Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az bi ütüm var el atayım ara ara yazarım canım arkadaşlarımm...
evet canım ya dün akşam baya kötüydün saçların dökuluyomus okum yazdım ama tlf olduğu için gönderdmedi o kadar yazdığım benim saalrımda çok dökülüyo ben ısırganotlu şampuan kullanıyorum tresan yada moos tavsiye ederimhe valla 2 gündür kızlara ohss geçmişimi anlatıyorumm nostalji oldu bana da...
kötü deneyim ama en azından kızlar için anlatınca bi fikir oluyooo...
çok tatlı ama teşekur ederim canım ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMgünaydıınnnn topiğimizinn su yuuuuuuu....
sulama gününden sonra yaramaz bi tavşan çıkmıştı ortaya şimdide çiçeklerimizin arasına kimler yerleşmiş bak..
Eki Görüntüle 380222
ay benimde var ütü birazdan bende başlarım hadı sana kolay gelsinaz bi ütüm var el atayım ara ara yazarım canım arkadaşlarımm...
canım kafamıkarıştıran bişey var çok yumurta risk az desen öyle bunun ortası nae bendede az yumurta oluyor 6 tane yanlış amaliyat sonrası sağ yumurtam yavaş sol iyi dedi dr önamli olan kalitemi yardımmmmmmmmmmmmm
önemli olan kalite .burda bir arkadaşımız tek emb.tranferi ile ikiz bebeklerine hamile şuan
Egunal cok tesekkur ederim karin bolgemde sislik var idrarda azalmada var sanirim bide gece tuvalete kalktigimda bas donmedi oldu off sanirim ohss var bende((
Yarin ilk isim merkeze gitmek olacak![]()
canım kafamıkarıştıran bişey var çok yumurta risk az desen öyle bunun ortası nae bendede az yumurta oluyor 6 tane yanlış amaliyat sonrası sağ yumurtam yavaş sol iyi dedi dr önamli olan kalitemi yardımmmmmmmmmmmmm
evet canım ya dün akşam baya kötüydün saçların dökuluyomus okum yazdım ama tlf olduğu için gönderdmedi o kadar yazdığım benim saalrımda çok dökülüyo ben ısırganotlu şampuan kullanıyorum tresan yada moos tavsiye ederim
çok tatlı ama teşekur ederim canım ARKADAŞIMMMMMMMMMMMM
y benimde var ütü birazdan bende başlarım hadı sana kolay gelsin
canım ben kendimi bildim bileli hep ısırgan otlu şampuan kullaırım ara ara başka şampuan da kuldığım zaman hemen dökülmeler artıyor benim sürekli kuçuk saçlarım var demmki dökülein yarınde yenileride çıkıyo birde benim arkadaşım bir ilaç kullandı alın bölgesi açılmaya başlamıştı ilacı kullandı okadar saç çıktıki inamazsınn arkadaşıma soruyum ilaçın adını sonra sen araştırısın canım olurmuidrarın az gelmesi demek aldığın sıvı kadar çıkarabiliyoo olman lazım...
sen anlarsın onuuu bi tuhaflık olduğunu farkedersin zaten...
nefes almada yaşanan sıkıntıda en beliryecidi durumdur ohss de...
bel çevreni ölç hemen bugün ölçtüğün saatti not et ve yarın aynı saatte bi daha ölç...artış varsa hemen doktora...
ölçümü göbek deliğini baz alarak yap...
çok yumurta her zaman ohss demek değildir...
yan etkisi iğnelerin herkeste olmuyor...
bunun iyisi 10 civarıdır...
önemli olanda sayıdan çok kalitedir...
valla noluyoo bana anlamadım dökülme kasım ayında bi başladı avuç avuç o ara seyreldi zaten...sonra durdu dökülmem yok şu an ama dökülenlerin yerine çıkmadı o yüzden de çok rahatsızım bu durumdam...bana şu an dökülmeden çok saç köklerimi harekete geçirecek bi ürün lazım senin yazdıkların saç çıkmasında etkilimi peki
canım ben kendimi bildim bileli hep ısırgan otlu şampuan kullaırım ara ara başka şampuan da kuldığım zaman hemen dökülmeler artıyor benim sürekli kuçuk saçlarım var demmki dökülein yarınde yenileride çıkıyo birde benim arkadaşım bir ilaç kullandı alın bölgesi açılmaya başlamıştı ilacı kullandı okadar saç çıktıki inamazsınn arkadaşıma soruyum ilaçın adını sonra sen araştırısın canım olurmu
saol canım bende tek yumurtayla hamile kalanları duydum şahitte oldum ama işte kafamda hep bu sorular allahım yardım etsin benim durumumda olanlara rabbim herkeze güzel bebiş haberleri almayı nasip etsin inşallah..
günaydın arkadaşlar
herkese iyi pazarlar...maşallah szin hızınıza yetişmek öyle zor kiii...bende çok sık katılamasamda yine ara ara girip sizi takip ediyorumm...
umarım herkes iyidir..listelerin hepsini hamiş olarak görmeyi nasip etsin mevlam bize inşallaaaaahhh..........
egünal cnm listede beni 6+ 2 yazmıssın ama biz bugün itibariyle 5+3 üçüz..yarın inşallah randevumuz var...inşallah güzel haberler alırım...![]()
Kizlar opu dan sonra agrilariniz kac gun surdu benim ikinci gun ama hala agrim var bu normalmi
ben de puregon kullandım tansiyon yoktu çok şükür ama duygusallığım üstümdeydi 3 gün öncesine kadar,pazartesi benim de OPU,az önce çatlatma iğnemi yaptım bende,ikimizde aynı saatler vercez yumurtalarımızı :) Allah yanımızda yardımcımız olsun kolay geçsin yolunda gitsin inşallah,dünden beri rahat olmaya çalışıom ama yumurta sayım kafamı karıştırdı,30 tane var küçüklü büyüklü,OHSS olmasam bari,ama E2 m 1800,doktor kötü bişi demedi,neyse artık yapcak bişi yok,sende yumurta durumu ne cnm,öptm!
şu an nasılsın merak ediyorum seni...
saol canım Allah hepimizden razı olsun..birbirimizin varlığından güç alıyoruz...
güzel dileklerine yürekten Aminnn diyorum...
arada bi geliyolar işte bana...
yeni bişi olmasına gerek varmı ki sence...
zaten derdimiz tüm hücrelerimize işlemiş...
e arada bir de yenik düşüyorumm....
ama bende insanım dimiiii belki bugün ruh durumum iyi değildir kaçırmış olamazmıyım...
yumoş sayında döllenmede gayet güzel maşallah diyorum...
5.güne giderler bence...
kocanada çok kızdım belirtmeden geçemeyecem...
selam canımmm..
arada bi de kaybolalım dimiii...
yoksa bilgisayar bağımlısı asosyal olma yolunda hızla ilerliyoruz bazen dur demek lazım...
GuNaydın canlarım yine hastanedeyim kan verem ve muane olacak Opu belli olacak![]()
valla ben en son muayene sırasında zır zır ağladığım için tam olarak kaç tane var inan bilemiyorum.. sanırsam 12-16 arası.. büyüklükleride eşim söyledi 16-23 arası.. eşimin yalancısıyım... dediğim gibi hiç birşey hatırlamıyorum çünkü..
evet yarın hazalmert, sen ve benim için opu günü.. ben 9,30da hastanede olucam.. 10 gibi bayılmış olurum herhalde :26: hakkımızda hayırlısı olsun..
selam cnm! evt biz de yarın 9.30 da merkezdeyiz :) ay ne güzel bebişlerimiz beraber gelicek inşallahALLAH kolaylık versin hepimize,yarın haberleşelim...kib
![]()
günaydın güzeller. nasılsınız?
biz dünnnn çok abarttıkkk resmen mide zafiyeti geçiriyordum :)) 8 parça yani 2,5 pide yedim....... sonraaaaaa nefes almakta zorlandık...
ben hala annemdeyim. evimi çok özledim.eşim de öyleee özledim diyor. ama annem bırakmıyor.15 gün dolsun öyle diyor.....
Slm kızlar. Aşılamam 28 inde yapıldı. Yapıldığı günden beri çok hafif leke gelio kasıklarım belim agrio ve gogusum çok hassaslasti. Neden olur bu yaa anlamadım. Sansin yükselsin die dr cift asilama yaptı. Bugün beşinci gunüm hapsururken öksürükten kasıklarım berbat acio???? Neden anlamadım yardımım...((
valla ben en son muayene sırasında zır zır ağladığım için tam olarak kaç tane var inan bilemiyorum.. sanırsam 12-16 arası.. büyüklükleride eşim söyledi 16-23 arası.. eşimin yalancısıyım... dediğim gibi hiç birşey hatırlamıyorum çünkü..
evet yarın hazalmert, sen ve benim için opu günü.. ben 9,30da hastanede olucam.. 10 gibi bayılmış olurum herhalde :26: hakkımızda hayırlısı olsun..
canım benim.. merak mı ettin sen beni kıyamam, canımsındaha iyiyim, moral olarak... korkunun ecele faydası yok diye diye kendimi sakinleştirip avutmaya çalışıyorum artık... yarın makyaj parfüm vs yok dediler.. yüzüm asılınca yani çok az makyaj olur ama parfüm gibi şeyleri kesinlikle kullanmayın dedi hemşirecim
![]()
Hepsi sağolsun çok cana yakın.. yarın neler olacak çok merak ediyorum.. birde yarın akşam burada bir bayana akşam kahve içmeye gidicez .. ben yarı anestezili olursam fena olmaz vakit çabuk geçer diye düşünüyorum şahsen
cnm senin opun belli olmadı mı hala ya? keşke sende yarın olsan.. 4lerdikhoneymooner, cnm çok sevindim çok güzel haberler
![]()
selam cnm! evt biz de yarın 9.30 da merkezdeyiz :) ay ne güzel bebişlerimiz beraber gelicek inşallahALLAH kolaylık versin hepimize,yarın haberleşelim...kib
![]()
:) tamam cnm, int.e yarın gelebilirsem hemen buraya gelicem zaten.. gece 12den sonra bişe yemiyoruz ve kendimize bol şans diliyoruz .. bol bol da dua ediyoruz![]()
hayy maşallahhhh...
yarasınnn...
ev özlenmezmi şekerim...bende nerde olursam olayım yastığımı yatağımı özlerimmm...
bak seennn aşılama oldun demek...
bende listeyi güncellerken bu hatun naptı acaba diyorum hergün...
geçmiş olsunnn canım...
bebiş tutunmuş olabilir ama umut vermek için demiyorum...
anlattıklarından öle gibi geldi bana...
he valla akşam merak ettim senii..
iğne vurulmaya gidiyorum demiştin tansiyonu ne alemde diyee aklıma düştün...
maşallah iyiymişsin...
kız bi günde bişi sürüp sürüştürme nolcak sankiiii![]()