hoşgeldin canım...gelmene çok sevindim...işe başlamanda iyi olmuş bu zor zamanı dolu olunca daha rahat atlatırsın...bir çoğumuz bende dahil olmak üzere negatifi aldık ama yeni tedaviler için gün sayıyoruz...birbirimize destek oluyoruz...sende fırsat buldukça gel lütfen
sağol canım... evet gerçekten iyi geldi... aynı durum bende de mevcut .. ikinci tedavinin planlarına başladım ama eşim biraz zaman verelim... kendini toparla diyor... artık bırakmam forumu... evde olduğum kadar sık giremesemde tabiki sık sık gelecem...
zaten topiktede erkek patlaması var...senden de erkek haberi gelebilir yani...
yok ben bu kez cici kız olup pipi davasını uzatmam hele ekinciğimi bu davanın içine hiç çekmem zaten gurbet ellerde bi de mahkemeylemi uğraşsın kızcağız...senden sakin ol derin nefes al ve sinirlerine hakim ol örgütlenmeye gerek yok tatlılıkla halledebiliriz
ben daha önce anlattığım gibi şişliğin kitabını yazdım resmen...yumurta toplamadan 2 gün sonra şiştim...nefes almanda sorun varsa önemse...
zor dönemler atlattın neyseki sonu güzel oldu...melek kızın ben geldim anne dedi...avatarındaki o ojeli küçük parmakları ıssırasım geliyor her gördüğümde...aslında topik yeni ama arkadaşlıklar eski bi de yeni katılanlar olunca kalabalık bir topik olduk haliyle sohbet oluyor ve sayfalar hızlı ilerliyor....
5.denemede hamilelik elde ederek hem umut oluyorsun hemde yüreğimize su serpmiş oluyorsun...inşallah arkadaşlarda umutsuzluğa düşmemeleri gerektiğini sayende anlarlar..sağlığımız ve maddiyatımız el verdiği müddetçe denemeye devam...