laparoskopi olmuştummm daha eve gelmişimm zaten 4 gün hastanede yatmışım bir sürü komplikasyon geçirmişimmmm ben kimse bilmesinn duymasın diyorummm,daha arabadan inerken karşı komşumm ahh yavvrumm duydukkk çok üzüldükkk geççmiş olsun demezzmii.Nasıl bir kriz yaşanndı evde anlatamam..Zatenn ramazandı da dedim eşime annen mukabelede konu komşuya beni anlatıyorr.Oda o hızla gitti annesine çemkirdiii..Ben tabii ağlayıp sızlıyorumm.O da ben söylemedimm falan diyincee kim söylicekk kuşlarmı diye mevvzu uzadıı.Sonra eşimm pankart yaptırıcamm bende sorunn diyeee ağızlarını kapatarak son noktayı koydu sağolsunn.Biz bide aynı binadayızzz..Adetlerim bile kontrol altında oluyor bazenn..Ahh ahhh şimdiki durumumu bir bilselerr başıma neler gelir bilmiyorumm..
Çok konuştummm,başınızı şişirdimm hakkınızı helal edinn..Yrama dokundu napıyimm..