• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

eşimin dikişler alındı yarından itibaren ilişki sebest dedi:9:erken deyilmi daha ya ben 20 gün bekleriz diyodum...bilgisi olan varmı

Dedektif gibisin :52::60::60:

valla bu hatunlar beni dedektif olmaya zorladılar...listeye ekliyorum sonra bi daha sesleri çıkmıyoooo...bende araştırmaya giriyorum ve buluyorum...pek bi bozuluyorum bu duruma..herkes istediği topikte takılır bizim herkese kapımız açık ama madem listeye ekleniyorsun durumu güncel tutmak zorundasın...bak seni bu konuda takdir ediyorummm...kendi durumunla ilgili beni uyarmıştın işte ben böyle olsun bilgileri siz verin istiyorum ama bazıları böyle yapmıyo...çoğunu çıkardım listeden...

eşimin dikişler alındı yarından itibaren ilişki sebest dedi:9:erken deyilmi daha ya ben 20 gün bekleriz diyodum...bilgisi olan varmı

sende 20 gün çok demişin kuzum...doktor ne dediyse ooooo....
artık gerisi size kalmış...çocuk nasıl yapılır biliyorsunuz herhaldeee:17::9:

Slm cnm sen yine tatil yaptr kocana biraz dikiş sonuçta benim esim kasık fıtığı ameliyatı oldu evlendiğimiz ilk ay biz 1ay görüşmedik tabi bizim ki Dr değil kasapms resmn esimin bir dikişi vardı 1karis resmen çok sor iyileşti bizdeki şans yani oradaki dokulara zarar vermiş ardan 1yil gecti urolog ameliyat etti yamayı genişletti çünkü sperm sayısı azdı Dr dikişi görünce urolog büne böyle seni resmen kesmişler dedi:14:Bizim 6ayimzda bosa gitti sonrada 1yil bekletildik sbbsizlikten :9:İste böyle sen saldırma adamcagiza hmn bira bekle sekerim :27:G olsun

biraz daha bişeyler yazmadan durursan kendimden şüphelenmeye başlayacam...acaba yoksun da ben halüsilasyon mu görüyorummmm:53::53::53:

canım benim yapma böyle nolur...senin güçlü olma zamanın..bebeklerine böylemi hazırlanıyorsun...valla çok üzülüyorum...teyzen gelcek ya zaten...olmazsa annenle konuş gelme durumu varmı bilmiyorum ama çağır gelsin yanına...daha yaeni başladık haftaya opu için heyecan yapcaz bak bugünlerde geçecek hep diyorummm...nolur topla kendini:5:
ya hastada oluna keyfim iice kaçtı.annem gelemz kardeşim war 11 yaşında okulu war teyzem yola çıktı ALLAHTAN sabaha burda kısmetse.eşimide aradım hafta sonu gel dedim.aslında böle yapmak hiç istemezdim ama doktora bugün yalnız gitmek çok koydu.bebeklerimin gelceğini düşünüp rahatlatıom kendimi ama yalnız hissettim kendimi bi an..
canım ben izmirdeyim... senin için yapmamı istediğin bir şey var mı buralarda...
gelip beni burdan alırmısınn ewe dönmek istiyom:14:
Yaaa bakk böyle yapma amaaa.Arabam olsa atlayıp gelmiştim çoktan yanına...Ceeee ekin demiştimmm,sıcacık bir tarhana yaparrr sarıp sarmalar seni uyuturdumm..Başında ateşin çıktımı diye de beklerdimmm..Offfffffffffffffff iyileşşşş hemennnn inş..

canım düşünmen yeter.ilaç içebilsem toparlıcam ama içmiyeyim diom.belki zararı olur.düzelcem işşallah yarın teyzemde gelio bakar bana..

ya hastada oluna keyfim iice kaçtı.annem gelemz kardeşim war 11 yaşında okulu war teyzem yola çıktı ALLAHTAN sabaha burda kısmetse.eşimide aradım hafta sonu gel dedim.aslında böle yapmak hiç istemezdim ama doktora bugün yalnız gitmek çok koydu.bebeklerimin gelceğini düşünüp rahatlatıom kendimi ama yalnız hissettim kendimi bi an..

canım düşünmen yeter.ilaç içebilsem toparlıcam ama içmiyeyim diom.belki zararı olur.düzelcem işşallah yarın teyzemde gelio bakar bana..

ekincim.. bak arabam var atlar gelirim ona göre.. gerçi hiç gitmedim o yanlara ama olsun.. deneriz şansımızı..

Slm cnm sen yine tatil yaptr kocana biraz dikiş sonuçta benim esim kasık fıtığı ameliyatı oldu evlendiğimiz ilk ay biz 1ay görüşmedik tabi bizim ki Dr değil kasapms resmn esimin bir dikişi vardı 1karis resmen çok sor iyileşti bizdeki şans yani oradaki dokulara zarar vermiş ardan 1yil gecti urolog ameliyat etti yamayı genişletti çünkü sperm sayısı azdı Dr dikişi görünce urolog büne böyle seni resmen kesmişler dedi:14:Bizim 6ayimzda bosa gitti sonrada 1yil bekletildik sbbsizlikten :9:İste böyle sen saldırma adamcagiza hmn bira bekle sekerim :27:G olsun

yuh ya doktora bak işte ben hep böyle şeylerden korkuyorum çok geçmiş olsun....adamcagız saldırıyo şekerimmmmmmmm ay çok güldüm gene :9:

Off be kızım sen bebe msin kızicam sana hii :4::4:Sanki hergün elimden tutup beni kocam götürdü kliniğe Poo öyle çok takılma bakm duygusal annecik beni esim opu dn sonra uyandım öptü çıktı gitti transfer oldu ilkinde kapıya gitti sigara icmeye aral by geldi hani babamiz dedi :9::9:Dedim baba uçtu :10::10:Aa dedi sen keyfini çıkar lütfen bak bebelerini alıcaksin ve eşini yanına doneceksin kucağın dolu olarak inşallah

Back
X