• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlar..
dün tüm gün hastanedeydik..o yüzden girip haber veremedim size..
bnm transferim gerçekleşti dün.6 yumoşumdan 3ü döllenmiş..
martın 2sinde testim var..bana dua edin.
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??

hayırlı olsun.biz de seni merak ediyorduk...dualarımız seninle...

canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorumm :5: yatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur :31: kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın :28: bana şans dileyin :3: öpüyorum hepinizi kocamannn :54: hoş güzel sohbetler:16::16::16::16::16:

Canım sıcak tut kendiniii vitamin falan all..Merak etmiştim seni bugünn,iyiki bir uğradınn bende öptüm çok..

neyse kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi size bol sohbetler desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize tek tek tşk ederim:54:

millstone nu takip ediyorum ara ara kayboluyo farkındaysan hemen arkasından takip o topiğe gidiyorum ve kendisine şöyle mesaj yazıyorummm
millstone
:33::33::33::33::33::33:

Halenn gülüyorummmm..O topiktee geççmiş sayfalarıı okuyordummm,sayfayı aşağı doğru indirdimm egunall yazıyo nickimin yanındaaa..Sonra son sayfaya basstımmmm,birden karşıma nanikk yapann egunallm çıkktııı krizz gelldiiii gülüyorum halennn..

Valla bu baş ağrımla benii gözümden yaş gelicek kadar güldürdünn ya ne diyimm sanaaaa.Allahda seni en kısa zamanda güldürsüüüünn emiiiiiiiiii...

Ekinnn neler yapıyorr bakkk egunallll,sen sakın kaybolmaaa bakkkk biryerlere..

yaa sen bizi bırakıp gidersen al sana nanik:33::33:ben gitmem öle başka yerlere akıllıyım ben:19:ama çok uykum geldii kızlar benim.bide ayıptır sölemesi ben motoru bozmusumm wc den çıkamıom.üşüttümm heralde ya halsizliğim ondan mış.anlamış oldum:1:çok pardon walla gizli saklı yok ya aramızda bunuda söliim dedim:1::1:

Gördünmüüü şifa hatunda gelldi bu gece bitmedennnn..Anaaaammm ne enerrjiymişş bendekiii kime gönderdiysem gelldii..Kocamada yollasam iyi olur artıkkkkkkkkkkkk..O nu unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Şifaacımm dualarım seninle inşş herşey yolunda giderrrr..
canımm enerji yollarsın da hissetmem mi :27::27::27::27: sağol canımm yarın akşam bu saatlerde evde oluruz ancak pc yi açtığımda haberler veririm :ssz::16:

Valla bu baş ağrımla benii gözümden yaş gelicek kadar güldürdünn ya ne diyimm sanaaaa.Allahda seni en kısa zamanda güldürsüüüünn emiiiiiiiiii...

Ekinnn neler yapıyorr bakkk egunallll,sen sakın kaybolmaaa bakkkk biryerlere..

ohhh ne güzelll gül heo böyle...AMİNNN inşallah canıımmm hepimizin yüzü gülsünnn...valla dedim çok pis takip ederim...

canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorumm :5: yatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur :31: kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın :28: bana şans dileyin :3: öpüyorum hepinizi kocamannn :54: hoş güzel sohbetler:16::16::16::16::16:

geçmiş olsun kuzum var bişey belli ortalıktan bir anda kayboldun...dikkat et kendine yarında herşey yolunda gider umarım haber gelince...

canlarrr ben kaçar artıkın çokkk yoruldumm bide hep yağ koktum bi duş alıp yatıym malum işşşşş.hepinizi öpüyorummmm.iyigece3eler cannnlarrr.

İyi geceler canımmm..akuya devammm,gellsin bebişlerr diyorummm...

neyse kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi size bol sohbetler desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize tek tek tşk ederim:54:

İyi geceler tatlı rüyalar sinemcimmm,artık rahatt bir nefes alarakk uykuya dalacaksınn.Bebişlerinn göbüşünndelerrrr çünküüüü..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım sıcak tut kendiniii vitamin falan all..Merak etmiştim seni bugünn,iyiki bir uğradınn bende öptüm çok..
canım yaaa pekmez , vitamin , folik asit , omega 3 alıyorum banamısın demiyorlar henüz :37: neyse yatayımm uyku bastırdı da çok kaçırmadan uyuyayımm ki, erken kalkan yol alsın :10::10::10::16:

ya sende mi hasta oldun..bende donuom ısınamıom bi türlü.geçmiş olsun sanada o zaman .işşallah yarın yolunda gider herşey..
canlarrr ben kaçar artıkın çokkk yoruldumm bide hep yağ koktum bi duş alıp yatıym malum işşşşş.hepinizi öpüyorummmm.iyigece3eler cannnlarrr.

ii geceler canım yıkanda miss kok:12::12:

ohhh ne güzelll gül heo böyle...AMİNNN inşallah canıımmm hepimizin yüzü gülsünnn...valla dedim çok pis takip ederim...

geçmiş olsun kuzum var bişey belli ortalıktan bir anda kayboldun...dikkat et kendine yarında herşey yolunda gider umarım haber gelince...
sağol canım yaa benim bünyem acayip hassas :5: yorulmaya , üzülmeye, üşütmeye gelemem :19: neyse bunuda atlatırım inşş Rabbim güç kuvvet sağlık versin hepimize banada :31::nazar: haber vericemm inşşş eğer rapor çıkarmada pürüz çıkarsa acıbadem e geçicem :27: ( ordaki dr da merkezle aynı fiyatve 2 embrio ve hatta iğneler için rapor ayarlayacığının sözünü vermişti :52: ) artık hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun diyorumm yarın netşecek inşşş merkez :28::29::16:

yaa sen bizi bırakıp gidersen al sana nanik:33::33:ben gitmem öle başka yerlere akıllıyım ben:19:ama çok uykum geldii kızlar benim.bide ayıptır sölemesi ben motoru bozmusumm wc den çıkamıom.üşüttümm heralde ya halsizliğim ondan mış.anlamış oldum:1:çok pardon walla gizli saklı yok ya aramızda bunuda söliim dedim:1::1:

en özelimizi paylaşıyoruz bebek nasıl yapılırı bunu paylaşmışız ayıpmı cicim...beklenen son aslında hem üşüttün bi de aç karnına o dediğini yedin midende bozuldu motorunda ay çok kaba oldu beee dur hemen değiştireyim kaba yerlerin diyeyimmm:9: afferin sana topikten ayrılma...ayrılanların sonu bu işteee gülmekten çatlatırım :27:...

kızlarrr yineee sayfalar uçmuş maşallah. valla geçmişi okuyamıyorum. bana birşey yazan olursa özelde atsın :(( biliyom çok şey istiyom ama ne yapayım

kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere :49:

ne güzel hayırlı olsun.darısı burdaki arkadaşların başına...

ya sende mi hasta oldun..bende donuom ısınamıom bi türlü.geçmiş olsun sanada o zaman .işşallah yarın yolunda gider herşey..

ii geceler canım yıkanda miss kok:12::12:
inşş canım sağolll :29::16:

JULİETTAM :3: ohh maşallah transferde yerleşmiş , bebişlerin göbişine sıkı sıkı tutunsunlar canım inşşşş dualarım seninle büyük gün 2 mart haa :52: ALLAH ım yüzünü güldürsü canım arkadaşımmm :49::29::54:

Konu Bilgileri
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)

elifce2611, millstone, Masideaydn, egunal, akasya1978, ekin0486, fundaonr, leyliko, umutluyum1, ILGIT+, zuzu25+, sinem8484, cann82

tüm arkadaşlara iyi geceler , hoş , bebişli sohbetler :54::54::54::54::54::10:

Son düzenleme:

Ahh ekinimm yaaaa bozdun demekkk..Ondan taabii seninn üşümen falannn..Dikkat ett ateşş yaparsaaa diyee..

canımm enerji yollarsın da hissetmem mi :27::27::27::27: sağol canımm yarın akşam bu saatlerde evde oluruz ancak pc yi açtığımda haberler veririm :ssz::16:

Efett yaa hissettiniz resmen bu gece...Tamma canımm hayırlı haberlerle gelirsin inş.

geceniz güzel olsun topiğin gülleriiiii.......

Akasyamm gelmiş hoşgelmişşş ama benn kaççtım güzellerr..

Kocişş gelldiii.Öpüyorum hepiniziii..İyi gecelerrrrr.:54::54::54:

iyi geceler can canımmmm...

Gördünmüüü şifa hatunda gelldi bu gece bitmedennnn..Anaaaammm ne enerrjiymişş bendekiii kime gönderdiysem gelldii..Kocamada yollasam iyi olur artıkkkkkkkkkkkk..O nu unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Şifaacımm dualarım seninle inşş herşey yolunda giderrrr..

yavrum sen enerjini başka yere yönlendir kocacın gelsin yiyin artık şu elmayııı..yok anam sizde iş yok ben olsam çoktan meyve tabağı yapmıştım...

Back
X