EN YÜKSEK 10 muş benimki 171 çıktı.yarın dahiliyeye gideceğim.endokrin doktoru bulamıyorum.özel hast.bile bulamadım sinir oldum.
evet canım gerçekten yüksek...inşallah yoluna girer bir an önce...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EN YÜKSEK 10 muş benimki 171 çıktı.yarın dahiliyeye gideceğim.endokrin doktoru bulamıyorum.özel hast.bile bulamadım sinir oldum.
ah canım bugünki kalabalığa ve gürültüye şahit olsaydın benle bidaha hiç görüşmezdin hatta seni bulmayım diye nıckini değiştirirdin....
evet canım gerçekten yüksek...inşallah yoluna girer bir an önce...
arkadaşlar hepinize iyi geceler...boğazım fena halde.ALLAH a emanet olun...
tesrin foto sunu buraya koyabilirmisin???
biz onu dün attık yaaaaaaa anlardınız siz ama arkadaşın dediği gibi kan testi versemmi acaba yoksa bikaçgün daha beklesemmi acaba test bozuk olunca öylemi çıkıyo kızlar benim gibi olan varmı aranızda keşke dün resmini çekip size gösterseydim aklıma gelmedi veya yarın bi test daha alıyım bakalım o nası çıkıcak gene aynı çıkarsa size gönderirim bakarsınızkeşke gercek olsa ya oda benim mucizem olsa ama sonuçlarımız çok kötü çokkkkkkkkkkkkkk nası olabilirki yarın haber veririm
ay bu günü de atlattım ya üstümden yükü kalktı... evet tenhada görüşelim... ama şimdi kaçıyom hakikaten ayaklarımın altı sızlıyo yorgunluktan.... yarın okumam gereken bi sürü sayfa oldu iki günde....o kadar diyosun yaniiii...e o zaman tenhada görüşürüz bizdeeee:13:
ay bu günü de atlattım ya üstümden yükü kalktı... evet tenhada görüşelim... ama şimdi kaçıyom hakikaten ayaklarımın altı sızlıyo yorgunluktan.... yarın okumam gereken bi sürü sayfa oldu iki günde....
öptüm sizi güzel yanacıklarınızdan.... iyi geceler....
benim testte bozuk bunu bile bile heycanlandım![]()
evet aynı böyle
yaaaaaa kalbim çıkıcak yerinden 2 milyon spermle nasıl hamile kalıcam ki ben o bozuk test önce sizi sonrada geldi beni bulduuuu
e.günalım yarın belli olucak artık size hemen haber veririmmm sende görürsün o 2 çizgiyi inşallahhhhhhhh dua ettim...