Arkadaşlar slm önçelikle sizlere bir sorum varya progestandan kaçgün sonra adet gördünüz
sanırım progestanı bıraktıktan sonra ne zaman adet olduğumuzu sordun şahsen ben ertesi gün oldum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar slm önçelikle sizlere bir sorum varya progestandan kaçgün sonra adet gördünüz
Slm kizlar bir bakim dedim ne var ne yok
henüz adet olmadın dimii 4 nisan dediğine göre...
bana da doktor doğum kontrol hapı bitiminden itibaren 3-4 gün içinde adet olmasını bekleriz dedi...
sen erken oluyorsun demek ama çok önemli değil bencede bana kalsa bugün adet olayım pazartesi hemen diğer iğneye geçeyim diye isterim
bana beş gün olduu şupheleneyimmi sizçe gerçi pek ümitli değilim...![]()
canım ben adet oldum ama doktorum beni 4 nisanda bekliyo
ben şimdi diyarbakırdayım tedavimi antalyada oluyorum tedavi programım önceki adet tarihinde belirlendi ilk muayene ve iğnelerim o zman başlayacak geçmiyo geçmiyo zamannnn memleketimi de özledim şu 3 gün var ya off offf:)))
ama benim için bi önemli gün daha var o dapazartesi ben tüp bebek raporu aldım bu sefer ..çalışıyorum tıp fakültesinden antalyaya sevk ettirmeye çalışıcam eşi refakatinde diye sevk yapıyolarmış o zman hiç hastalık raporu alamama gerek kalmayacak ve eşimle gidicem aksi takdirde 5 gün 5 gün rapor alınacak ve eşim yanımda olmayacakkkkk
canım ben kaçıyorum... ve koccaman öpüyorum seni..........
bende kaçtım yarın görevliyim iii geceler memnun oldum tanıştığımıza:)
iyi geceler herkese..................![]()
hemen nereye kayboldunnn...
Cnm burdayim misafirim vardi gitti sukur topige bakim dedim ne var ne yok
vALLAHA ben bu ayın 17sinde ikinçi aşılamamı yaptırdım 12 gün normal geçti herşey ağrım sızım olmadı sançımdı bel ağrısı felan yok iyi bu ay olmuştur dedim ve ertesi gün benim sancım ve bel ağrım oldu üçgündür devam ediyodu ve şuanda birşeyim yok geçti bel ağrım ama arada kasık ağrılarım oluyo bende umudu bu ay için kestim di ama netten progestandan 2-6 gün içinde hastalanmazsa gebelik şüpelenmesi oluyormus diye okuyunca cok sevindimm tekrar umutlarımm doğduu ama hüsrana uğramaktan coooookkk korkuyorum çünkü çokkk YIPRANDIMM ben artıkk...![]()
vALLAHA ben bu ayın 17sinde ikinçi aşılamamı yaptırdım 12 gün normal geçti herşey ağrım sızım olmadı sançımdı bel ağrısı felan yok iyi bu ay olmuştur dedim ve ertesi gün benim sancım ve bel ağrım oldu üçgündür devam ediyodu ve şuanda birşeyim yok geçti bel ağrım ama arada kasık ağrılarım oluyo bende umudu bu ay için kestim di ama netten progestandan 2-6 gün içinde hastalanmazsa gebelik şüpelenmesi oluyormus diye okuyunca cok sevindimm tekrar umutlarımm doğduu ama hüsrana uğramaktan coooookkk korkuyorum çünkü çokkk YIPRANDIMM ben artıkk...![]()
Cnm bn iyi iste idare eder bugun biraz sancilarim vardi esim ve annesi gerdi beni cok agladim aksam ustu sonra esim cok uzuldu dr umla gorustum raht ol bu sancilar strestn kasilmalr hafta ici istedigin zaman gel dedi bakalim sonra aksmda misafr geldi simdide uykum geldihadi sende yat artik uykusz kalma iyi geceler cnm cim optuk kizimla seni kocamn
kızlar bende öle biraz geçmişi okudum uykumda geli bende yatıyorum hepinize iyigeceler sizde artık uyuyun kocaları kızdırmayınn![]()