• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşım ben 9 yıllık evliyim bu süreçte denemediğim kürler vs ler kalmadı...5 aşılama ve 5 tüp bebek birde laparoskopi oldum ama negatif oldu hepsi bana daha önceki gittiğim yerlerde şu tahlili yapalım şunu deneyelim niye öncekiler tutmadı gibi şeyler söylemedi doktorlar olur sorununuz yok denildi hep...taki 5.tüp bebek için gittiğim dr.um muazzez öztürk sırayla seni çok yıpratmadan gerekli neyse onu yapıcağız dedi ve embiryonun genetik incelenmesini yaptırdı ve sağlıklı olanı secip blast embiryosu 5.gün 11 ve 13 hücreli transfer etti tutmadı muazzez hanımda bana 6.tüp bebeğe karar verip geldiğin zaman rahmi incelicez ve sorunnu bulup transferi oyle yapıcaz dedi ve benim ona güvenim biraz daha artı...çok yıprandık madi olarak en çok ta mani acıdan baya yıprandım demek istediğim yapılması gereken neyse iyice düşün tart ve onu yaptır allah yar ve yardımcın olsun...tahlilleri yaptırıp bir seferde yıpranırsın yada benim gibi her tüp bebek denemesinde yıpranırsın aklını karıştırmak istemiyorum tercihi yine sen yapıcaksın iyi düşün...
benim daha önceki gittiğim merkezler ( 3 aşılama etlik d.evi 'nde ) laparoskopi 2 aşılama centrum, 4 tüp b.d.maya şuanki dr um muazzez öztürk tanıdık vasıtaları ile gittim bunlara ama en iyisi su anki doktorum

Canım inşallah bu defa kavuşursun bebişine. Çok yorulmuşsun. Biliyor musun ben Muazzez Hanım'a laparoskopi olmadan önce gitmiştim. O bana ameliyat olma dogum kontrol hapı ile kistten kurtulalım dedi dinlemedim başka doktorlara gittim, ameliyat oldum, işe yaramadı hatta daha kötü oldu, 2 tüp denemesi yaptık hepsi negatif. Keşke başında Muazzez Hoca'ya gitseymişim diyorum bazen. Biraz değişik bir insan. Ama bilgili. Eli de uğurluymuş :) Canım inşallah olur.

Benim diğer denemelerim de Anatolia'da oldu. Çok kötü bir deneyimdi. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu sefer de doktorum aci bademden o yapacak her şeyi sadece centrum'un laboratuvarı kullanılacak.

Muazzez Hoca'nın kendi lab'ı yok sanırım. Neresi ile anlaşmalı?

allah yardimcin olsun canim benim fikrim testleri yaptirmaktan yana ...ama canim bu sefer transferden sonra dinlen calisma bi hafta..bas istifayi maasini ben yollicam:)))

Zaten artık bu iş yeri için kılımı kıpırdatmam :) Zaten inşallah bayrama denk gelecek. Hatta sonraki hafta da rapor alayım 2 hafta sonucu alana kadar evde olayım diyorum.

Mrb canim benimde baskent hast. 2.deneme tabi ilki ztb hastanedindeydi bu sefer kisa protokol olucakkkk...doktorun cok benim pihtilasma ve genetik yapildi.pihtilasma varmisss
dogru demis maddi acidan ne kadar tutuyooo vucut embrioyu yabanci cisim gorup atabiliyomuss belki bu testlerr engeller bebisin gelir keske banada bu testler yapilsaydii

Merhaba canım. Hakikaten de özellikle endometriozis gibi hastalıklarda imminolojik etkenler embriyonun tutunmasını engelleyebiliyormuş. İnşallah öyle bir şey çıkmaz ama çıkarsa da bir ilaçla önüne geçilebiliyor.

pıhtılaşma için de aspirin alıyorsundur herhalde değil mi?

kısa protokol en sevdiğim. inşallah kısa yolda gelir bebeğin!

canım bence bütün testleri yaptır neden diye sorrasan eğer herhangi bir sorun çıkarsa tedaviden önce halledilir...tedavi olduktan sonra negatifi görmek kadar siznir bozucu bir şey yok...ankalife gentik konusunda iyi diyorlar...canım test ücretleri ne kadarmış bilgi verdiler mi?

Ben imminolojik testleri ve genetik testleri yarın sabah ibni sina'da yaptırmayı deneyeceğim. Pazartesi, salı ve perşembeleri sabah erkenden imminoloji bölümüne gidiyormuşuz. Bakalın nasıl olacak ne kadar tutacak ben de şu an bilmiyorum. Ankalife düzen'e gönderiyormuş. Fiyatını sormadım bile pahalı olur diye. İbni sina'da protein elektroforezi yokmuş onun da ücreti 255 TL imiş ankalife'ta. Rahim biyopsisi ve kültürü de 500 TL civarıymış.

Selam canlar yine kimse yok hafta sonu diye herhalde biz ugun esimle temizlik yaptik yatak odasini ayarladik besik icin tam oturduk aradilar besigi getiriyoruz diye simdi kurulumunu yapiyorlar

Canım inşallah bu defa kavuşursun bebişine. Çok yorulmuşsun. Biliyor musun ben Muazzez Hanım'a laparoskopi olmadan önce gitmiştim. O bana ameliyat olma dogum kontrol hapı ile kistten kurtulalım dedi dinlemedim başka doktorlara gittim, ameliyat oldum, işe yaramadı hatta daha kötü oldu, 2 tüp denemesi yaptık hepsi negatif. Keşke başında Muazzez Hoca'ya gitseymişim diyorum bazen. Biraz değişik bir insan. Ama bilgili. Eli de uğurluymuş :) Canım inşallah olur.

Benim diğer denemelerim de Anatolia'da oldu. Çok kötü bir deneyimdi. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu sefer de doktorum aci bademden o yapacak her şeyi sadece centrum'un laboratuvarı kullanılacak.

Muazzez Hoca'nın kendi lab'ı yok sanırım. Neresi ile anlaşmalı?
muazzez hoca hrs hastanesi ile anlaşmıştı ben en son aralık ayında gitmiştim yumurta toplama ve transfer hrs de yapıldı.. yumurta takibimi de kendi muayanesinde yaptı...kan tahlillerinide deren labaratuarında yaptırdık. Hoca bana hrs yı çok iyi anlatı ve labaratuarını özellikle ankarada 1 numaradır dedi son teknoloji şüpeniz kalmaz içiniz rahat eder demişti. bir çok merkez orayla anlaşmalıymış embiryonun genetik yapısı , kanda genetik incelenmesi filan bütün tahliller yapılıyormuş....beni ankara kadın sağlığı derneği aramıştı ankalayfla anlaşmışlar dr.buğra varmış orda çok tavsiye ettiler bende bir kaç ay sonra muazzeze gidecem tüp bebek için eger tutmazsa derneği arayıp ankalayfla görüşücem...muazzez hanım benim rahme bakıcak ve gebelik aşısını uygulayacak ankarada bir kaç merkezde yapılıyormuş bu işlem, bana başarı oranı çok cıkarsa kesinlikle denicem çünkü 3 4 tüp bebek tutunmazsa yapılıyormuş bu aşı..aşıyı denemek için gideceğim ona

Selam kızlar, herkese mutlu pazarlar dileyerek topiki açıyorum:)Bu gece hiiiç uyumadım çünkü bebişin hareketlerini çok az hissettim çoook zor bir geceydi aklımdan binbirtürlü şey geçti ya bişey olduysa bebişime diye neyse sabah kahvaltıdan sonra hareket etti biraz tabi yinede yarın soluğu dr alacağım.

Geçen gün bana da oldu tatlım sağdaki oynadı soldaki iki gün sert vuruşlar yapmadı arada döndüğünü hissettim sadece :( Çikolatala yedim neler yaptım yok çıldıracaktım. Dr kontrolüm vardi diye bekledim çok şükür gayet iyiydi. Ben biraz yorgun olayım onların hareketleri de azalıyor onu anladım. Senin kuzunda iyidir yarın görürsün meleğini bir ohh çekersin :)

Geçen gün bana da oldu tatlım sağdaki oynadı soldaki iki gün sert vuruşlar yapmadı arada döndüğünü hissettim sadece :( Çikolatala yedim neler yaptım yok çıldıracaktım. Dr kontrolüm vardi diye bekledim çok şükür gayet iyiydi. Ben biraz yorgun olayım onların hareketleri de azalıyor onu anladım. Senin kuzunda iyidir yarın görürsün meleğini bir ohh çekersin :)

Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama hakikaten zor bir durum sabaha kadar bekledim banamısın demedi, ama bugün hareketliydi sıpa:)

kizlar telden size yaptigim kurabiyrleri yolluyorum eklendi mi fotolar bilmiom.eklendiyse nasil olmus?
ilk defa yaptim begendiniz mi? $2013-08-26 03.17.44.webp $2013-08-26 03.18.08.webp

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr :16::16::16::16::16::16::16:güzel bir hafta olsun inşşşş :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

nasılsınz kızlar ben bileğimi incittim :14:5 rapor dedi ama bn üçgün aldım pazrtesi işe başlıcam :5:evin işide durcak uf uf:14:nafiyecim tekrar denemeye başlaycksın sanırım bn daha düşünmüyorum sorunlar bitcek öyle hemde okulumu bitirp ehliyt almayı istiyorum onlarla uğraşıcam hiç değilse kendimi geliştrp kafmı dagtırım rabbim inş bi gün hepimizi anne eder ve acılarımız unutulup mutlu oluruz

evet canım nasipse bu ay başlıyoruz tedaviye bakalım hayırlısı canım inşallah pozitif sonucu alıp sağlıkla kavusuruz..
sende acele etme o zaman canım malum psikolojik olarakta hazır olmak gerekiyor Rabbim sana bana hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah canım:16:

Arkadaşlar merhaba

1 adet 1. kalite embiryom transfer edildi.yarın ovitrel iğnemin kalan dozunu yapacaklar.Ayrıca emriyolarımın diğerlerinden kaçının dondurulacağına 1- 2 gün den sonra karar verilecek. Umarım herşey yolunda gider ve buradan size pozitif haberini veririm.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bu arada burada 1 tane transfer ediyorlar ileri yaşta olduğum için..

hadi gözün aydın canım sonu bebekli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:16:
kizlar telden size yaptigim kurabiyrleri yolluyorum eklendi mi fotolar bilmiom.eklendiyse nasil olmus?
ilk defa yaptim begendiniz mi?Eki Görüntüle 791321 Eki Görüntüle 791322
canım valla görüntü cok güzel görünüyor eminim tadida öyledir:34:

Günaydın kızlar mutlu, bol ve hayırlı kazançlı, sürprizlerle dolu bir hafta diliyorum herkese.. Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum çok halsizim :50:

günaydın arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz yeni bir haftanın bası ayında başı hepimzi için hayrlı güzel günler olsun inşallah:16::16:

Günaydın efenim:37::37::37:
İş güç falan filan ıyyyyy yapmak istemiyorum çabık yardıma gelin bana:10::10::10:
Sadece ütüyü yapsam yeter bugün daha ne olsun:9::9::9:

günaydın arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz yeni bir haftanın bası ayında başı hepimzi için hayrlı güzel günler olsun inşallah:16::16:

Günaydın kızlar mutlu, bol ve hayırlı kazançlı, sürprizlerle dolu bir hafta diliyorum herkese.. Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum çok halsizim :50:

Günaydın kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum.

günaydın kızlarrr :16::16::16::16::16::16::16:güzel bir hafta olsun inşşşş :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

günaydın kızlaarrr:16::16::16:

Back
X