- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
ah canım benim iyiki varsın. zor günler geçirdik nafişcim bebeğin kalbinde problem var dediler korkuttular bizi fetal eko çekildi prof çok iyi biriydi tam bi profesyoneldi Allah razı olsun biraz rahatlattı beni. ben hiç bi problem göremiyorum bebeklerin bu dönemde kalbi böyle olabilir normaldir ama doğumdan sonra tekrar bakarız dedi. inşallah bebeğim sağlıklı doğar artık daha fazla üzülmeyi kaldıramaz bünyem. ben bebeğimin sağlıyıyla uğraşırken kayınv ve tayfasının keşke erkek olsaydı bebeğini biz kız olmasına üzülddük demeleri de beni benden alıyo.. Allah onları nasıl cezalandırıcak diye bekliyorum bu kadar da vicdansızlık olmaz..
işte böyle canım bunlarla uğraşıyorum. pazar günü de ingilisce sınavına girdim kursum da bitti şimdi evdeyim yine.. eşim de haftaya izin alcak banyoyu fln yaptırcaz bebek odası için alıncaklar var. inşallah herşey yolunda gider.
sen nasılsın napıyosun özledim sizrdıi çok uzak kaldım
canm benm ben hastanedeyken bizim bi kardiyoolog vardı çoğu kadın dogumcu bebeklerdeki kalp problemini anlamazlar genellikle bişey yok diye gönderirler ve ebeklerin %80 i kalp şikayetiyle gelir ama bunların sadece%5i gerçekten hastadır der..
bebeklerin bi çoğunda doğumdan sonra kalbinin delik oldugu saptanmış fakat bu zamanla doğumdan sonrageçiyomuş..
teyzemin kızı var benden 1 yaş küçük bebişi oldu oğlumuz 1 yasına girecek herşey iyi dediler suyu azalınca doguma aldılar..
doğum yaptı sonra kontrollerde bebeğimizin üst damagı yok delik beyninde 4 tane kist var kalbinde acıklık...
noldu biliyomusun deliğin çoğu kapandı beynindeki kistlerin hiç biri kalmadı kalbi sapa sağlam..
yakın zamanda damağından ameliyat oldu cok şükür iyi sıpamız...
yani demem o ki bebekler daha cok cabuk toparlanıyor vücut olarak..
sende sıkma canını hiç bişeycik olmaz bebeğine...rıca canım senin tüp olduugunu bilmiyolarmı bildikleri haldemi böyle konusuyo o dengesizler..
hoş böyle dengesizler bende de var ya neyse
ben iyiyim canım adetimin gelmesini bekliyorurum söktürücü kullanmaya başladım nasipse adet olunca donmus bebişlerimi alacagım göbüşüme teyzesi