• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok kız bilsem zati 326 diye sormam heheh :))))nereden yapılıyo

sağ üst köşede kontrol paneline gir...
solda hesabım menüsünden seçenekleri düzenleye gir...
konu görünüm seçenekleri başlığı altında;
Bir sayfada gösterilecek en fazla mesaj sayısı kısmında ''standartı kullan ''seçeneğini seç ve değişiklikleri kadet de çık...

canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....

daha da ağır eleştiresim varda.. kimsenin kalbini kırmak istemem... illaki hergün takılın demiyoruz kimseye.. ama topik topik gezmek yerine arada bi uğrayıp bilgi vermek zor olmasa gerek..
eğer maksat sadece ihtiyacın olan bilgiyi almaksa biz yine seve seve cevaplarız yeterki niyetler iyi olsun.. listeler çarşaf çarşaf ama topikte ki güncel insan sayısı belli... negatif alıp ayrılan arkadaşlara bişey diyemiyorum acıları büyük.. ama bu kadar paylaşımın hatrına insan bi veda eder.... soruma cevap alamadım listede şunum yanlış diye laf sokan arkadaşlar bakıyosun iki gün sonra kaybolmuş... medem gidicen tavır yapma...

Bende altına imzamı atıyorummmmm...

Arkadaşlarım uzun zamandır yazmayı düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum...Bildiğiniz üzere Kasım 2011 'den bu yana oluşturulmuş listelerimiz var ve bu listelerin öncelikli oluşturulma amacı birbirimiz hakkında bilgi edinmek...Bu bilgiler ne kadar güncel olursa o kadar doğru bilgi akışı sağlanır...Son zamanlarda sıkça karşılaştığım bir durum var...Aramıza katılan yeni arkadaşlar listeye eklenmesi için bilgilerini veriyorlar ve bizde ekliyoruz...Bir süre sonra başka topiklerde durumları hakkında paylaşımlarda bulunuyorlar...Sorun olan başka topiklere yazmaları değil aynı zamanda bize bilgi vermemeleridir...Bu durumla sıkça karşılaşır oldum...Hergün topiklerde gezip bilgi toplamak takdir edersiniz ki zaman ve dikkat isteyen bir iş...Daha önce uzun süre bize bilgi vermeyen bir kaç arkadaşı listeden çıkardım ve bir süre sonra gelip listeden niye çıkarıldıklarını sorguladılar...Bundan sonra böyle durumlarla karşılaştığımızda sizden ricam ben yokken kendilerine bilgi vermeniz...Uzun süre durumlarını güncellemeyenler,durumları hakkında bilgilerini sadece diğer topiklere yazanlar artık listelerimizde olmayacaklar...Bu durumda alınganlık gösterilmesini artık kabul etmiyorum...Bu açıklama sadece listelerle ilgilidir...

Bknz.Sayfa 644 diyelim unutmayalımm bencede...Ellerine sağlık..

kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler:30::30:

Aşşkollll benn varımmmmm..Nasıl unutursunn cicimm...

yanlış bilmiyosam millstone sipariş vermişti ama emin değilim tatlım

Süpersinn kürlerim bitmek üzere bileee..Hafızana hayran kaldımm..

hayırlısıyla tatlım... resimdeki senmisinnnnnn???????

evett benim.şimdi değiştirdim.

Ama sen ne tatlı bir hatunsunn öyleee...Maşallahh:nazar:

geldin demekkk:70:
yüzümdeki tebessümmmm:101::16:

Yüzümdeki tebessümmm sen yatmadınmı halennnn..Annemlee yattılarr bende son bir kez bakıyım dedimm..Malum bağımlıyızzz:ssz:

İşte çok mutluu oldumm gece gece..Çookk teşekkürlerr bitanemmm..Gerekk yokktu aammaaaa iyikide yapptınn yaneeeee..:1:

canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....

iyi geceler canımmm..bende çıkacaktım ama millstone cim geldi azcıkta onunla takılayım sanal alemde:16::54::3:

Valla şaşkoloz ben kuzum ya unuttum seni ya aradığımı demeyi bile unuttum ama sende pek girmiyon msnye napam :((((((( bakalım bana ne vericek

bugün pardon dün alındı bitti çok şükürr...

yazarsın bebişim umutsuz olma
sevindim canım şükür kurtuldun fazlalıklardan :32: geçmiş olsun tekrar :16:

güle güle cnm :16::16::16:
İyiyiz sen nasılsın ?????
Rabbim daim etsin canım :29: bende iyiyim sağol :16: gözümden uyku aksada ne kaynatıyorsunuz diye koştum geldim :52:

Benimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar :54::16::16::16::16::16::16::16:
güle güle iyi geceler :3::16:

Bende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...
olur olur bal gibi olur kutlarız canımm istediğin kutlama olsun havai fişekler patlatırım :15::16:

Back
X