boşver tatlım ben en iyisi 1000.sayfayı kendime hedef koyayım.:)))
Tamam aklımda tutacam bu sefer gülmeyin akasyama sabahleyin tamam mı ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver tatlım ben en iyisi 1000.sayfayı kendime hedef koyayım.:)))
papatyam hoş geldin![]()
boşver selocanım kısmet diğer ellinin katlarına....Valla unutmusum ya tuh ya tuh bekleseydim keske.......
evet evet bilemedik ki bilemezdik diğer sayfalara inşşşşevet ya... bende bekledim yazan olurmu diye baktım yazmıyolar korka korka yazdım... ama yine beceremedim![]()
gülenlere akasyam beni şahit yazdırsınTamam aklımda tutacam bu sefer gülmeyin akasyama sabahleyin tamam mı ????
güzel arkadaşlarım kaçıyom ben... sizi seviyorum... yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar.....
yok kız buldun yaa maşallah süpersin sen nasılsınhoş buldum canım gizli takılmaya başladın bulabilene aşk olsun
güle güle canı mmmBende kaçıyorum iyi geceler herkese
Bende kaçıyorum iyi geceler herkese
evet kız çıkıyorum dedin kaç kez halaa burdasın benim gibiHadi çıkalım yoksa çıkamıyor ben bağımliyim yahuuuuuu![]()
yok kız buldun yaa maşallah süpersin sen nasılsın![]()
çık canım evet papatyam geldihadi beraber çıkalım... şifacım seni yalnız bırakıyoz ama neyseki arkadaşın geldi... size güzel sohbetler....![]()
ayy canım yaa kısmete bak :26: hava durumu çoğu ilde kar yağışlı burda datesadüfen denk geldin
çok şükür iyim bu gün şehir merkezine gidebilmek için yola çıktık yarı yolda kazalar olmuş polisler yollar kötü diye geri çevirdi bizi yarın yollar açık olsa barı pazartesi hastanede işim vardı
evet canım bende bu topikte farketti başka papatyalarıilk sayfadaki listeye baktımda ne çok papatya var kadınların aklına gelen ilk takma isim papatya
canım bu topikte yeni açılmışşifam bu 700.sayfa espirisi ne anlamadım:44:
canım bu topikte yeni açılmışkatılımcı arkadaşlar 100. sayfadan itibaren ve katlarındaki sayfalarda kutlama yapıyorlar
akasya arkadaş hiç denk gelmiyordu kutlama sayfalarına bu kez olacak demiştik 700. sayfanın ilk mesajını yazmak istiyordu SELO arkadaş kaptı işte
espri bu canım
![]()
rica ederim canım yarın gel yine burdaki ortam da süper , candan arkadaşlar varöylemiymiş teşekkürler açıklaman için
hadi iyi geceler ben kaçar![]()