• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnmmmm bütün topik önünde ozurdilerim :9:Sendn ben pek gecmisi okumuyor,da cvb vermedikleri için k bakma bendede bağımlılık var ciddi hele egunalim karsı cokfazla:17:Ama bugün Dr ciddi bir kon bu bilgin olsun dedi çok radyasyon alırsın bu bile düşük sebebi ben dün tv de dinledim Dr onkoloji baskanı acikliyordu

canım benim ne özrü.. fazla girmayince takip etmek nerdeyse imkansız:))))) bizim topik jet hızıyla ilerliyooo
ama bu radyasyon işi canımı sıktı.. ben nette baktım çok zararlı değil diyodu...

bizim evden kaynanam gecti:37:
bi geldi sinirimi tepeme getirdi ya
lafi soktu gitti,dur durabilirsen:47::47::47:

No No No :20::20:sakın stres yok bebeğine zarar sende Lafı soksaydinn ay bu kadınları toplamalı kaynar kazana atmali:47::47:Benimkinide ups le yollayabilirim :4::4:Sen ayarla kocaman olsun kazan bizimki sisko

ne dedi sana cadı kaynanan??? gelip saçını başını yolayım onun....

biz tedaviyi soylemedik onlara,buaralarda onlara ugramayinca o geldi cocuklari sevmeye
bende biraz usutmusum rahatsizim dedim,gercektende oyleyim zaten..bu sekil evden cikmama sebebini acikladim ne mecburiyetim varsa aciklama yapmaya
neyse esim yayildi koltuga surekli cay,cerez biseyler istiyor bende esime imhali bi sekilde hayatim hastayim dedim
hemen kayinvalidem atildi sanada hasta olmak yaramiyor,cok agressifsin demezmi
geldi sinir olma,esimde hala cay istiyor bende fircaladim esimi..:47:
simdi o bi koltukta ben bi koltukta laptop kucagimizda takiliyoruz :47:

kızlar iyi akşamlar hepinize;ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yagı ....sper sayısını hızla arttırıyomuş arkadaşım aradı bugün onların testestronsorunu vardı sperm üretmiyodu ama 19 milyon olmuş siperm sayıları macunlar yemekten 1 saat önce 1 tat kaşıgı..yemekten sonra 1 çay kaşıgı kavun çekirdegi yagı.....içmişler arı sütü bal polende kullanmışlar ama bukadar çok şey zararlı olabilir mi kafam karıştı kullanan varmı bende almayı düşünüyorum aslında...

canım benim ne özrü.. fazla girmayince takip etmek nerdeyse imkansız:))))) bizim topik jet hızıyla ilerliyooo
ama bu radyasyon işi canımı sıktı.. ben nette baktım çok zararlı değil diyodu...

Cnm ben iPad kullanıyorm tlfn da iPhone kullanıyorm ben hamileliğin ilk basında kalpten çarpıtdın doçentte gittim kardiyalog bana holter takickti zararı yok dımı dedim bebeğe güldü bana dediği sen o elindeki tlfnu kendinden uzak tut ciddi zararlı dedi aynn topik felaket hızlı yetişmek imkansiz

biz tedaviyi soylemedik onlara,buaralarda onlara ugramayinca o geldi cocuklari sevmeye
bende biraz usutmusum rahatsizim dedim,gercektende oyleyim zaten..bu sekil evden cikmama sebebini acikladim ne mecburiyetim varsa aciklama yapmaya
neyse esim yayildi koltuga surekli cay,cerez biseyler istiyor bende esime imhali bi sekilde hayatim hastayim dedim
canım benim.... boşver sinirlenme.. erkeklerin kafa basmıyo bazen kaş gözdende anlamıyolar.... sinirlenmek iyi değil sana boşyere gerginleştirme vicudunu...

Vallaha yazıcakktımm akasyamm küsmesinn diyeeeeee..yok yaaa genel olarakk ben ona naz yapmak istedimm..Sennn benimde egunalında biricikk güzell çiçekk hamişisinnn...Bana küsemezzsinnnn...Biz küsersek olmazzkiii.Biz bu takımız as kadrosunun as oyuncularıyızzz..Olmazz, olamazzz imkannsızz, benimsinn akassyammm.Bak sana şarkılar da söylerimm hem benn..
:16:
doğru dedinnnn:13:

ay kahretsin seni e çok seviyom... küsememki.. canımsın sen her duamda aklıma gelen arkadaşımsın....

küsmek yok siz demirbaşsınız burda...

kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz

en erken 10.gün duydum bugüne kadar ama minecan 8. yada 9.gün olmuş ama o bildiğin adet gibi yani seninki gibi lekekenme şeklinde değil...

ya işte bunu yaptın canımı aldın:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
taam sen istediğin kadar arkamdan atabiilirsin..... seni şikayet etmicem ama ecrini mahkemeye vermekte hala kararlıyım:19::19::19::19::19::19::19:

:16::16::54::54:

Ben sana şiirler yazıyimmm aşkımı haykırayım sennn elaleme nelerr yollaaa..Küstümm işteeeee:19::19:
küsmeee kuzummm sen gel topiğe bak ben sana neler neler yapıcam:16:

Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..

valla biz maç izlemekle meşguldük cicim...

kızlar merhaba ben bugün yazmıştım buraya 8.günümdeyim ve lekelenmem var die az önce doktorumla konuştuk bukadar erken adet olmaman gerekiyor dedi tutunma kanaması dediğimiz şey olabilir dedi ilaçları günde 3taneye çıkardık bundan sonra beklicez bakalım sonuç ne olucak ama kötü sonu hazırladım sanırım kendimi

tam da bunu diyorum işte doktorunla aynı fikirdeyim...

selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık

geçmiş olsun canım...yarında aşk haberlerini alırsın inşallah...

hoşgeldinnn balımmmmmmmm......

hoşbulduk kuzum maç yeni bitti dizilerime geçiş yaptım onlara bakmaktan yazamıyorumm..

bizim evden kaynanam gecti:37:
bi geldi sinirimi tepeme getirdi ya
lafi soktu gitti,dur durabilirsen:47::47::47:

melek gibi kadını ne dedin de o hale getirdin o da sana laf soktu...bi duasını alamadın mı:1:

uğurlu hatunsun... ayağını sürttünde geldin seninle beraber topik kalabalıklaştı....

severler beni sağolsunlar:1:

Cnmmmm bütün topik önünde ozurdilerim :9:Sendn ben pek gecmisi okumuyor,da cvb vermedikleri için k bakma bendede bağımlılık var ciddi hele egunalim karsı cokfazla:17:Ama bugün Dr ciddi bir kon bu bilgin olsun dedi çok radyasyon alırsın bu bile düşük sebebi ben dün tv de dinledim Dr onkoloji baskanı acikliyordu

bağımlılık mı yaptın bana kuzum iyide ben radyasyon yayıyom amaa:1:

kızlar iyi akşamlar hepinize;ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yagı ....sper sayısını hızla arttırıyomuş arkadaşım aradı bugün onların testestronsorunu vardı sperm üretmiyodu ama 19 milyon olmuş siperm sayıları macunlar yemekten 1 saat önce 1 tat kaşıgı..yemekten sonra 1 çay kaşıgı kavun çekirdegi yagı.....içmişler arı sütü bal polende kullanmışlar ama bukadar çok şey zararlı olabilir mi kafam karıştı kullanan varmı bende almayı düşünüyorum aslında...

Valla ben bilmiyorum bende arı şutu ve polen aldım ama kullanmadik daha doktoru esime cinko ve fobiol yazdı onu kullanıyoruz sadece bende merak ettim şimdi

hic duymamistim,ama insallah sifa verir canim

O cayı kocanın üstüne dökesin geldi Yay kendini koltuğa bosver bakma ben hasta olunca elektrik kaçırıyorum dikkat ette senide çarpmayım kadın deseydin :4::4::4::4:

Evet ciddi bağımlılık var sana karsı bu topicte olsun sen bize torpil yap radyasyonu kapat beni görünce cnmmm sendn gelen radyasyona raziyim ben bebem sana benzer belki

Back
X