• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende altına imzamı atıyorummmmm...
Bknz.Sayfa 644 diyelim unutmayalımm bencede...Ellerine sağlık..
Yüzümdeki tebessümmm sen yatmadınmı halennnn..Annemlee yattılarr bende son bir kez bakıyım dedimm..Malum bağımlıyızzz:ssz:
İşte çok mutluu oldumm gece gece..Çookk teşekkürlerr bitanemmm..Gerekk yokktu aammaaaa iyikide yapptınn yaneeeee..:1:

sağol canım...evet bu sayfayı unutmayalım...

kocişi yatırdım kendimde sanal aleme aktım...yatcaktım seni gördüm kaldım...

bugün baya mesai yaptım.... kanal d de sıla cım döktürüyo yine... gece gece oynayasım geldi:))))))

hadi gider ayak iki döktürelimmm:118::118:

canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....

hadi iyi geceler allah rahatlık versin canımm :54::54::54:

Benimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar :54::16::16::16::16::16::16::16:

sanada iyi geceler tadlu rüyalaar:54::54:

Bende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...

aşk olsun sen iste yeter ki ....

Sağol bitanemmmm ama senin şu kuşlarıı fena kıskanıyomm yaaaa.Birşey olursa millstonun gözü kalmıştı dersinn yanii..
canımm benim en güzelleri senin olsun kuşlar rengarenk insanın içi açılıyor demi :34: inşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarımız olurda ne kuşda ne böcekte gözümüz gönlümüz kalır :31::16:
haa sana dün özel mesaj atacaktım kutun doluydu tatlım :19:

Güldenimm özel mesaj kutuna bakarsın bir araa...
ellere varda bize yokmu :9::9::9::9::20:

Sana komik bir şey diyimmii..Dün akşam kocişe dün yaşadıklarımı anlatıyorumm,diyorum işte güldenle iyiki paylaşştım sadece falan diyee.Gülden aşağı gülden yukarı anlatıyorumm benim adam taaa enn sonunda gülden kimmdi yaa demezmii.Bir kahkaha attımm Ankaradakii haniii adminn varya dedimmm,gülüştükkk heeee tamamm dedii.Anca öyle anladıı yazıııkkk..Kankamın adı gülsen eltimin adı gülşen olunca hatlar karışştı adamcağızdaaa.Noluyoruz dediii o daaa..:1::1::1::1:

canımm benim en güzelleri senin olsun kuşlar rengarenk insanın içi açılıyor demi :34: inşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarımız olurda ne kuşda ne böcekte gözümüz gönlümüz kalır :31::16:
haa sana dün özel mesaj atacaktım kutun doluydu tatlım :19:

ellere varda bize yokmu :9::9::9::9::20:

Mesajını aldım canım bende sana attım özeldenn aşkkk olll,kaçarmııı şifaaaaaammm..

Güldenimm özel mesaj kutuna bakarsın bir araa...

kutuma gittim baktım yazdım:9:

Yaa ben seni her gördüğümde nutellaa diyesim geliyoo napcazzzzz:1::1::1::1:

ay valla bende aynı şeyi düşünüyorum ilk günden beriiiiii...
reklama girer diye demediydim:9:
işte bak biz senle niye anlaşıyoruz heryerde herşeyde belli oluyor...
farklı şehirlerde aynı yöne bakıyoruz:13:

Ayyennn vallaaaa..Şaşırdımm,üzüldümm bendeee..Yappçammmm..o işş bendee dattlummmmm..Adamın dibiymişş haberimiz yokmuşşş hehehe..Utanndım kendimdennn...

kutuma gittim baktım yazdım:9:

ay valla bende aynı şeyi düşünüyorum ilk günden beriiiiii...
reklama girer diye demediydim:9:
işte bak biz senle niye anlaşıyoruz heryerde herşeyde belli oluyor...
farklı şehirlerde aynı yöne bakıyoruz:13:
Hamdi bey güzel bir teklif yapsada hepimize tüp bebek tedavi masrafını hediye etsen bacımm :ssz::5::31::33:

Back
X