Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüğüne sevindimaa canım napcan sen benim diğer topiklerimi :26:sülemem zaten yakalarsın aslında donmuşu biliyonda
bir tutmuyom öyle her topik benim topiğim olmuyo seçmelerimden biride sen oldun her rastgele yere girmem bennnfazla katılımım olmaz burası kadarda daha neyazsam bilmiyom inş.barışmışındır şimdiii
![]()
kızlar merhaba hepinize güzel dilekleri için teşekkür ediyorum egunal sana ayrıca halay için tşk ederim bugün inanamadım 3tane test alıp yaptım ve hepsinde pozitifi gördüm kan değerim yarın çıkçakmış sonuç heralde pozitif çıkar demi yani:)rüya gibi kızlar rabbim bütün istiyen herkeze versin hepimizin kucağını doldursun şimdi benim çok dikkat etmem lazım çünkü 2düşüğüm var inşallah buna bişey olmaz bu senenin en güzel günü buydu benim için hala inanamıyorum tamm 8 yıl bekliyoruz bu haber için rabbim sizleri bekletmesin bukadar![]()
walla yaa nerde bu millettt..ben burda oturuom ewde kimse yok yemeğimide söledim dışardan yedim.iş yok güç yok ama bizim hatunlarda yokk.yoklama istiyorum sendentopiğe bişi oldu...2 gün öncesine kadar 10 kişinin altına düşmeyen topik tenhaaa şansına bak bu saatlerde sohbet muhabbet tavan yapardı..noldu bu hatunlara...firardalar resmen...yoklama yapacam yarın bu ne yaaaa...bi sürü isim sayarım şimdi yoklar kaç gündür...![]()
kızlar merhaba hepinize güzel dilekleri için teşekkür ediyorum egunal sana ayrıca halay için tşk ederim bugün inanamadım 3tane test alıp yaptım ve hepsinde pozitifi gördüm kan değerim yarın çıkçakmış sonuç heralde pozitif çıkar demi yani:)rüya gibi kızlar rabbim bütün istiyen herkeze versin hepimizin kucağını doldursun şimdi benim çok dikkat etmem lazım çünkü 2düşüğüm var inşallah buna bişey olmaz bu senenin en güzel günü buydu benim için hala inanamıyorum tamm 8 yıl bekliyoruz bu haber için rabbim sizleri bekletmesin bukadar![]()
kardeşim bu nasıl kanmış yarın çıkıyorkızlar merhaba hepinize güzel dilekleri için teşekkür ediyorum egunal sana ayrıca halay için tşk ederim bugün inanamadım 3tane test alıp yaptım ve hepsinde pozitifi gördüm kan değerim yarın çıkçakmış sonuç heralde pozitif çıkar demi yani:)rüya gibi kızlar rabbim bütün istiyen herkeze versin hepimizin kucağını doldursun şimdi benim çok dikkat etmem lazım çünkü 2düşüğüm var inşallah buna bişey olmaz bu senenin en güzel günü buydu benim için hala inanamıyorum tamm 8 yıl bekliyoruz bu haber için rabbim sizleri bekletmesin bukadar![]()
sen söyleme ben bulurum seni
küsermiyim hiiiçççç şaka ettimmmm benim paşam öyle der şaka yaptım değil şaka ettim teyzeeeee...topik gezentisi seniiii...
walla yaa nerde bu millettt..ben burda oturuom ewde kimse yok yemeğimide söledim dışardan yedim.iş yok güç yok ama bizim hatunlarda yokk.yoklama istiyorum senden
ee nie bugün çıkmıo ki sonuçneyse işşallah yarın tescillenir hamişliğin canımm
![]()
Ahh canım benimm senin canınmı sıkıldııı.Kıyamammmmmm..Kuzenine sor bir bakalımm cevahirr yakınmıymışş sizeeee..
kardeşim bu nasıl kanmış yarın çıkıyorhcgsi yüksekmi yoksa
genelde tüp sonuçlarında acele diye erken çıkartan bile oluyo yani seninki farklı geldi olsun pozitif ya nasılsa inşaallah...inş.bukez bebişin tutunur ...aminnnn yarım senem var 8.yıla...egunal bak 8.yıl diyor biz kalmıycaz inş. 7de kurtulcazzzz..canım gözünaydınnn
bul benisendende bahsederimm..
yerim ben o dilleri :))şaka ettiğine sevindim artık huzurlu uyurum bugece![]()
kızlar devlet hastanesinde verdim burası küçük bi yer ve hastanenin içinde labotuvar yok oyüzden sonuçları bigün sonraya veriyolarmı özel bi merkezde olmadığı için mecburen bekliyorum ama içim rahatladı biraz pozitifi görünce testlerin hepsi farklı marka cnm hepside yanlış değildir herhalde demi amaa inşallah tezgünde sizde burdan yazarsınız hamileyiz die
listedeki eksik bilgilerini yazarmısın sinem hatun...merkez,deneme sayısı,son adet tarihi...devlet sırrı değilse yaz lütfeeeennnnn![]()
tabikide:) merkez bursa a.r.t 4.deneme son adet tarihi 20 ocak yaş 28 yeterlimi cnm:)
gelsinde sorayım daha gelmedi.ama burda safir die bina war çok yüksek onun yakınında ew.sonuçların güzel çıkmış aldım haberlerini gözün aydınn canım benimm..Ahh canım benimm senin canınmı sıkıldııı.Kıyamammmmmm..Kuzenine sor bir bakalımm cevahirr yakınmıymışş sizeeee..
gideyim bıcı bıcı yapayım kocişime misss kokayım..birazdan geliyoruuummmmm....
![]()
gelsinde sorayım daha gelmedi.ama burda safir die bina war çok yüksek onun yakınında ew.sonuçların güzel çıkmış aldım haberlerini gözün aydınn canım benimm..
yaa ama bende bıcı bıcı yaptımm..ama kocammm yokk kii koklasın benii![]()
Anladım canım...Yanii şişliden mecidiyeköye geçmen gerekebilir ama yakın inan genedee..Yada kuzenine şöylede sorabilirsinn arkadaşım ile ben metrobüse ve bana en yakın nerede görüşebilirizzzz????Buda işimizi görüür..Görüşçekkmiyizz ayy heyecanlanıyorum bakk..
Gene duygusala bağğlamaaaa bitanemm yaaaaa.Kocişin gelicek ya hani yanınaaaa,sen O nu düşünn...az kaldıı hemm..yatcaz kalkcazz yatcaz kakcazzz
![]()
yaa görüşelim tamam ben akşam sorarım haberleşiriz sonra..bende heyecann yaptımmmben sürekli yatıp kalkayım o zamn yaaaaaaaaaaa
![]()