işte böyle canım biz birer güreşçiyiz düşsekte kalkıp tekrardan güreşecez elbet birgün kazanma sırası bizede gelecek İNANIYORUMMMMMMMMMMMMbidaha kesinlikle almamm insan azda olsa ümitleniyo ya napalımmm çalışmalara devamm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte böyle canım biz birer güreşçiyiz düşsekte kalkıp tekrardan güreşecez elbet birgün kazanma sırası bizede gelecek İNANIYORUMMMMMMMMMMMMbidaha kesinlikle almamm insan azda olsa ümitleniyo ya napalımmm çalışmalara devamm
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorummm
FUNDAONR canımmm bugün mucize haberinle gelirsin inşallahhh.Heyecanla bekliyorum seni
EKİN0486 nazlı güzel arkadaşım benim...Bugün iyi uyanmışsındır umarım
MESİDEAYDN Bebişinle günü güzel vakit geçirin inşallah..Bugün cinsiyet netleşiyor
SİFAA İlaç raporu için randevusu var
MİLLSTONE kuzum elmanı yedinmi?![]()
çok güldümm yaa:)))karnımda taşıma provası yapıorum deseydin ilk sırtımda taşıyım sonra karnımda.şaka bir yana da ihmal etme fıtığı ilerde sıkıntı yaratmasın canım çok geçmiş olsunamanınnnnnn çok güzel haberler maşallahh maşallahhh çok sevindimmmm .... ayy darısı bizlere güldennnncimmmm ..bu arada çocuk yapamıyom bari fıtık yapayım dedim işyerine geldim üçüz dedim ben karnımda değil sırtımda taşıyorum gülüyolar bana :)))ooo sırtındanmı hamilesin diyee :)))![]()
herkeze günaydın...kızlar benim kırmızılar geldi malesef çokk üzüldüm çok agladım kocamda ne oldugunu anlamadı napalım kısmet deyilmiş bi son gebelik testim kesinlikle yapmam bidaha![]()
çok isterdim şöyle hepinizi bize toplayıp kahve içmek fal bakmak herşeye inat göbek atmakkk ne güzel olurdu....
Ahh canımm yaa kyamamm sannnaaaaaaaaaaa..Sinir oluyorumm vallaaa idrar testleri piyasadann kaldırılsınnn.Öffffffffffff bize rastladı bunlardaaaaaaaa..Ama canım inan ben kırmızıları bile göremiyorumm beterin beteri varr..İnş bebişinn en kısa zamnda gelir tatlımm..
bizi uyku tutmamış zuzucummmm..
gece yattığımda 2 buçuktu sabahta 6 da kalktım annemi almaya gittim...
sen niye yatmadın bakiiimmmmm
Evet canımm sorun kii ne sorunlar var bendeee..Hem erkek infertilitesi hemm kadınnn..Adet görmek için ilaç içiyorummm benn..amin canım benim bencede kaldırsınlar ya çok uyuz oldum sen neden göremiyorum sorun var sanırım inşallah düzelir tatlım heşey gönlümüzce olsun....
canım benim üzülme napalım senin bu güzel düşüncelerin beni çok ama çok mutlu etti inşallah olucak ve hepimiz burda hamileyimmmmmmmmm diye avazımız çıktıgı kadar bağırıcazz herşey bitmiş deyil önümüzde daha çokk zaman var allahın izniyle sizleri çok ama çok seviyorum iyki varsınız kendinede kızma nerden bilebilirsin ki bundan sonra test yapmak yok kan tahlili verelimm
canım o pis testlerden bir tanesinide bana denk gelmişti çizf çizgiyi bir kez gördüm oda yalancı çif çizgiydi hala saklarım akşam eve gidince fotosunu koyacam.üzülme tatlım ya allah hepimizin yüzünü bir gün güldürecek elbet.
buarada herkese günaydın aslında tünaydın herkes iyidir umarım daha da güzel iyiliklerle dolu bir gün olması dileğiyle canlar
amanınnnnnn çok güzel haberler maşallahh maşallahhh çok sevindimmmm .... ayy darısı bizlere güldennnncimmmm ..bu arada çocuk yapamıyom bari fıtık yapayım dedim işyerine geldim üçüz dedim ben karnımda değil sırtımda taşıyorum gülüyolar bana :)))ooo sırtındanmı hamilesin diyee :)))![]()
e.günalım annende hoşgelmiş ellerinden öpüyorum kocam yokken evimi süpürüp hemen geliyorum![]()
Evet canımm sorun kii ne sorunlar var bendeee..Hem erkek infertilitesi hemm kadınnn..Adet görmek için ilaç içiyorummm benn..
hoşgeldinnnnn![]()
buarada herkese günaydın aslında tünaydın herkes iyidir umarım daha da güzel iyiliklerle dolu bir gün olması dileğiyle canlar
canım o pis testlerden bir tanesinide bana denk gelmişti çizf çizgiyi bir kez gördüm oda yalancı çif çizgiydi hala saklarım akşam eve gidince fotosunu koyacam.üzülme tatlım ya allah hepimizin yüzünü bir gün güldürecek elbet.
çok isterdim şöyle hepinizi bize toplayıp kahve içmek fal bakmak herşeye inat göbek atmakkk ne güzel olurdu....
hıhhhhhhhhhhhhhhhkusutum sana benı neden yazmadın tabı bız sadece muayeen olup gelcezdıye dımı kus kusss
kızlar ıns sızden guzel haberler alırızzzz
Demek annişin gelldiiii..Kaldı ama bayağı iyi olmuştur zerrin içindeeee.Şimdi anniş o paşalardann kızından ayrıldı diye buruk burukturr..Öp koklaaaaaaaa annişiniiii yanlız bırakmaaaa..Sen zaten bırakmazsın daaa işteeeeee...
valla çok umutluydum ama nasip değilmiş demek...tabiki umudumuzu kaybetmiyoruz...kötü bir tecrübemiz daha oldu...o kadar çok idrar testi yapmayın yanlış çıkabiliyor dedim ki kızlara ama yine de inanmaktan kendimi alamadım..ufacık umut bile olsa onun peşinden gitmek istiyor insan...bizde seni seviyoruz ve daha yeni başlıyoruz
günaydın canımm...demek o test madurlarından biride sensinnn...
bende hayırlı olsun derken onu imaaaaa etmiştim zaten...olsun bi yerlerden başlamak lazımdı bugün fıtık yarın bebek...ne alakaysaa![]()