• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere :49:

Gözün Aydın canım Allah anali babali sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere :49:

ayyy canım çok sevindim allahım hayırlısıyla doğurmayda nasip etsin kuzum:54:

İşte bu haberle gecemiz şenlenndiiiii.Harika sinemcimmmm değerin de çok güzelllll..Allah 9 ayın sonunda sağlıkla eline almayı nasib etsin canımm.Boşuna üzdün kendiniiii..Tey teyetey halayaaaa:118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64::118::64:

o nasıl halay ekibi kuzum bunların kafası karışmış halayın arasına mezdeke dans üçlüsü karışmış:9:

ii geceler canım...

nice sayfalara işşallah hep beraber:16::16:

maşşallah ne güzell:nazar::nazar:ALLAH kucağınada almayı nasip etsin....aminnnnnnnnnnn....

inşallah canım inşallah...bu ara ne çok inşallah maşallah diyoruz biz yaaaa...

kızlar hepinize çok tşk ederim ama ben bu halaylardan yapamıyorum:(

sağ üst köşede kullanıcı paneline gir ..
sayfanın solunda hesabım menüsünden seçenekleri düzenleye gir...
mesaj editörünü gelişmiş editör olarak seç ve değişikliği kaydet de çık...

o nasıl halay ekibi kuzum bunların kafası karışmış halayın arasına mezdeke dans üçlüsü karışmış:9:

...

Karışırr karışırrrr benimm halayımmm bööyleeeeeeeeeee..Seninkinede ponpon kızlar karışıyor ama biz sesimizi çıkarmıyozz bikeremmm hıhhhhh:19::19::19::19::20::20::19::19::19::20::20:

DUMAN85 canım bende ankaradayım ve buzamana kadar hep tobb etü hastanesine gittim senin doktorun kim bildiğim kadarıyla orada tüp bebek işlemleri yapılmıor sen nasıl yaptıracasın

Karışırr karışırrrr benimm halayımmm bööyleeeeeeeeeee..Seninkinede ponpon kızlar karışıyor ama biz sesimizi çıkarmıyozz bikeremmm hıhhhhh:19::19::19::19::20::20::19::19::19::20::20:

hoşuma gittide ondan dedim beee...
ama benim halay ekibim birbirini takip eden mendilli sarı kafalardan oluşuyoooo seninkiler araya kaynamış hepsi bi havada devamlılığı yoookkkkk naberrrrr ay güldüm gece geceeee:60::60::60:

Gece gece gözümden yaşş gelldi gülmekkkktennnn..Evde tw bile kapalıı tekimmm deli dicek duyanlarrrr....Şoktayım şu annnn..benden gizli promu alldın yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Dur gülmekten yazamıyorumm..

millstone nu takip ediyorum ara ara kayboluyo farkındaysan hemen arkasından takip o topiğe gidiyorum ve kendisine şöyle mesaj yazıyorummm
millstone
:33::33::33::33::33::33:

Halenn gülüyorummmm..O topiktee geççmiş sayfalarıı okuyordummm,sayfayı aşağı doğru indirdimm egunall yazıyo nickimin yanındaaa..Sonra son sayfaya basstımmmm,birden karşıma nanikk yapann egunallm çıkktııı krizz gelldiiii gülüyorum halennn..

Gece gece gözümden yaşş gelldi gülmekkkktennnn..Evde tw bile kapalıı tekimmm deli dicek duyanlarrrr....Şoktayım şu annnn..benden gizli promu alldın yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Dur gülmekten yazamıyorumm..

bende evde tekim ve aynen kahkalarla gülüyorummm nanikkkkk:33::33::33::33:

Halenn gülüyorummmm..O topiktee geççmiş sayfalarıı okuyordummm,sayfayı aşağı doğru indirdimm egunall yazıyo nickimin yanındaaa..Sonra son sayfaya basstımmmm,birden karşıma nanikk yapann egunallm çıkktııı krizz gelldiiii gülüyorum halennn..

ben bunu için varım işteee gülün diyeeeee
valla gözümden yaş geldiiii amaaaa:60::60::60:

bende evde tekim ve aynen kahkalarla gülüyorummm nanikkkkk:33::33::33::33:

Valla bu baş ağrımla benii gözümden yaş gelicek kadar güldürdünn ya ne diyimm sanaaaa.Allahda seni en kısa zamanda güldürsüüüünn emiiiiiiiiii...

Ekinnn neler yapıyorr bakkk egunallll,sen sakın kaybolmaaa bakkkk biryerlere..

yapta rahat et bariiiiiii...bende merak ettim zaten:9:

AMİİİNNNN inşallah canım...sen bilgilerini yazarsında ben eklemezmiyim...

minecan hatun öğlen topikteydi olmayışını açıkladı,selo bir hafta işleri varmış az az gircekmiş,şifaa ve jülietta elele tutuşup sırra kadem bastılar resmen,zuzu burda ama yooookkk.
benim kocişte geç gelcek müsaitiz ne güzelll:32::32::32:
senin adem niye yooookkk havva ile elma yeme operasyonu yapmayacakmıydı...e tabii elma çürüdüüü:9:

ah kuzum iyiyim kalabalıkta ayrı gayrı düştük...sen nasılsın naptın gezmelerde
canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorumm :5: yatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur :31: kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın :28: bana şans dileyin :3: öpüyorum hepinizi kocamannn :54: hoş güzel sohbetler:16::16::16::16::16:

canlarrr ben kaçar artıkın çokkk yoruldumm bide hep yağ koktum bi duş alıp yatıym malum işşşşş.hepinizi öpüyorummmm.iyigece3eler cannnlarrr.

Gördünmüüü şifa hatunda gelldi bu gece bitmedennnn..Anaaaammm ne enerrjiymişş bendekiii kime gönderdiysem gelldii..Kocamada yollasam iyi olur artıkkkkkkkkkkkk..O nu unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Şifaacımm dualarım seninle inşş herşey yolunda giderrrr..

Back
X