Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyice geç oldu herkesin tedavisi hayırlı bebişli olsun..öpüldünüz kızlar sizi seviyorummm tatlı rüyalar
kızlar listede ismimi görmedim ben yokum sanırım![]()
iyi geceler tatlışlarr nasılsınız ben dışarıdan geldim saat akşam yediydi yatmıştım 23 30 da kalktım nasıl yorulmuşummm siz neler yaptınızz
23.30 da kalkan ne zaman yatar bi düşünelimmmm
uyku düzeni diye bişi kalmamış sendee...
bak bebeyide öle alıştırıyon olur olmaz ağlayıp uyandıracak senii..
bu zamanların tadını çıkar uyuuuu...
aslında canım başka şeye sıkılıyooo ilk tedavim kasım ayında sonlanmıştı o zamandan beri saçlarım dökülüyooo avuç avuç gitti bi dönem çok seyreldi ve canım sıkılıyooo sanki yenileri çıkmadı ve azaldı şimdi yine iğneler hormonlar vs...yine saç kaybı yaşarmıyım çok endişeliyim...şu dökülmem yok ama yerine çıkanda yok gibi geliyooo...yani derdim sadece anne olamamak değil...benim durumuma benziyor senin yumoşlar...19 yumoş toplanmıştı 12 si döllendi 3.gün transeri yapıldı 5.güne dondurulacak kalmadı...
iyi geceler tatlım.... ama sen bana niye cevap yazmadın özelden mesaj atmıştım sana...
Günaydıııııııııııın kimse yokmuu:) pazar pazar bi ben ayaktayım sanırımşimdi herkes kalkıcak güzel bi pazar kahvaltısı yapıcak kocişleriyle bende böyle çalışayım
![]()
Günaydın kizlar![]()
günaydın güzel bir pazar sizinle olsun güzeller![]()
Gunaydin herkesebu sabah cok mutluyum, sabah merkezden aradilar embriolarin durumu maasallah iyi gorunuyormus
5.gun transferi yapicaz dediler, insallah hayirlisi olur, cikmam lazim, haberi veriim istedim, optum hepinizi
![]()